Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.3 4 10
Γενική βαθμολογία

5.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Ρε μπαγάσηδες καρντάσια μας την φέρατε μπράβο σας!!!
Είπατε τόσα μπάζα σας έχουμε σερβίρει για θεές ,πάρτε τώρα την μουνάρα με τα ξεχυλωμένα μουνόχειλα πλευρώτους (απορρώ που δεν το ανέφερε κανεις) να στανιάρετε.

Πάμε από την αρχή. Πρακτορείο για τον πόυτσο καβάλα. Τελείως αναξιόπιστοι και εντελώς ερασιτέχνες της αρπαχτής.
Κάνουμε το booking από το πρωί για το απόγευμα κυριλέ και φθάνω 15 λεπτά νωρίτερα παρκάρω και ειδοποιώ.....Στα παπάρια τους ...λεω μέσα μου ήρθα νωρίς να δεις που θα μου στειλουν δωμάτιο ακριβώς...είναι επαγγελματίες βρε οι Ρώσοι , από τότε πο ανέλαβε ο Πούτιν οι Πουτίνες δουλεύουν σαν Ελβετικά ρολόγια....κάτι τέτοια γραφικά σκεφτόμουν και με πήρε ο ύπνος στο αμάξι....πετάχτηκα ιδρωμένος "και τέταρτο" και πανικοβλημένος γιατί είχα δει στο σύντομο ύπνο μου ψάρια....κοιτάχω το τηλέφωνο τίποτα ,κανείς ...ξαναστέλνω μήνυμα ξανατίποτα ....πάει "παρά τέταρτο" και ακόμα στεκόμουν σαν μαλάκας μέσα στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας....λέω αντε ας πάω για Φυλής αλλά ας δοκιμάσω να στείλω μήνυμα και στον brother μπας και αυτός κλείσει....
Και Ω εκ του θαύματος σε 5 λεπτά λαμβάνω μήνυμα από το σταυραδέρφι με τον αριθμό δωματίου ....

Μια και δυό φοράω και το καλό μου χαμόγελο και ανεβαίνω να δω την μιλφ πορνοστάρ....μη χέσω
Αντι για αυτό αντικρύζω απέναντί μου μια Margo να τραβεστίζει...ηλικιακά είναι κοντά στα 40 σίγουρα , κορμί στεγνό ,βυζί 2/3 βράχος και 1/3 σακούλα του ΑΒ που σου σπασαν μέσα αυγά....ρόγες μεγάλες και θηλές σαν σοκολατάκια (όταν καυλώνουν και μόνο) ,μανικιούρ πεντικιούρ αλλά Τρεζεγκέ και το καλύτερο ....τα χείλη της (ποιά Εμιλυ και πάπιες μπλε)
Αν την πάτε σε ψαράδικο θα ζήσετε μεγάλες στιγμές αφού οι ροφοί μοιάζουν δίπλα της μπακαλιάροι....

Στο sex τέλεια κανένα παράπονο μια χαρά περνάει στο γλυφομούνι ,αν είχα πάρει και μπαλσάμικο μαζί και καμια πρασσινάδα θα φευγα τουλάχιστον χορτάτος από τα μουνόχειλα πλευρώτους...

Πολλές στάσεις ,πάρα πολλές όσες ήθελα σε τίποτα δεν έλεγε όχι ....αλλά μορφαζε κάθε φορά που έσπρωχνα δυνατά και έπιανε την κοιλιά της....λέω τι σου συμβαίνει πονάς ?
Λίγο μου λέει αλλά δεν πειράζει.... και με γυρίζει ανάσκελα και έρχεται από πάνω...σηκώνομαι κ εγώ η κουφάλα, της περνάω τα πόδια γύρω απο την πλάτη μου...εκεί πρέπει να αισθάνθηκε σα να τις βγάζουν τις αμυγδαλές ...

με τα πολλά λέω να βγάλω το προφυλακτικό να σε χύσω ....πιάνει μαντηλάκι και αρχίζει το σκούπισμα και μετά την πεο παλινδρόμηση με λίγο στόμα....εκεί την πιάνω της τραβάω τα χέρια και τον χώνω λαρύγγι. Μόλις τον βγάζω αρχίζω να τον βαράω δυνατά για να τις τα δώσω στο στόμα και τότε εκείνη βέντουζώνει το κεφάλι με τα χείλη της και κάνει μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ
Ε δεν άντεξα από την καύλα , της τα έδωσα και μου τα επέστρεψε φτύνοντάς τα πάνω μου....

Μετά το μπάνιο μπήκε μπροστά μου στην πόρτα και λεέι που πας? λέω για ύπνο μωρό μου που να πάω? Το CIM είναι extra +50 μου κάνει....

Εμ δεν μου φταίει κανείς τα θελε ο κώλος μου καλά να πάθω.....αμ δεν έχετε πηδήξει γυναίκα πάνω από 1.75 και το έχετε απωθημένο τραβάτε, για τους άλλους που θέλουν να γαμήσουν ένα σας λέω ....κάντε υπομονή

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 06, 2011
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
300
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Κακή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Όχι
NITRO
Τιμημένος
151
Πόντοι:
37.127
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance, antisthenis

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Σεπτεμβρίου, 2011
Όντως παραλείψεις προηγούμενων κριτικών το "τραβεστίζει" και το "μουνί αλά Ντενίσα - Ρεμούνδου"...
07 Σεπτεμβρίου, 2011
Χαράς το κουράγιο σου για να γράψεις τέτοια κριτική!!!Πάντως αντι γέλια η γκόμενα είναι για κλάμματα!

Καλή τύχη την επόμενη φορά!
07 Σεπτεμβρίου, 2011
Έλεγα να βάλω κριτική αλλά τώρα χλωμιάζω Πλατύ χαμόγελο
Είστε φοβεροί πάντως...τα μουνόχειλα αυτάκια τά 'δατε αλλά για το μουνί βεντούζα κουβέντα... Και τη σούφρα πού άφησ' απ την τσιγκουνιά μου, κανείς δεν τη δοκίμασε τελικά;)))
Ο,τι και να λέμ' εμείς πάντως η κοπελιά θα τη βγάλει τη σύνταξη στα μέρη μας! Να μου το θυμηθείτε!

Το "Μπουγάτσα με μουνί" είναι οσκαρικό! Υποκλίνομαι! ...τοίχο-τοίχο...
07 Σεπτεμβρίου, 2011
To Cim extra? Από που κι ως που; Ποτέ δεν είναι εξτρά με το εν λόγω πρακτορείο, μάλλον σε κορόιδεψε η γκόμενα και έκανε του κεφαλιού της.
07 Σεπτεμβρίου, 2011
Τι ταλαιπωρια και αυτη για να γαμησεις ρε Bro Χαμόγελο)))
07 Σεπτεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Πριν αρκετα χρονια ο τσαρλς μπουκοφσκι που ειναι απο τις αδυναμιες του προεδρου εγραφε στην αμερικη σε μια εφημεριδα ερωτικες ιστοριες με τιτλο Το ξεχειλωμενο μουνακι.Μερικα χρονια αργοτερα η ιστορια επαναλαμβανεται στην ελλαδα με συγγραφεα τον νιτρο σ ενα ηλεκτρονικο εντυπο με τιτλο bourdela..Aνετα τα μανιταρια πλευρωτους θα μπορουσαν να ειχαν ως τιτλο κριτικης τον τιτλο Το ξεχειλωμενο μουνακι του μπουκοφσκι.Εχουν περασει τοσα χρονια και ομως και εσυ και ο προεδρος νιτρο εξακολουθειται να γραφετε,και να χαριζετε ευχαριστες στιγμες με το χιουμορ σας κανοντας τη καθημερινοτητα μας πιο χαρουμενη εκτος απο τις πολυτιμες πληροφοριες σας.Προσωπικα σας ευχαριστω που υπαρχετε..
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6