Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 9 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η Mina καλή, αλλά όλα τα λεφτά είναι ο ατζέντης της, ο οποίος μπαίνει στη black list μου, δεν ξαναπαίρνω από εκεί. Για Crystal κλείσαμε, 2πλο - 3πλο επιβεβαιώσεις εκατέρωθεν, οπότε λέω εντάξει δε θα μου την κάνει ξανά μετά το φιάσκο με donna. Αλλά η συνέχεια ήταν να βαράω σε μία πόρτα που δεν άνοιγε κανένας, να στέλνω sms χωρίς απάντηση καν στην αρχή, να φεύγω φορτωμένος από νεύρα και τελικά μετά από 50 λεπτά και συγνώμες μετά δικαιολογιών να μπαίνω σε άλλο δωμάτιο στην απροετοίμαστη Mina. Γύρισα μόνο και μόνο να μην ψάχνω εναλλακτική λύση στο καπάκι και γιατί είχα δει εδώ καλά λόγια (να 'στε καλά όλοι παρεπιπτόντως!).



Όμορφο, ψηλό κορίτσι η Mina, , πραγματικά πιο γλυκό από την bitch των φωτογραφιών, ευτυχώς έχει εφράδια λόγου γιατί δεν είχα όρεξη, οπότε στο ενδιάμεσο μεγάλο χρόνο επαναφοράς -μου πήρε κανά 40λεπτο, αφού ούτε για παιχνιδάκια είχα όρεξη- το γέμισε αρκετά ικανοποιητικά μόνη της και εγώ γέμισα κανά δύο κεφάλαια ήδη αν χρειαστεί κάποτε να γράψω για αυτήν.



Στο σεξ τώρα το ατού της είναι η πίπα της η οποία είναι παροιμιώδης πραγματικά. Δεν είναι πολύ του στυλ μου αυτά τα πολύ άγρια με φτυσίματα που σε παίρνουν ακόμα και στο πρόσωπο, deepthroat με καπάκι βαθύ κάτι σα βύξιμο και βαθειά ανάσα, και πόλεμος εξαγριωμένος με τον πούτσο. Αλλά λέω σε αυτό το θέατρο πλήρωσες το εισητήριο, αυτή την παράσταση θα ζήσεις. Οπότε άραξα, πέταγα και κανά σεξομπινελικάκι να δέσει η ατμόσφαιρα όπως το κοινό χειροκροτεί μετά από μία καλή ατάκα και το απόλαυσα.



Στο σεξ κλασσικά πράγματα, σφυροκοπήματα, μια χαρά. Δύο καλοί γύροι, στο δεύτερο τα πήρε παντού στο πρόσωπο και ότι πήγε κατά το στόμα δεν το έφτυσε.



Ευχάριστη εμπειρία, όμως θα την ξαναπροτιμήσω μόνο αν αλλάξει ατζέντη. Δεν φταίει το κορίτσι γι αυτόν, αλλά δυστυχώς περιλαμβάνεται στο πακέτο της, όπως και των άλλων κοριτσιών του ίδιου.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 25, 2008
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
450
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Κακή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
Μέλος
Εγγραφή:
14 Απρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού