Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 3 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η Christine είναι ένα γλυκό, τρυφερό, πολύ όμορφο παιδί στα 21 της, με ύψος μεταξύ 1.65 και 1.68 με πολύ αδύνατο καλοσχηματισμένο σώμα, μακριά μαύρα μαλλιά, μακριά περιποιημένα νύχια και μικρό στήθος. Μιλάει ήρεμα κι αργά, κοιτάει πολύ εκφραστικά και προσφέρεται ασύστολα για αγαπουλίνες, αγκαλίτσες, χαδάκια κι έρωτες. Έτσι κι εγώ της πρόσφερα ένα ωραίο μασάζ και πήγαμε σε τελείως soft καταστάσεις ρομάντσου με πολύ χαλάρωση. Σε αυτό βέβαια βοήθησε ότι ήμουν και πολύ κουρασμένος, σχεδόν έγινα ένα με το στρώμα στο τέλος του meeting. Στο sex τίποτα απολύτως πέρα από τα προβλεπόμενα, αν και διέκρινα κάποιο potential για σχετικά υψηλές επιδόσεις που το συγκράτησε με νύχια και με δόντια.



Το μόνο extreme που της ξέφυγε είναι ότι αν παίξεις λίγο, πάντα tender, με το μπροσθοκίνητο σύστημά της σπαρταράει και το απολαμβάνει τρελά.



Από την δίωρη εμπειρία μου θα συμβουλεύσω όσους θεωρούν ότι η υπόλοιπη ώρα πλην καθαρού σεξ είναι σπατάλη χρημάτων και χρόνου να μην πλησιάσουν ούτε στο χιλιόμετρο. Όπως και οι επίδοξοι πρωταγωνιστές σε σκηνή τσόντας. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις ...



Αν πέρασα καλά?? Πέρασα φανταστικά, γιατί στο δρόμο της επιστροφής αναλογιζόμουν πως έχω μπερδέψει τη βούρτσα με την πούτσα. "Χαμηλοβλεπούσα συνεσταλμένη" amateur κορασίδα σαββατόβραδο, στο τέλος να τα καταπίνει όλα, να μπινελικώνει, να αξιοποιεί όλες τις τρύπες με ευκολία και να με ξεζουμίζει και την κυριακή να πληρώνω για ρομάντσα κι έρωτες χαχα. Για αλλαγή βρε αδερφέ. Για το συναισθηματικό έλλειμα της εποχής μας.



Αν βρω χρόνο θα την ξανατιμήσω σίγουρα μες στη βδομάδα, γιατί ενστικτωδώς ξέρω ότι θα έχω πολύ καλή αντιμέτωπιση σε όλα τα μέτωπα τη δεύτερη φορά τώρα που γνωριστήκαμε ήπια και ερευνητικά και αφετέρου είμαι και μαζόχας. Αυτά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 01, 2008
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
400
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Μέλος
Εγγραφή:
14 Απρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού