Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 6 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Το κοριτσόπουλο ήταν εδώ μέσα αυγούστου. Το είχα σταμπάρει και bookarei από την προηγούμενη φορά αλλά βλέποντας την πληθώρα όχι απλά αρνητικών αλλά πραγματικά απαίσιων κριτικών ακύρωσα. Ξαφνικά βλέπω ότι σε πολύ σύντομο διάστημα ξανακάνει τούρ και αρχίζουν να με ζώνουν τα φίδια ξαναρχίζοντας το δίαβασμα...

Αφού έχουμε να κάνουμε με 250άρι έκατσα και ξεψάχνισα την κριτική του FANTOM και εστιάζοντας σε δύο σήμεία (1. στην περιγραφή του για την εμφάνιση "what you see you get" , 2. στην περιγραφή του για το οτί γαμίεται καλά και δεν δυσανασχετεί) και λοιπόν αποφάσισα να κλείσω στέλνωντας sms για 6/10 αμέσως δηλαδή όταν ξεκινούσε το τουρ.

Υποδοχή από μία μουνάρα 22-23 χρονών το πολύ με γλυκιά φωνούλα, πρόσωπο άκρως ερωτεύσιμο και σώμα 1.73 - 1.75 αδύνατο σώματότυπο γύρο στα 55-57 κιλά. Τυπική γνωριμία στο σαλόνι, προσφορά χυμού τον οποίο ρούφηξα σαν ηλεκτρική σκούπα χούβερ για να προχωρήσει η κατάσταση, πληρωμή από μέρους μου άμεση και υπόδειξη στο μπάνιο.
Αφόυ δεν κλειδώθηκα μέσα καθώ το γκρί χερούλι της πόρτας έσπασε βγαίνω με την πούτσα ήδη σηκωμένη και αντικρύζω την Μπάρμπι με ένα σεξυ σετάκι μαύρων εσωρούχων να τρίβει το μουνάκι της. Πετάω πετσέτα και ορμάω. Μύριζε ένα απίστευτο άρωμα που με έκανε να ξεκινήσω γλύφοντας την.

Στην συνέχεια έχουμε πίπα με αρκετό χέρι αλλά και με αρκετό σάλιο ενώ το καραμέλωμα με συνεχή ρουφήγματα δεν σταμάτησε λεπτό. Deep throat δεν έπαιξε ομολογώ. Με δική της πρωτοβουλιά μου φοράει το σκούφο και με καβαλάει μέσα στην καύλα να γαμηθεί. Κινήσεις γρήγορες και σπασμοδικές μου έδωσαν όντως την αίσθηση ξεπέτας όπως γράφει και ο συναγωνιστής όμως για κάποιον έμπειρο που μπορεί να κουμαντάρει την κορύφωση αυτό το αίσθημα ξεπέτας γίνεται αυτομάτως αίσθημα δυνατού και σκληρου PSE σεξ. Γιατί η γκόμενα μετά το μετα βίας 10 λεπτο που κρατήθηκα μου είπε ξεκάθαρα ότι γουστάρει περισσότερο το δυνατό σεξ και επειδή όλοι χύνουν γρήγορα δεν δείχνουν να το απολαμβάνουν. Της εξήγησα βέβαια ότι όταν ένας πελάτης πληρώνει θέλει να περάσει όπως έχει φανταστεί και ίσως μερικές φορές αυτή η λύσσα σου για γαμίσι να μην έχει θετικό αποτέλεσμα. Δεν ξέρω κατά πόσο το κατάλαβε αλλά δεν με ενδιαφέρει κίολας..

Και σε μένα στο διάλλειμα ρώτησα αν θέλω καφέ ή κάτι άλλο αλλά με 250 είπα να της πώ ρε μωρό πάω πίνω καφέ στον πύργο του αίφελ όχι σε μπουρδέλο! ! ! ! Αφού της είπα λοιπόν όχι και τα είπαμε λίγο σε άριστα αγγλικά άρχισε να με χαιδεύει εώς ότου καύλωσα και σε πραγματικά εξάντληση των στάσεων του κάμα σούτρα τελείωσε ο χρόνος μου και βάρεσε το καμπανάκι της λήξεις κάπως άκομσα καθώς έίχε άλλο ραντεβού μετά.

Συμπεράσματα:
Η κοπέλα είναι μια σεξομήχανή-άγγελος που γνωρίζει πάρα πολύ καλά οτί με 250ευρώ πρέπει να γαμηθεί μέχρι τελική πτώσεως χωρίς να δυσανασχετεί όπως είπε και ο φάντομ που από το λίγο χρόνο που μου μένει να διαβάζω κριτικές βλέπω ότι είναι αντικειμενικός σε πολλές κριτικές του.

Καλά να περνάτε...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 06, 2011
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Critis
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
13 Μαϊ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
34
Likes:
6
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Σεπτεμβρίου, 2011
Μας έπεισες...
07 Σεπτεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

xaxaxaxaxaxaxaxaxa !!!!
16 Σεπτεμβρίου, 2011
Πραγματικά μάς έπεισε ο έμπειρος άντρας.
Απλα στην αρχή έπρεπε να γράψει, λοιπόν μου είπαν να γραψω για την barbie ότι.......
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3