Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 9 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Παλιά επισκέπτης με νέο πειραγμένο πακέτο σε στήθος και χείλη. Από το στήθος και κάτω είναι όπως την ξέρατε, λεπτή μοντελέ κορμάρα με μια ουλή από επέμβαση στα δεξιά της κοιλιάς και με οπίσθια χάρμα οφθαλμών στα τέσσερα. Γλώσσα Στήθος πειραγμένο με καλό αποτέλεσμα στο άγγιγμα αλλά οι ουλές παρότι δύο χρόνια από την επέμβαση αισθητά εμφανείς. Εμένα μου άρεσε το αποτέλεσμα, δεν τα λές και δυσανάλογα με το υπόλοιπο σώμα και μάλλον της ταιριάζουν. Η καταστροφή είναι τα χείλη της. Λύπη Άσχημη δουλειά, υπερβολική προσθήκη υαλουρονικού οξέως, δεν την κολακεύουν καθόλου και φαίνεται να την ενοχλούν πάρα πολύ και θα εξηγήσω τι εννοώ παρακάτω. Είναι η μόνη παραφωνία στα κατά τα άλλα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της (μάτια, μύτη, βλεφαρίδες, φρύδια) και τα υπέροχα καστανά μαλλιά της. Εδώ να αναφέρω ότι η φωτό που ανέβασε ο tres με τα καινούργια χείλη την δείχνει σκυλέ ενώ δεν είναι έτσι. Το πρόσωπο παρά το άσχημο των χειλιών διατηρεί μια γλυκύτητα και ομορφιά.

Στον αγώνα ξεχάστε ότι ξέρατε όσοι την ξέρατε απο τα παλιά της tour. Βαθυά φιλιά με γλώσσα τέλος, Λύπη γιατί τα χείλη της είναι τόσο ευαίσθητα που την πονάνε και σε σταματάει. Πίπα βαθυά χωρίς χέρια τέλος, Λύπη πλέον βάζει πολύ χέρι, αρκείται μόνο στο να ασχολείται με την κορυφή και άμα την καθοδηγήσεις ίσως να πάρεις και κάτι ποιό βαθύ αλλά για λίγο γιατί μετά ξαναβάζει χέρι. Η καινούργια προσθήκη στις υπηρεσίες είναι τα υγρά μαντιλάκια με τα οποία στον σκουπίζει από τα σάλια της κάθε λίγο! Χμμμ; Στο τέλος είχαμε κάνει βουναλάκι από δαύτα. Όπου χρησιμοποιεί το στόμα είναι εμφανές ότι υπάρχει θέμα με την προσθήκη στα χείλη. Θυμός Στον κυρίως αγώνα η παλιά συμμετοχή, ενέργεια και διάθεση για πήδημα πλέον προσφέρονται με ρέγουλα (εδώ ίσως να φταίει και το γαμωπρακτορείο που τις χώνει τα ραντεβού το ένα καβάλα στο επόμενο χωρίς να πάρει ανάσα η κοπέλα)Θυμός. Στα στησίματα είναι πολύ καλή και στις στάσεις εκτός κρεβατιού το έχει, αρκεί να της δείξετε εσείς που και πως (απαραίτητα τα ψηλοτάκουνα). Στο σφυροκόπημα αντέχει κάργα και γουστάρει το αμορτισέρ να δουλεύει σαν να το τεστάρουν στα ΚΤΕΟ και μπορεί να σε πάει μέχρι να το διαλύσεις. Μεγάλο χαμόγελο

Για αυτούς που την είχαν δοκιμάσει παλιά, δώστε μια προσοχή στο κενό ανάμεσα στο πρίν και το τώρα. Για αυτούς της πρώτης φοράς, προχωρείστε έχοντας επίγνωση του κινδύνου να μην πάρετε αυτό που περιμένατε! Σε αυτό ίσως να μην είναι υπεύθυνη η κοπέλα αλλά ο χασάπης γιατρός για τα χείλη και το γαμοπρακτορείο για την απόδοση. Θυμός Όπως και να έχει, τα 250 την ώρα εάν πάτε και μείνετε θα τα σκάσετε. Οπότε περί ορέξεως, Πρωθυπουργός.

Γειά χαρά ντάν...

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
busterd
Τιμημένος
Εγγραφή:
17 Οκτ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
51
Likes:
6.540
Πόντοι:
10.617
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kostasm2005, Blizardeye

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού