Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 74 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η Cinzia μένει μεγάλο διάστημα στην Ελλάδα οπότε δεν πρέπει να την κρίνουμε επί της ουσίας σαν επισκέπτρια. Μιλάει κάποια ελληνικά αλλά δεν το διαλαλεί. Την υποδέχτηκα στο γνωστό "Τρωικό" ξενοδοχείο. Εμφανίστηκε ντυμένη απλά, τζην μπότες, σπορ μπουφάν. Η αφαιρεση των εν λόγω ενδυμάτων αποκαλύπτει ένα σώμα πολύ ενδιαφέρον με κάποιες ελιές που δεν φαίνονται στις φωτό, στήθος φυσικό μεσαίου μεγέθους αλλά στητό και οπίσθια καλοσχηματισμένα αλλά ελαφρώς χαμηλά σε προφίλ (το έχει και η ίδια παράπονο, παίρνετε μια ιδέα από την ολόσωμη φωτό μπροστά στον άσπρο καναπέ). Επικοινωνία πολύ καλή με καλά αγγλικά και με αυτοσαρκαστικό υποδόριο χιούμορ που δειχνει, αν μη τι άλλο, υψηλότερο από το αναμενόμενο IQ.

Στα του αγώνα, πίπα υγρή, χωρίς βιασύνες επιμελής στα περιφερειακά όργανα. Δεκτική στα πάντα, επέβαλε μεγαλύτερη ένταση από αυτή που εγώ αρχικώς εφάρμοζα σε όλες τις περιπτώσεις, ειδικά, δε, κατά τη δακτυλοσκόπηση κόντεψε να μου πηδήξει το χέρι. Γενικά επαγγελματίας, δεν σου βγάζει ότι αυτή το ευχαριστιέται (με ψεύτικες φωνές ενθουσιασμού) αλλά ενδιαφέρεται τα μάλα για να το ευχαριστηθείς εσύ (κάτι που το έχουν μου φαίνεται οι Ουγγαρέζες).

Θετική παρουσία που θα ξαναέβλεπα ευχαρίστως και που είναι συχνά διαθέσιμη στη χώρα μας (εκτός αν φοβηθεί την κρίση και την κάνει).

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 11, 2012
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
180
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
21 Δεκ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
9
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού