Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 7 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Προκαταβολικά συγνώμη από τους συμπαίκτες για μια μικρή εισαγωγή (πρώτη κριτική γαρ) που θα επιτρέψει στον αναγνώστη να συντονιστεί λίγο με το context της δικής μου προϋπηρεσίας. Κατέδραμα στο χώρο των CT τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Λόγω οικογενειακών δεσμεύσεων οι καταδρομικές δεν είναι πολύ συχνές (2/μήνα). Είναι λοιπόν φανερό ότι οι επισκέψεις μέχρι τώρα αφορούν "πολυτραγουδισμένα" CTs, με πολλές κριτικές από εμπειρότερους συμπαίκτες. Δεν έχει, πιστεύω, νόημα να γράψω και εγώ ότι πέρασα καλά με την Carolina (που χάθηκε αυτή η ψυχή?) ή τη Lauryn. Join the queue θα σκεφτόταν κάποιος και δικαίως. Ως εκ τούτου, θα συνδράμω είτε σε περιπτώσεις που η εμπειρία μου ήταν αντίθετη με την πλειοψηφία ή σε περιπτώσεις που οι κριτικές είναι ακόμη λίγες/ανύπαρκτες.

Στην Cream (Χριστίνα) εν προκειμένω. Την υποδέχτηκα στο γνωστό ξενοδοχείο του Τρώα βασιλιά. Το ντύσιμο της δεν την κολάκευε γιατί αναδείκνυε αυτό που είναι πιστεύω και το μεγαλύτερο μειονέκτημα στην εμφάνισή της. Έχει αδυνατίσει τόσο που ανάλογα με τη στάση του κορμιού περίσευαν τα κόκκαλα. Για τα δικά μου γούστα not good. Εϊναι και σχετικά ψηλή οπότε το αδύνατο του πράγματος φαίνεται εντονότερα. Το πρόσωπο έχει περισσότερες γωνίες από ότι στις φωτό. Το τζιν που φόραγε έκανε ακόμα πιο έντονο το σχήμα των εντελώς επίπεδων οπισθίων. Εν πολλοίς εάν περνούσε δίπλα σας στο δρόμο λίγη σημασία, πιστεύω θα δίνατε αν και περί ορέξεως... Στήθος ευμεγέθες και φυσικό. Πιο κοντινή φωτό στην πραγματικότητα αυτή με τα ροζ εσώρουχα. Η κοιλιά στις φωτό με το σκαμπό δεν υπάρχει έχει εξαφανιστεί.

Στα αγωστικά θέματα: Πίπα υγρή, όχι πολλή βαθιά με περιποίηση στα @@. Τα χέρια, παρόλο που ήμουν σαφής, τα χρησιμοποιούσε ενίοτε. Πρώτος γύρος γρήγορος (είμαι πλέον στα δεύτερα ..άντα). Ψιλή κουβεντούλα (μέτρια τα αγγλικά της, ώρες ώρες δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε λόγω προφοράς). Βουρ στο δεύτερο γύρο με εναλλαγές σε στάσεις με προθυμία αλλά πάντα με δική μου πρωτοβουλία. Τέλος στα προτεταμένα στήθη της.

Συμπερασματικά, αξιοπρεπείς υπηρεσίες με προθυμία από μια πολύ αδύνατα κοπέλα που δεν με έφτιαξε οπτικά (που το χρειάζομαι, οπτικός τύπος γαρ). Ημερομηνία συνάντησης στο περίπου αν και νομιζω είναι συχνά εδώ στην Ελλάδα.

Δεν τα έκλαψα αλλά δεν θα ξαναπάρω.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 16, 2011
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
170
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Όχι
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
21 Δεκ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
9
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Φεβρουαρίου, 2012
Στις φωτό η κοπέλα τα σπάει... όντας κι εγώ οπτικός τύπος!!! Αλλά όντως είναι λίγο ξενέρωτο να αγγίζεις την άλλη και να πιάνεις τα κόκκαλά της... Αφού πέρασες καλά όμως όλα ΟΚ! Και εις ανώτερα!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1