Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 25 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Επιστροφή ενός χούλιγκαν στον αγωνιστικό χώρο των ct με ένα από τα πιο επιτυχημένα ραντεβού της πολύχρονης και πολυτάραχης καριέρας μου. Λόγω του ότι έχω ένα απερίγραπτο πρόγραμμα δουλειάς, η επιστροφή μου έπρεπε να είναι αναγκαστικά αυτή την εβδομάδα και να είναι και πετυχημένη. Εμπιστεύτηκα λοιπόν τόσο εσάς συναγωνιστές μου όσο και το ένστικτο μου και συνάντησα σήμερα το κορίτσι.

Άποψη μου είναι ότι στο πρόσωπο είναι πολύ ομορφότερη από τις φωτογραφίες ενώ μου άρεσε πολύ και το σώμα της που ενώ με ψιλοφόβιζε για πολύ αδύνατο είναι μια χαρά για τα γούστα μου. Η επικοινωνία επίσης είναι ικανοποιητική αφού με τέτοιο μούναρο δεν θα χρειαστεί να κάνετε και πολλές συζητήσεις. Πάντως μαθαίνει αρκετά ελληνικά και σύντομα θα είναι καλύτερη κι εκεί.

Στη δράση είμαι λίγο πολύ καλυμένος από τους προηγούμενους. Αν την έβλεπα στο δρόμο θα έλεγα ότι θέλω πολύ να της τον βάλω στο στόμα και θα είχα απόλυτο δίκιο. Πολύ καλή πίπα με εναλλαγές αλλά και συνέχεια να της τον βάζεις βαθιά όχι δε λέει. Αντέχει επίσης και όταν το παιχνίδι γίνεται σκληρότερο, με πουτσοσκάμπιλα και τέτοια ωραία.

Στήνεται πολύ καλά στα τέσσερα και μόνη της αλλά και όπως θέλεις εσύ και γουστάρει πολύ αυτό που κάνει αν και στην αρχή νομίζω πως ψιλοπαίζει θέατρο. Με τον κατάλληλο χειρισμό χεριών, δαχτύλων και ότι άλλο διαθέτει ο καθένας μας, ξεφεύγει πολύ εύκολα (πλυμμήρες, σπασμοί και λοιπά φαινόμενα). Αυτό το διαπίστωσα μετά την πρώτη κατάθεση μου (στα τέσσερα) όταν κάνοντας το τσιγάρο μου άρχισα να βάζω σταδιακά δάχτυλα παίζοντας με το μουνάκι και την κλειτορίδα της. Στο τρίτο δάχτυλο ξέφυγε εντελώς και έπρεπε να βάλω δύναμη για να την ελέγξω.

Ακολούθησε ανταπόδοση με νέα deepthroat τσιμπούκια σε πολλές παραλλαγές. Αν δε μούλεγε για καπότα θα συνέχιζα να της γαμάω το στόμα μέχρι να με διώξει. Την ανέβασα στο χουλιγκάνι όπου κουνιόταν με μανία την ώρα που τα μάγουλα της κόντευαν να πάρουν φωτιά από την καύλα. Η δεύτερη κατάθεση ήρθε λίγο πριν την εκπνοή του ματς όπου λόγω του επόμενου ραντεβού που ήταν σχεδόν κολητά με το δικό μου έφυγα χωρίς να προλάβέι να στανιάρει το κορμάκι μου.

Σίγουρα προτείνεται, δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να πάει λάθος με αυτή τη γκόμενα και να μην περάσεις καλά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 23, 2008
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Σπουδαίος
Εγγραφή:
2 Αυγ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
27
Likes:
23
Πόντοι:
2.945
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού