Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 3 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η κοπελιά με άφησε με ανάμεικτα συναισθήματα, έχει κάποια δυνατά χαρακτηριστικά και κάποια που με ξενέρωσαν. Πρώτα οι φωτογραφίες είναι ελαφρώς επεξεργασμένες, στο πρόσωπο έχει πολλές φακίδες και στο σώμα μια μικρή κοιλίτσα την κάνει. Παρόλα αυτά θα έλεγα πως είναι πολύ όμορφη και γλυκιά στο πρόσωπο, το σώμα και λόγο κοιλίτσας θα το έλεγα μέτριο με πιο δυνατό σημείο το στήθος της που ήταν καλού μεγέθους στητό με πεταχτές μεγάλες ρώγες. Σαν σωματότυπος η κοπέλα είναι κοντή και εύκολα κουμαντάρεται, αγγλικά τα βασικά (δεν κάνει για ιδιαίτερες συζητήσεις αλλά μπορείς να επικοινωνήσεις τουλάχιστον). Επίσης είναι 22 ετών φοιτήτρια μάρκετινγκ για όποιον ενδιαφέρεται Γλώσσα
Στην πράξη τα πράγματα ξεκίνησαν άσχημα γιατί δεν με φιλούσε με τίποτα στο στόμα, απλώς καθόταν με κλειστό το στόμα να την φιλάω εγώ (που κανονικά είναι στις υπηρεσίες και το γουστάρω για να πάρω μπρος στην αρχή αλλά δεν...). Οκ λέω, ας πάμε στην πράξη τότε. Εμ και εδώ ένα ξενέρωμα το έφαγα καθώς έδειξε αρχικά να πονάει από το μέγεθος του πέους μου (έχει λίγο σφιχτό θα έλεγα μουνάκι) και προσπάθησε να με κρατήσει σε μία μικρή απόσταση ώστε να μην μπαίνω τελείως μέσα. Εκεί άρχισα να φλιπάρω, σταμάτησα σηκώθηκα και της την είπα όντας έτοιμος να φύγω. Ευτυχώς ξύπνησε η γκόμενα, το κατάλαβε και προσπάθησε άμεσα να επανορθώσει. Ξεκίνησε φιλώντας με παντού σε όλο το σώμα (πέρα του στόματοςΘυμός) και αφού με άναψε άρχισε το γαμήσι. Ε λοιπόν ο κόλπος της φάνηκε να προσαρμόζεται και δεν είχαμε προβλήματα πόνου ξανά. Αντίθετα του έδωσε και κατάλαβε μπορώ να πω Κουλ. Η ίδια γούσταρε πολύ το σφυροκόπημα και να την γαμάνε σε διάφορες στάσεις, με κάποιες στάσεις να μου προτείνει και η ίδια (ήθελε να την γαμήσω από πίσω σκυφτή στην καρέκλα και να ρίχνει ματιές στον καθρέφτη από το πλάι να την γαμάνε. Με λίγα λόγια η κατάσταση έγινε αρκετά έκφυλη μπορώ να πω Μεγάλο χαμόγελο Στην κατάθεση τώρα μετά από πολύ σφυροκόπημα σε διάφορες στάσεις, της το έδωσα το πουλί στο στόμα και αν και το άρπαξε δεν ξετρελάθηκα με την πίπα της (κακή και όχι βαθιά). Όμως και πάλι έκανε κάτι που μου άλλαξε την διάθεση, τα κατάπιε όλα σε διαδοχικές καταθέσεις και μου καθάρισε εντελώς τον πουτσοκέφαλο με την γλώσσα της ώστε να μην μείνει σταγονίτσα (αφού αναρωτιόμουν μετά να πάω να πλυθώ η όχι Χμμμ; καθώς μου τον έκανε να λάμπει Μεγάλο χαμόγελο).
Άτιμη κορασίδα, τα χύσια μου όλα τα ήθελες, να σε φιλήσω όχι (και κρίμα γιατί το προσωπάκι της είναι αρκετά όμορφο.Λύπη)

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 30, 2011
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Μέτρια
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
tsilibourditsas
Μέγας
Εγγραφή:
4 Σεπ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
17
Likes:
97
Πόντοι:
4.165
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού