Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 3 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Το κορίτσι εκ Τσεχίας έχει πολύ σφιχτό, αδύνατο, γυμνασμένο σώμα, με απαλή επιδερμίδα, δεν έχει βυζί όμως για τους λάτρεις του είδους (αλλά από τα σώματα που με τρελαίνουν προσωπικά, τέλειο σε αίσθηση και με γυμνασμένο, σφιχτό, μικρό κώλο). Πρόσωπο καλούλι. Ύψος αποδεκτό, περίπου 1.70 ξυπόλυτη. Ηλικία περίπου στα 24 όσο νομίζω ότι λέει.



Τι να πω, διάθεση είχε και το πάλεψε. Με το που μπήκα με άρχισε στα φιλιά που δεν σταμάταγε με τίποτα, τα οποία όμως ήταν ρηχά όσο κι αν δοκίμασα να δώσω άλλο ρυθμό. Στο σεξ προσπαθούσε αλλά δεν έφτανε σε ψηλά στάνταρντ.



Α, ξέχασα. Όλως τυχαίως (εδώ γελάμε) όταν μπήκα έβγαινε το gabriellaki που μου φάνηκε κοντούλικο και άσχημο. Και το ξενοδοχείο ήταν μετριότατο.



Γενικά ένα meeting που αν και ήταν ευχάριστο, δεν θα το θυμάμαι για πολλές μέρες ακόμα εκτός του εξαιρετικού κώλου της. Περισσότερο όμορφη τουριστριούλα σε νησί θυμίζει το κορίτσι παρά εντυπωσιάζει. Αν κάποια δεν έχει και λίγη πουτανιά και λίγο νάζι μέσα της, όσο και να προσπαθήσει δε νομίζω να καταφέρει ποτέ να παίξει σε υψηλό επίπεδο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 09, 2008
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
400
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Όχι
Μέλος
Εγγραφή:
14 Απρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού