Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 16 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Πάνε μήνες από την τότε συνάντηση μας σε ταξίδι που είχα στο Ηράκλειο (λόγω εργασίας όμως η ημερομηνία είναι ακριβής), και δεν θα έγραφα και τίποτα αλλά πρόσεξα κάτι καινούργιες φωτογραφίες με το όνομα EVA escort from Europe σε γνωστό site και "χτύπησα" κόκκινα.

Όταν την συνάντησα είχε τα extensios όπως είναι στο δεύτερο set με τις φωτογραφίες, θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες και γενικά για να μην μακρηγορώ πήρα ότι πλήρωσα, δεν είχα και πολλές επιλογές άλλωστε.

Το θετικό με την συγκεκριμένη ήταν, ότι παρ’όλο την κοιλίτσα τις μπουτάρες το μικρό στήθος κλπ,
- είχε χαμηλή τιμή
- όρεξη στη συνάντηση (τουλάχιστον με εμένα)
- και το full service είχε την πραγματική του σημασία

Καθώς τα παραπάνω τις προσέφεραν κάμποσους και σταθερούς πελάτες, αν κρίνω από τα συνεχόμενα ταξίδια σε Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο, έχασε 2-3 κιλάκια, άλλαξε όνομα έκανε τα 150€ και 250€ σε 200€ και 350€ και μας έκανε πάλι την "χάρη" και ήρθε.

Αν και δεν πολυγράφω, παρακολουθώ το site όποτε μπορώ, σχεδόν απ’ όλο τον κόσμο. Πάντοτε όμως παρατηρώ του πιο "παλιούς" κυρίως, που φώναζαν, φωνάζουν, και μάλλον θα συνεχίσουν να φωνάζουν για τις τιμές, και πως πρέπει να συμπεριφερόμαστε.

Δεν ξέρω για τους άλλους, αλλά προσωπικά εγώ δεν πρόκειται να δώσω 100€ παραπάνω για καμία, πόσο μάλλον για την συγκεκριμένη, όσοι την ξέρετε από παλιά ρίχτε "μαύρο" μπάς και βάλει μυαλό!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 06, 2011
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Ηράκλειο
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
gwhite
Μέλος
Εγγραφή:
26 Νοε 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
0
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Σεπτεμβρίου, 2011
σχετικά με το σχόλιο που έγραψες και γράφουν πολλοί για την ανεβασμένη τιμή θα ήθελα να πω ότι υπάρχουν περιπτώσεις (δεν ξέρω αν η συγκεκριμένη κοπέλα ανήκει σε αυτές γιατί δεν την ξέρω προσωπικά) που αν μάθαινες τον λόγο που μπορεί να ανέβηκε μια τιμή στα 200 την ώρα από 150, θα αντιλαμβανόσουν ότι αυτά που υποθέτεις είναι εκτός πραγματικότητας και από εκεί και πέρα 2 περιπτώσεις βλέπω.. ή θα έπαιρνες πίσω αυτά που είπες, ή δεν θα είχες την μαγκιά να το κάνεις και θα κρυβόσουν πίσω από ένα "και μένα τι με νοιάζουν αυτοί οι λόγοι" προκειμένουν να γλυτώσεις από το να φανεί η απλοϊκότητα του επιχειρήματός σου... για να σου γράφω αυτά τα πράγματα με τέτοιο τρόπο καταλαβαίνεις ότι δεν τα βγάζω από το κεφάλι μου ... ξέρω σκηνικά από άλλες κοπέλες ... και είναι προφανές ότι δεν θα τα μοιραστώ εδώ ... αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι είναι κανείς υποχρεώμένος να συναντήσει την οποιαδήποτε κοπέλα... δεν μας τραβάνε με το ζόρι
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1