Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 8 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Καθότι δεύτερη θα είμαι σύντομος και περιεκτικός:
+
Είναι πολύ όμορφη κοπέλα και στο πρόσωπο και στο σώμα με υπέροχο χαμόγελο και πολλή καλή περιφέρεια (ίσως το καλύτερο κορμί που ένιωσα όταν το είχα στην αγκαλιά μου με απαλό δέρμα).
Είναι από τις λίγες που μπορείς να επικοινωνήσεις άνετα στα αγγλικά, μέχρι και να ξεχαστείς σε συζητήσεις (προσοχή σε αυτό).
Είναι έξυπνη κοπέλα και εκλεπτυσμένη, που σημαίνει πως αν είσαι λεφτάς και θες να κυκλοφορήσεις γκόμενα πέρα από να γαμήσεις είναι μία πολύ καλή περίπτωση.
Είναι καλή περίπτωση για Girlfriend Εxperience και αγαπούληδες, αν και προσοχή όχι και τόσο αν ο άλλος είναι ντροπαλός, περισσότερο προς γαμιά αγαπούλη Γλώσσα.
-
Οι προσφερόμενες υπηρεσίες της είναι απλά κάτω της βάσης σε σχέση με τον ανταγωνισμό, δεν κάνει καθόλου για Pornstar Experience, no Cum in face, mouth or even body (ακόμη και στο σώμα προσπαθεί να το αποφύγει αν μπορεί και προσπαθεί να βάλει χαρτομάντιλα γιατί σιχαίνεται την μυρωδιά)! Κοινώς αν μπορείτε, τελειώσετε μέσα της για να μην ξενερώσετε. Κώλο αν και δεν την ρώτησα δεν νομίζω πως δίνει.
Στην πράξη δείχνει να γουστάρει το sex, αλλά είναι αρκετά παθητική και γουστάρει ο άνδρας να την οδηγεί και να παίρνει πρωτοβουλίες (αυτή ακολουθεί έπειτα μια χαρά πάντως, οπότε θα έλεγα ταιριάζει περισσότερο με γαμιάδες που δεν είναι ιδιαίτερα έκφυλοι και όχι ντροπαλούς).
Η πίπα της είναι μέτρια και μόνο στην αρχή πριν το σεξ κάνει ακάποτη, μετά μου έδωσε την εντύπωση πως το αποφεύγει. Τίποτα το σπουδαίο δηλαδή εδώ...
Με βάση τα παραπάνω στην απόδοση/τιμή δεν παίρνει για πάνω από 3 Γλώσσα, σε σχέση πάντα με τον ανταγωνισμό.

Επιπλέον πληροφορίες: Την έχω επισκεφτεί 3-4 φορές πριν γράψω αυτήν την κριτική.Γουστάρει να την γαμάνε με γρήγορο ρυθμό και σε σκυλίσια στάση. Έχει δύο πτυχία, κοντεύει 30 και η έκφραση του προσώπου της όταν την γαμάνε είναι πολύ γκαβλωτική!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 01, 2011
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
tsilibourditsas
Μέγας
Εγγραφή:
4 Σεπ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
17
Likes:
97
Πόντοι:
4.165
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού