Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 10 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Είναι η δεύτερη αξιολόγηση που στέλνω. Η πρώτη αφορούσε την Ilona στις 4-5-08 και αν θυμάστε τότε είχα παρεπιπτόντως αναφερθεί στις Μina και Donna συμπεραίνοντας ότι οι Ρουμάνες είναι οι καλύτερες σε όλους τους τομείς.

Η μικρούλα Crystal Crown έρχεται να επιβεβαιώσει με τον καλύτερο τρόπο την άποψή μου αυτή. Είναι απίστευτο το μωρό (23 ετών) και την κατοχυρώνω ως την ανώτερη προσωπική μου escort επιλογή μέχρι σήμερα (δεν θα'χει μόνον ο Baby αποκλειστικότητες). Όχι ότι είναι πιο όμορφη από τις άλλες αλλά μαζί της ένιωσα καλύτερα τόσο στο sex όσο και στην εν γένει επικοινωνία. Είναι πολύ-πολύ sexy και ταυτόχρονα ευγενική. Είναι σαν την συμμαθήτρια που πρωτοπήδηξα στο Γυμνάσιο αλλά και σαν την καβλιάρα συνάδελφο που "βγάλαμε τα μάτια μας" μια μέρα στα ξαφνικά και στα όρθια.

Είναι λολίτα μα και μετρέσα. Το πρόσωπό της είναι μέτριας εμφάνισης αλλά αποπνέει έντονη σεξουαλικότητα. Έχει γυμνασμένο και σφιχτό σώμα, είναι αδύνατη και σχετικά μικροκαμωμένη αλλά με sexy αναλογίες, έχει μικρά και σφιχτά στήθη με όμορφες ρόγες για πιπίλισμα, ωραίο, μικρό και γυμνασμένο μ....κι και ένα απίθανο κω....κι. Εκεί την πάτησα. Δεν είχα σκοπό για πρωκτικό αλλά μόλις την περιποιόμουν σκυμμένη στα τέσσερα με τέτοια απίθανη θέα δεν άντεξα και όρμησα και στην άλλη τρύπα. Πεντακάθαρη, περιποιημένη και πρόθυμη για όλα, μάλιστα το πρωκτικό έδειχνε να το χαίρεται και με αυτό να προσφέρει απρόσμενη απόλαυση καθώς είναι εξαιρετικά γυμνασμένη και χρησιμοποιεί με μαεστρία όλους τους μύες του σώματός της, ακόμη και τους σφιγκτήρες της.

Η πεολειχία της εξαιρετική με εμφανή την επιρροή στον τομέα αυτό της φίλης της Mina.

Η επικοινωνία άμεση με SMS. Το ραντεβού κλείστηκε ωριαίο στις 17 Μαΐου 2008 σε κυριλέ (όχι όμως βολικό για εμάς που πάμε με το Ι.Χ. μας) ξενοδοχείο των Αθηνών.

Υ.Γ. 1: Την ανωτέρω αξιολόγηση την συνέταξα στις 18 Μαΐου. Στις 22 Μαΐου επανέλαβα την επίσκεψή μου και επιβεβαιώνω-επικυρώνω τα όσα αναφέρω στην παρούσα κριτική μου αξιολόγηση.

Υ.Γ. 2: Ελπίζω ότι η Crystal θα παραμείνει προσιτή όπως και η φίλη της η Mina, η οποία αν και με διθυραμβικά σχόλια και φανατικούς πελάτες δεν καβάλησε το καλάμι, απαντά στα SMS και δεν εξαφανίζεται, όπως π.χ. έπραξε στο τελευταίο της tour η συμπατριώτισσά τους η Donna, η οποία από κάποια στιγμή και ύστερα δεν απαντούσε σε μηνύματα και ήταν άφαντη. Για τον λόγο αυτό την έβαλα στην black list μου και δεν πρόκειται να την ξανατιμήσω.

Θα πρέπει να καταλάβουν ότι εμείς πληρώνουμε και ότι ο πελάτης έχει πάντοτε την απαίτηση τουλάχιστον μιας έστω και αρνητικής απάντησης στα αιτήματά του με SMS.

Στην black list έχω βάλει και το πρακτορείο zuzana καθότι εφαρμόζει ένα ιδιότυπο και προσβλητικό είδος face control με την δικαιολογία ότι πρόκειται περί της ασφάλειας των κοριτσιών του. Έχω μάλιστα και πικρή πείρα καθότι στην προσπάθειά μου κάποτε να τους αποδείξω ότι είμαι "κύριος" ώστε να ΄μου κλείσουν ραντεβού με ένα από τα κορίτσια τους, με το οποίο είχα τρελαθεί από τις φωτογραφίες τους, είχα αναφέρει – κι είναι αληθές - ότι είμαι γνωστός, επώνυμος και σεβαστός στον χώρο μου και αυτοί πιθανόν παρερμηνεύοντας τα λόγια μου θεώρησαν ότι τους απειλούσα με αποτέλεσμα έκπληκτος (και μάλιστα σε στιγμή που ήμουν μαζί με την οικογένειά μου) να λάβω τηλεφώνημα με απόκρυψη από τον αυτοσυστηνόμενο ως Έλληνα συνεργάτη τους ο οποίος (ευγενικά βέβαια και χωρίς να με απειλήσει) μου είπε ότι του ανέφεραν πως εγώ τους είχα απειλήσει ότι δήθεν έχω μεγάλη δύναμη και αν δεν μου κλείσουν ραντεβού θα τους κάνω κακό. Αφού του εξήγησα ότι κάτι τέτοιο δεν συνέβη αλλά ότι παρερμήνευσαν προφανώς τα γραφόμενά μου έδωσα και στον ίδιο αλλά έστειλα και με e-mail στο πρακτορείο zuzana την υπόσχεσή μου ότι δεν θα

τους ξαναενοχλήσω.

Μην τρελαθούμε κύριοι! Τα 300 περίπου ευρώ που μας παίρνουν για 1 ώρα είναι η εβδομαδιαία αμοιβή του εργαζόμενου με βασικό μισθό. Αν μας σέβονται και μας τιμούν θα μας έχουν πελάτες αλλιώς έχει κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια. Αν οι πελάτες μποϋκοτάρουν τα μη σωστά συμπεριφερόμενα πρακτορεία τότε να είστε σίγουροι ότι μετά θα μας κάνουν τεμενάδες.

Μετά από αυτά προτείνω να ανοιχτεί νέα σελίδα-black list στο forum όπου ο καθένας μας θα αναγράφει τα παράπονά του από πρακτορεία ή κοπέλες για να ξέρουμε τι θα αντιμετωπίζουμε αλλά και τι να αποφεύγουμε.



Μετά τιμής

VARNALIS

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 21, 2008
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
350
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Τιμημένος
Εγγραφή:
5 Μαϊ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
60
Likes:
279
Πόντοι:
361
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kaloeros

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού