Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 1 10
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
5.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Το ποτάμι των city tours έχει στερέψει κι όπως πάνε τα πράγματα σε λίγο θα ξεραθεί και η κοίτη. Τα αξιόλογα φρέσκα πρόσωπα είναι λιγοστά, ενώ από την άλλη τα local κορίτσια έχουν σηκώσει ψηλά τον αμανέ.
Anyway, αφού ήθελα κάτι καινούργιο, η επιλογή «Karina» ήταν μονόδρομος.Κουλ
Ας ξεκινήσω από τα θετικά της εμφάνισης:
Είναι περίπου24ων Μαΐων, ψηλή, 1,75+ με ωραία στητά και μεγαλούτσικα φυσικά βυζιά Χαμόγελο – ακριβώς όπως τα δείχνει η τρίτη φωτογραφία – ικανοποιητικός κώλος με ένα playboy bunny logo τατουάζ πάνω απ’ το δεξί κωλομέρι – κάτι που δεν φαίνεται στη δεύτερη μάλλον παλιά φωτογραφία. Δέρμα απαλό, ελαφρώς μαυρισμένο και μουνάκι περιποιημένο.Χαμόγελο
Μαλλιά ξανθά, όχι τόσο μακριά και πλατινέ όσο οι φωτογραφίες, γκριζογάλανα όμορφα μάτια, μικρή μύτη, μικρά αυτιά, καλή οδοντοστοιχία.
Παρόλα τα αρκετά συν που προανέφερα, το θέμα είναι ότι μόλις την βλέπεις καταλάβαινες ότι από εμφάνιση είναι δευτεράντζα.Λύπη
Σαν πρώην μπασκετμπολίστρια είναι γυμνασμένη, αλλά μόνον σε χέρια και πόδια. Στην κοιλιά είναι αρκετά εμφανή τα 5 παραπανίσια κιλά Λύπη - που εγώ νομίζω ότι έχει - και χαλάν την εικόνα που μένει στο μάτι, ενώ είναι φανερά και στο πρόσωπο, όπου παρόλα τα καλά χαρακτηριστικά το περίγραμμα δεν βοηθά για να την πεις όμορφη.
Συνοπτικά λοιπόν: οι φωτογραφίες την κολακεύουν πάρα πολύ στο πρόσωπο, ενώ το σώμα δεν είναι όσο sexy το δείχνουν.
Τα αγγλικά της είναι πολύ καλά, αλλά την ευχέρεια που έχει στη επικοινωνία την εκμεταλλεύεται για να επιμηκύνει το social time.Θυμός
Αρκετά θετικά έχει και στο service:
Φιλά ωραία χρησιμοποιώντας καλά την γλώσσα, πίπα ωραία, βαθιά και υγρή με καλή χρήση των χεριών, στησίματα αρκετά καλά παρόλο το ύψος της, δεν χρησιμοποιεί λιπαντικό και αντέχει σε σκληρό παιχνίδι.Χαμόγελο
Μετά απ’ όλα αυτά πως γίνετε και χαλά το «γλυκό»;Χμμμ;
Δεν αρκεί να το’χεις το service, πρέπει να θέλεις και να το δώσεις, χωρίς να το απαιτεί ο άλλος. Τα ωραία φιλιά που προανέφερα κράτησαν μισό λεπτό και η καλή πίπα ένα λεπτό.Θυμός
Η φράση από τις σιτουρίστριες “put condom” στο 2λεπτο είναι σαν το «Ω! βασιλέα των Θηβών, ήρθε αγγελιαφόρος από την πατρίδα» που ακούγεται στις αρχαίες τραγωδίες. Στο σημείο αυτό όλοι καταλαβαίνουν ότι η βάρκα έχει κάτσει.
Στις τραγωδίες, στην καλύτερη περίπτωση η βασίλισσα πηδήχτηκε με τον γιο της, ενώ στη χειρότερη βρέθηκε απαγχονισμένη.
Στα city tours στην καλύτερη περίπτωση η πουτάνα λόγω απειρίας χρειάζεται καθοδήγηση για να διαχειριστεί σωστά τον χρόνο, ενώ στην χειρότερη το γύρισε στο ξεπετουά.
Το δεύτερο προσπάθησε να κάνει η Karina.Θυμός Η συνέχεια είναι γνωστή. Εγώ να την ζορίζω για να πάρω αυτά που πρέπει κι αυτή να μην βάζει το πάθος που χρειάζεται για να «δέσουν» οι υπηρεσίες της και να γίνουν ένα καλό πακέτο.
Τουλάχιστον ένα εξάμηνο μετά την πρώτη παρουσία της στην Ελλάδα – για πριν δεν ξέρω – με άποψη για τα ελληνικά νησιά και την νυχτερινή ζωή της Αθήνας, δείχνει να έβγαλε το συμπέρασμα ότι σ’ αυτήν την χώρα τα κορόιδα είναι πιο πολλά από τις πέτρες.
«Λίγη σοβαρότητα, κύριε Χολμς», που έλεγε και στην ταινία. Αφού δουλεύει στην χώρα που βρίσκετε στο χείλος του γκρεμού πρέπει να καταλάβει ότι δεν μπορείς να αμείβεσαι χωρίς να προσφέρεις αυτά που πρέπει.
Όποιος λοιπόν γουστάρει ψηλές «ενισχυμένες» γυναίκες και θέλει να αποφύγει το στεγνό καθάρισμα, παίρνει τον έλεγχο και δεν την αφήνει να κάνει κινήσεις που οδηγούν σε ξεπέτα.
Κι όποιος ενδιαφέρεται για οικογενειακές παρτούζες, κλείνει μαζί και την Vanessa που έρχεται και είναι αδελφή της…

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Όχι
FANTOM12
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαϊ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
335
Likes:
5.390
Πόντοι:
23.305
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim, Kaloeros, ZeroTolerance

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Οκτωβρίου, 2011
Αυτο το τελευταιο φανταζομαι ειναι αστειο, ετσι? στο site γραφει fantastic και recommended duo, αποκλειεται να ειναι αδελφες...δεν υπαρχει αυτο...
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1