Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 10 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
...ο τιτλος ανηκει σε εναν καλο μου φιλο ο οποιος τον σκεφτηκε την ωρα που ακουγαμε στο αυτοκινητο "το πιο γλυκο μεθυσι (Stavento)" και συζητουσαμε τα της συναντησης.

Η Carmen λοιπον ειναι ενα πλοιο (δεν απεχει τραγικα απο τις φωτο -πληθωρικη την λες και εμενα αυτο μου αρεσει) με σημαια Λετονιας. Η γεφυρα του πλοιου (στηθος) ειναι μακραν το καλυτερο σημειο και εκει εσκασε το πρωτο (μεγαλο) κυμα. Το 2ο κυμα εσκασε στο μπροστινο γκαραζ το οποιο δεν πλημμυρισε λογω της στεγανης πορτας ασφαλειας (προφυλακτικο).

Η κοπελα ειναι ευγενεστατη, τρυφερουλα γενικα με ικανοποιητικα Αγγλικα και ενδεικνυται για νορμαλ ανθρωπους που κανουν τα πρωτα τους km στον χωρο των Ct/Escorts (οπως εγω), λογω της "ατιμης κενωνιας" στην οποια ζουμε.

Την χαρακτηρισα "πλοιο", γιατι τα πλοια θελουν καπετανιο. Πρεπει εσυ λοιπον να χαραξεις την πορεια (δεν εχει αυτοματο). Το μεγαλυτερο της μειον ειναι στο στοματικο, οπου ειναι τοσο συναρπαστικο οσο το να...οδηγεις ενα hyundai σε στροφιλικι. Απο εμενα ομως εμεινε ευχαριστημενη, αφου "μια χαρα το εβγαλα το μεροκαματο" γενικοτερα.

Αρα το sex μαζι της ηταν "γλυκο" (εξ ου και ο τιτλος του review) και οχι τοσο δυναμικο. Ισως να φοραει και αλλες χαρτογραφισεις για καλυτερο στροφαρισμα, αλλα δεν το νομιζω...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 28, 2008
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
230
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
29 Φεβ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
228
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού