Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 38 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Την συγκεκριμένη κοπέλα την έχω συναντήσει αρκετές φορές γιατί είναι πραγματική επαγγελματίας, καλή σε αυτό που κάνει και δεν σε αφήνει να φύγεις ανικανοποίητος. Αναφορικά με τον συναθλητή που κάνει αναφορά για outcall θα πρέπει να αναφέρω την εμπειρία που είχα μαζί της. Κατά την διάρκεια της συνάντησης μας η κοπέλα δέχτηκε μέσα σε ένα μισάωρο 12 μηνύματα από έναν τύπο ο οποίος της ζητούσε να πάει στον χώρο του. Από ό,τι μου είπε λοιπόν η Τζούλια outcall δέχεται μόνο από σταθερούς πελάτες γιατί τους γνωρίζει και αισθάνεται ασφαλής. Από την άλλη της έχει τύχει να ξεκινήσει να πάει σε outcall και να μην βρει κανέναν με αποτέλεσμα να χάσει τα χρήματα του ταξί και φυσικά τον χρόνο της. Φυσικά η κοπέλα σπάστηκε προσπάθησε να το εξηγήσει στον φιλαράκο που ζήταγε την παρέα της αλλά αυτός το βιολί του. Τέλος πάντων αυτά για τα outcall της κοπέλας.

Στην ουσία τώρα. Όπως προείπα την Τζούλια την έχω συναντήσει αρκετές φορές αλλά η τελευταία ήταν το κάτι άλλο. Μετά το ντουζάκι και τα συναφή άρχισα να γλύφω το μουνάκι της ενώ ταυτόχρονα χάιδευα την σφικτή της τρυπούλα. Την έφτιαξα τόσο που σε λίγο μου ζήτησε η ίδια να την πάρω από πίσω, κάτι που της αρέσει πάρα πολύ και το παραδέχεται. Αμέσως το κορίτσι βρέθηκε στα τέσσερα με έμενα να την κρατάω από τους καρπούς και να της καρφώνω το υπέροχο κωλαράκι. Το ευχαριστιόταν τόσο πολύ που μετά από λίγο τραβήχτηκε αναψωκοκκινισμένη, τρεμάμενη και χωρίς να μιλάει. Εγώ ψιλοχέστηκα αλλά μετά από λίγο μου εξήγησε ότι είχε τελειώσει πολύ δυνατά!!!! Στην αρχή δεν την πολυ-πίστεψα και νόμιζα ότι μου έκανε θέατρο, όταν ηρέμησε όμως μόνη της ξάπλωσε ανάσκελα και μου ζήτησε να συνεχίσω να την γαμάω από τον κώλο όπως και έκανα φυσικά. Με τα πόδια της στους ώμους μου και το καυλί μου να μπαινοβγαίνει στο σφικτό κωλαράκι της είδα το πρόσωπο και το στήθος της να ροδίζει και αυτή να τελειώνει για δεύτερη φορά στα χέρια μου λίγο πριν τελειώσω κι εγώ!!! Οπότε λέω εδώ είμαστε, δεν κάνει θέατρο. Πάω για ντουσάκι και μόλις γυρνάω την βλέπω να έχει την πιο παιχνιδιάρικη διάθεση. Από ότι μου είπε ο προηγούμενος ήταν ένας πιτσιρικάς που δεν ήξερε που είναι το μουνί και που ο κώλος με αποτέλεσμα να περάσει μια μαρτυρική ώρα μαζί του.Money Mouth Μετά από αυτό η συνάντηση με κάποιον που ήξερε τι έκανε ήταν σαν νερό στην έρημο.Μεγάλο χαμόγελο Αμέσως άρχισε τα χαδάκια στη αγαπημένη της περιοχή και μετά τον πήρε στο στόμα της κάνοντας μου μια απίστευτη πίπα. Μετά από λίγο κι αφού με είχε καυλώσει μέχρι εκεί που δεν πάει την γύρισα ανάσκελα πάλι με τα πόδια της στους ώμους μου και γάμησα το μουνάκι της μέχρι που τελειώσαμε και οι δυο. Σκόρ 3-2 υπέρ της και δεν το πίστευα ούτε εγώ ούτε αυτή. Φεύγοντας την ευχαρίστησα και της είπα ότι ήταν απίστευτη και μου απάντησε πως δεν θα μου πει το ίδιο για να μην το πάρω πάνω μου.Μεγάλο χαμόγελο

Η Τζούλια λοιπόν είναι μια κοπέλα που σίγουρα τιμά τα λεφτά της και ευχαριστιέται αυτό που κάνει, το μόνο που θέλει είναι να της φέρονται με τρυφερότητα. Σίγουρα θα την ξανασυναντήσω αν και δεν νομίζω να ξαναπετύχουμε την ίδια χημεία.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 24, 2011
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Μέλος
Εγγραφή:
2 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
122
Πόντοι:
6
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Σεπτεμβρίου, 2011
Επιβεβαιώνω.
Η Τζούλια τη βρίσκει πολύ συχνά. Είναι ένα από τα στοιχεία που τη κάνουν καλή στη δουλειά της. Δεν μισεί ούτε σιχαίνεται αυτό που κάνει.
Βέβαια...το "τρυφερότητες" είναι όπως το βλέπει κανείς, γιατί.... αντέχει σε πολλές "τρυφερότητες"... ;)
14 Σεπτεμβρίου, 2011
Η κοπελλα ειναι οντως σταθερη αξια στο χωρο. Πολυ επαγγελματιας με την καλη εννοια !!! Την ενδιαφερει να περασεις καλα για να την ξαναεπισκεφθεις.
Το κακο ειναι οτι εμεις οι ανδρες θελουμε ποικιλια....και για αυτο προσωπικα δεν την εχω επισκεφθει τελευταιως.
Ειναι βεβαια σιγουρο οτι προτιμα του πιο ωριμους ( 30-45) παρα τους πιτσιρικαδες. Δεν συμφωνω οτι ειναι ιδιατερα καλη στη πιπα. Εκει σιγουρα χρηζει βελτιωσης και κατι τετοιο δεν εχω δει στις 7-8 φορες που εχω παει. Εχει το τελειο σωμα και το καλυτερο πακετο στη καλυτερη τιμη, ειδικα με τα μπαζακια που κυκλοφορουν και ζητουν τοσα για CIM και τοσα για το ενα και τοσα για το αλλο. Μπραβο Τζουλια !!!!
14 Σεπτεμβρίου, 2011
Συμφωνώ σε όλα με τους απο πάνω ότι και προσπαθεί και ότι προσφέρει το καλύτερο πακέτο της αγοράς στα CT αλλα Παίχτες sorry εγω δεν θα ξαναπαρω γιατί είναι ασχημουλα για τα δικα μου γουστα και εμένα δυστυχώς δεν μου σηκωνετε όταν δεν μου αρέσει η φάτσα της κοπέλας .
Καλα να περνάτε .
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3