Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 12 10
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Με την ανακοίνωση της άφιξης της αναρωτιώμουν αν θα την ξανά έπερνα μετά από την αλλαγή πρακτορείου μιας και έχουν περάσει και χρόνια από τότε!
Μια το ότι δεν έπαιζε και τίποτα πιο συναρπαστικό και μετά από μια αποτυχημένη συνεύρευση με την Annabele την προηγούμενη εβδομάδα είπα να δοκιμάσω! Στην ώρα μου όπως πάντα αλλά το κορίτσι δεν ήταν έτοιμο! Παρέα με τους αγανακτησμένους έρχεται μετά από 15λεπτά μήνυμα να ανέβω!

Χαμογελαστή με στενό φορεματάκι αρχίσει με φιλιά να με καλοσωρίσει και πιάνει αμέσως την κουβέντα! Μια η πτήση που είχε προβλήματα μία το πόσο καιρό έχει να με δεί... της κάνω brake για να πάω για ντουζάκι! Όπως την άφησα εκεί και την βρήκα καθιστή και ορεξάτη... για κουβένταMoney Mouth!
Χμμμ; Θα μιλήσουμε μετά της απαντάω και ξαπλώνω στο κρεβάτι! Εκεί τρώω το πρώτο Εμμμμ! Αρχίσει να με χαιδεύει και να βγάζει φωνούλες ηδονής! Χμμμ; Δεν σε άγγιξα ακόμα της λέω... γιατί αναστενάζεις? Για να φτιαχτείς μου απαντάει...!!
Δεν μπορώ να πω ότι συγκεντρώθηκα ξανά ότι και να έκανε! Οπότε την γυρνάω και αρχίζω να παίζω με τις τρυπούλες τις για να αρχίσει στα αλήθεια να αναστενάζει!
Το υπόλοιπο πρόγραμμα ακολούθησε χωρίς εκπλήξεις αλλά και χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις.. Στο τέλος φυσικά αγχώθηκε και προσπαθούσε να γλυτώσει τον 2ο γύρο λόγο κουβέντας και στοματικού αλλά λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο!

Ακριβή και με πολύ υποκριτική διάθεση πράγμα που δεν με ικανοποίησε! Σίγουρα το θεατριλίκι είναι μέσα στο ρόλο τους αλλά... Ewaki δεν πουλάει πάντα!

Καλά να γαμάτε!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 23, 2011
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
300
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Όχι
ΜrKavlopoulos
Τιμημένος
Εγγραφή:
29 Ιαν 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
81
Likes:
3.553
Πόντοι:
12.986
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού