Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 58 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Είναι το πρώτο μου duo και σίγουρα μοναδική εμπειρία για μένα.

Είχα διαβάσει για άλλα duo όπου γαμούσες τη μια κοπέλα και η άλλη καθόταν στον καναπέ και αυνανιζόταν και το αντίστροφο. Αυτό το duo σίγουρα δεν ήταν έτσι.

Η Έμιλυ είναι η γνωστή Έμιλυ. Η Τζούλια είναι πολύ κοντά στις φωτογραφίες. Δεν είναι τόσο λευκή εχει κάποιες φακίδες που την κάνουν όμως ακόμα πιο γοητευτική.

Είναι μια 30άρα που βάζει κάτω πολλές μα πολλές 20άρες. Έχει απίστευτη ενέργεια.

Είχα στο μυαλό μου διάφορα για το τι ήθελα να κάνω με αυτό το duo όπως είχανε και αυτές. Όμως τίποτα δεν πήγε όπως το είχαμε στα μυαλά μας και ίσως έτσι ήταν πολύ, μα πολύ καλύτερα.

Με το που μπήκα στο δωμάτιο αμέσως κάτι παίχτηκε με τα βλέμματά μας να διασταυρώνονται. Την επόμενη ακριβώς στιγμή λυκνιζόμασταν οι τρείς μας υπό τον ήχο της μουσικής και σιγά σιγά άρχισαν να με γδύνουν.

Η Εμιλυ ξάπλωσε στο κρεβάτι και άρχισε η Τζούλια να της κάνει γλυφομούνι ενώ εγώ ξαπλωμένος στο πάτωμα έκανα γλυφομούνι στη Τζούλια. Το καρέ συμπληρώθηκε όταν άρχισε η Έμιλυ να μου παίρνει τσιμπούκι. Έτσι απλά άρχισαν όλα χωρίς ντουζάκι, χωρίς τίποτα.

Η συνέχεια ήταν απερίγραπτή. Ποτέ δεν έμεινα μόνο με τη μία κοπέλα. Πάντα ήταν και οι δύο. είτε να μου γλύφουνε και οι δυο τον πούτσο είτε εναλλάξ η μία τον πούτσο και η άλλη τα αρχίδια. Είτε γαμούσα τη μία και έγλειφα το μουνί της άλλης ή μου έγλειφε τα αρχίδια.

Αυτό που έχω να τονίσω είναι η απίστευτη ενέργεια της Τζούλιας. Την σφυροκοπούσα επι μισή ώρα σε διάφορες στάσεις και αναγκάστικα να ζητήσω ένα 5λεπτο διάλειμμα για να πάρω ανάσα. Εισακούστηκα κατά το ήμισυ.

Σταμάτησα να της σκίζω το μουνάκι αλλά καθώς έπερνα την ανάσα μου δεν σταμάτησε να με τσιμπουκώνει ώστε να είμαι ντούρος για τη συνέχεια.

Τελικά μέσα σε δύο ώρες τελείωσα 3 φορές.

Θα τις χαρακτήριζα ως εξής: η Έμιλυ είναι GFE ενώ η Τζούλια είναι PSE. Και ο συνδυασμός των δύο είναι απλώς άψογος. Ξέρουν να προσέχουν έναν άντρα και δεν τον αφήνουν από τα μάτια τους ή καλύτερα από το στόμα τους.

Σίγουρα θα υπάρχει συνέχεια με αυτό το δίδυμο.

Ήταν μια κανούργια και μοναδική εμπειρία στη ζωή μου.

Το μόνο που έχω να πω είναι ότι ευτυχώς η επόμενη μέρα ήταν Κυριακή. Με ένα διάλειμμα το προς το μεσημέρι κοιμόμουν όλη μέρα.

Με ξεθέωσαν οι ρουφιάνες.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 20, 2011
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
800
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
gamicool
Μέλος
Εγγραφή:
9 Ιουλ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού