Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 3 10
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Δυστυχώς δεν πρόλαβα να δώ την κριτική του αντισθένη. Διαβάζοντας πριν μέρες λοιπόν την κριτική του άλλου συναδέλφου kostasex από κάτω και μήν έχουντας χρόνο να δώ το σύντομο βιογραφικό του το οποιό είδα αργότερα και περιλαμβάνει διθυραμβικες κριτικές για οποιαδήποτε κοπέλα του συγκεκριμένου πρακτορείου και όχι μόνο σε αυτό το φόρουμ αλλά και σε άλλα ελληνικά και ξένα review tables, αποφάσισα να συναντήσω την Μασα.

Όκ είναι όμορφή και περιποιημένοι. Το δωμάτιο ήταν σε καλή κατάσταση κάτι που δείχνει ότι η κοπέλα είναι καθαρή και ενδιαφέρεται για την γενική εικόνα που θα αντικρύσει ο πελάτης. Στήθος μικρό με απομακρυσμένα το ένα από το άλλο κακοσχηματισμένη δομή θα έλεγα, συμπεριφορά άψογη αλλά κώλος στρατόπεδο. Οκ ρε μωρό δεν είμαστε τέλειοι και εμείς αλλά οι πράκτορες σου δεν σου ζήτησαν καμία φωτό ερασιτεχνηκή πρίν σε φωτοσοπάρουν και σε εκθέσουν πρός γάμευση?

Η μανιά με την καθαριότητα οδήγησε και στις ανεπάληλες αρνήσεις που ο αντμιν παρακάτω γράφει. Τελοσπάντως στο σέξ δεν είχε πρόβλημα να αλλάξουμε στάσεις και να "δημιουργήσουμε" παρέα καθώς το μουνάκι της είχε κάργα χώρο από ότι κατάλαβα και με το ελάχιστο πραγματικά λιπαντικό που έβαλε ο πούτσος μου χανόταν μέσα σαν τα πιστόνια με κεραμική επίστρωση που βάζαμε πιτσιρικάδες στα μοτοσοκό για να μην ανεβάζουν θερμοκρασίες.

Αυτά και καλά να περνάτε!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 05, 2011
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Όχι
Critis
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
13 Μαϊ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
34
Likes:
6
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού