Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 2 10
Γενική βαθμολογία
 
4.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
4.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
5.0
Επικοινωνία
 
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
2.0
Νέα πρόσωπα πηγαινοέρχονται συνέχεια, αλλά για να γίνει γνωστό «τι καπνό φουμάρουν» τα κορίτσια, πρέπει να γραφτούν κριτικές.
Όταν όμως γίνονται περίεργες αναφορές και δη από «άγνωστα» μέλη, δημιουργούν την απορία «είναι αυτός του πρακτορείου» ή «είναι αξιόπιστος».Χμμμ;
Όλα αυτά ακούγονται σαν ψίθυρος για άγνωστο άτομο σε γάμο, «αυτός είναι του γαμπρού» ή «αυτός είναι της νύφης».
Το θέμα, όμως, δεν είναι οι ψίθυροι, όπως και με τον καλεσμένο στον γάμο έτσι και στο «φρέσκο» κορίτσι, και στον νέο reviewer το θέμα είναι γιατί ήρθε και ποιος είναι ο σκοπός του.Εμμμμ
Ήρθε για να φάει τους κεφτέδες ή για να φέρει κάποιο δώρο;
Ήρθε για να πηδηχτεί καλά ή για να μαζέψει τα λεφτά των κορόιδων;
Γράφει για promotion ή για να ενημερώσει σωστά τα μέλη;

Η συνάντηση έγινε πριν 3 μέρες σε ξενοδοχείο του κέντρου που εγώ επέλεξα, αφού η Natasha παρότι city tour κάνει μόνο οutcall, λειτουργώντας σαν call girl.
Ήρθε στην ώρα της. Ενδυματολογικά ήταν για κλωτσιές. Τζιν παντελόνι, δερματίνη μπουφάν και παπούτσια flat.Θυμός
Την είπα να ξεντυθεί γρήγορα να μην την βλέπω. Τα στοιχεία που αναφέρει στο escortnews είναι πραγματικά. Δηλαδή: 19 χρονών, 1,70 περίπου ύψος, 57 κιλά περίπου βάρος, μάτια και μαλλιά καστανά.
Η ομορφιά που έχει στην κεντρική φωτογραφία δεν υπάρχει, καθώς το Photoshop διόρθωσε τα ζυγωματικά που δημιουργούν το σοβαρότερο πρόβλημα. Πάντως μαλλιά, φρύδια, μύτη, μάτια, χείλη και το piercing στην μύτη είναι ακριβώς όπως φαίνονται.
Δεν φαίνεται μια μικρή ελιά που έχει στο άνω χείλος, κάτι σημαδάκια στο μεσόφρυδο, που καθώς είναι βαθουλώματα δεν μπορεί να τα καλύψει το μακιγιάζ και το ποιο σημαντικό η απαράδεκτη οδοντοστοιχία, με τους κυνόδοντες να κάνουν αισθητικά την μεγαλύτερη ζημιά.Λύπη
Το ότι δεν είναι τέλεια δεν είναι κακό, το κακό είναι ότι δεν βγάζει τίποτα το καυλωτικό.Κουλ
Η τελευταία απ’ τις πιο πάνω φωτογραφίες είναι η πιο κοντά στην πραγματικότητα, η οποία απεικονίζει εν μέρει και το σώμα. Νatural, νεανικό, σφικτό, μαυρισμένο, μικρά βυζιά, μέτριος κώλος, πόδια καλούτσικα όταν είναι ξαπλωμένη, άλλα όταν περπατά είναι φανερό ότι είναι στραβά. Μουνάκι γυαλισμένο, αλλά δεν ήταν για πινέλο, μια μυρωδιά σε σταματούσε. Λύπη
Δήλωσε ουκρανή, παλαιοημερολογίτισσα δηλαδή, από αγγλικά ξέρει το money, που το είπε πρώτα-πρώτα και κάτι άλλες λέξεις χρήσιμες για την δουλειά, καθώς πρέπει να παρακολούθησε τα ταχύρυθμα μαθήματα στο τμήμα : «Lessons for fuck-tours in Greece». Ολόκληρη πρόταση πάντως δεν μπορεί να κάνει.
Στο service βρήκα μερικά θετικά στοιχεία: Είναι σχετικά στενή, δεν χρησιμοποιεί λιπαντικό, υγραίνεται εύκολα και στο της ψιλοαρέσει το sex.
Στην πραγματικότητα πάντως, δεν προσφέρει κάτι παραπάνω από ένα κομοδίνο.Θυμός
Πρέπει πάντως να προσέξουμε μην χαθεί τέτοιο κελεπούρι. Το οποίο αφού έχει ολοκληρώσει τα μαθήματα αγγλικών, αυτή την στιγμή διαβάζει το «Εγχειρίδιο της καλής πουτάνας».
Στο κεφάλαιο «Φιλιά με γλώσσα» πάντως δεν έχει φτάσει ακόμα, αφού παίζει το σύστημα “find the tongue” και μετά μιας ώρας meeting δεν μπορώ να διαβεβαιώσω ότι γλώσσα υπάρχει.
Στην συνέχεια, πρέπει να διαβάζει για να περάσει το μάθημα «Στοματικό χωρίς χέρια» και μετά θα προχωρήσει στο «Deep Throat στην πίπα».
Εκτός του ότι θα προτιμούσε να χρησιμοποιήσει καπότα, αυτήν την στιγμή το OWO της μοιάζει με το ΟΜΟ, μια μάρκα με μακροχρόνια παράδοση και εξειδίκευση στην κατηγορία για παίξιμο στο χέρι. (συγγνώμη πλύσιμο…)Κουλ
Αφού το λύσαμε αυτό γρήγορα, μόνο το κεφαλάκι μπορέσαμε να βάλουμε στο στόμα.Θυμός
Τέλος πάντων, μετά πρέπει να διαβάσει και τις «Αλλαγές στάσεων στο sex» πριν φτάσει στο «Χύσιμο στο στόμα ή πρόσωπο» κάτι που τώρα δεν καταλαβαίνει αφού όταν είπα για cim & cif που άλλωστε διαφημίζει ζήτησε να πάρει την βοήθεια του κοινού.Θυμός
Μετά απ’ όλα αυτά, μια μέρα που θα είναι κανονική πουτάνα, μπορεί να έρθει να βάλει γυαλιά στους φαντομάδες που τώρα την αμφισβητούν.Κουλ
Τώρα αν το amateur, συν το ότι είναι πιτσιρίκα - έστω κι αδιάφορης εμφάνισης - είναι αρκετό για κάποιους, δεκτό.
Το κόστος όμως με το hotel ξεπερνά τα 200€ και μπορεί κάποτε αυτά τα λεφτά να δινόταν χωρίς σκέψη σε κορίτσια κάτω του μετρίου, αλλά κάποτε κι οι τράπεζες έδιναν δάνεια. Να ζήσουμε να τα θυμόμαστε.
Θέλω πάντως να πιστέψω ότι ο τύπος πιο κάτω δεν ήρθε να «φάει τους κεφτέδες»,
κι οι χριστιανοί όμως στην αρχαία Ρώμη, πιστεύανε, άλλα τα λιοντάρια τους είχανε για κολατσιό…


Υ.Γ. 1. Απάντηση στο χθεσινό κουΐζ :
Το ρητό αλλάζει και γίνετε:
Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται, ο ηλίθιος επιμένει και ο βλάκας απαλλάσσεται…

Υ.Γ. για τον καλό μου. Όπως βλέπεις πήγαν να πλασάρουν μια «δικιά» σου. Ελπίζω να μην έχεις καμιά ανάμειξη σ’ αυτό. Λόγω του έκτακτου γεγονότος δεν είχα χρόνο ν’ ασχοληθώ με σένα, έχουμε και δουλειές.
Τώρα βέβαια, που απέκτησες και το πτυχίο βλακείας, εμπίπτεις στην φράση του γερμανού ποιητή και φιλόσοφου Φ. Σίλλερ: «Εναντίον της βλακείας ακόμα κι οι θεοί αγωνίζονται μάταια», ενώ μάλλον εσένα είχε στο μυαλό του ο Αλβέρτος Αϊνστάιν όταν είπε: «Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο».
Επειδή όμως στην έταξα, πριν φύγω για γιορτές θα την έχεις. Coming soon:
Είκοσι τρία χρόνια μετά τον θάνατο του Al Capone…

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
180
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Με τίποτα!
FANTOM12
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαϊ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
335
Likes:
5.368
Πόντοι:
23.305
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Antonis78, Jim25jim, Kaloeros και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Δεκεμβρίου, 2011
Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται, ο ηλίθιος επιμένει και ο βλάκας απαλλάσσεται…


Ποσο δικιο εχεις!!!

20 Δεκεμβρίου, 2011
Φαντομακο Το να φαίνεσαι ηλίθιος στα μάτια ενός βλάκα, είναι μια ηδονή υψηλής αισθητικής .(πρέπει να έχω χάσει επεισόδια εγώ εδώ .... )
 
20 Δεκεμβρίου, 2011
Καθε κριτικη σου ειναι και ενα λογοτεχνικο αριστουργημα...αμα εξαιρεσεις το θεμα με το οποιο ασχολουνται τα κειμενα σου θα μπορουσαν να διδασκονται ως δοκιμια σε μαθητες 2ας και 3ης λυκειου...keep writing!!οσο για τις "φτιαγμενες" κριτικες εχει παραγινει το κακο...
20 Δεκεμβρίου, 2011
απο τις πιο ασχημες city touristries ever..ειδικα στις δυο τελευταιες φωτο φαινεται οτι ειναι πολυ πατσαβουρι..μαγκες τετοιες σαυρες συνεχιστε να τις κανετε πλουσιες και μετα να κλαιμε που δεν ριχνουν τις τιμες τους οι μουναρες..
27 Δεκεμβρίου, 2011
ΦΑΝΤΟΜ τα γράφεις πολύ γλαφυρά και μπράβο που αφιερώνεις χρόνο για να μας ανημερώσεις και να μας κάνεις να γελάσουμε κιόλας. Ρε φίλε όμως, πως κι έδωσες εσύ λεφτά γι΄ αυτό το κακάσχημο πλάσμα; Δε σ' έχω για "σάββα", με τα λεφτά αυτα και με την πείρα σου βρίσκεις lokal απίστευτο, τι το ήθελες το τουριστάκι αυτού του επιπέδου; Χαλάς την πιάτσα αδερφέ!!!
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 33661
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5