Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 5 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πραγματικά ο αγαπητός NITRO στην 5η παράγραφό του τα λέει όλα! Και η αλήθεια είναι ότι από αυτή την κριτική ορμόμενος συνάντησα αυτό το κορίτσι! Είναι καταπληκτική και είναι αξιοπρόσεχτο το πως σε τέτοια μικρή ηλικία μπορεί μια γυναίκα να διαθέτει Αυτά τα προσόντα που μπορούν να οδηγήσουν έναν άντρα σε κατάσταση έκστασης!
Είναι χαριτωμένο το κοριτσάκι και σε συνδυασμό με το καταπληκτικό σώμα που διαθέτει(βλέπετε το μπαλέτο βοηθάει τις γυναίκες να σμιλεύουν κορμί αγαλματένιο... ειδικά εκεί στην Αγ. Πετρούπολη) δημιουργεί μια κατάσταση που σε οδηγεί στο να θέλεις να της φας στην κυριολεξία.
Υποδοχή η οποία σπάει τον πάγο αμέσως και καταλαβαίνεις τι θέλει. Γουστάρει να παίζει μαζί σου και το κάνει με εναν τρόπο που της βγάζω το καπέλο.
Όπως ανέφεραν και οι προηγούμενοι συναγωνιστές, το body massage που προσφέρει στην αρχή(παίδες το κατέχει φοβερά) σε προετοιμάζει για το τι θα ακολουθήσει.Ρίχνει το λάδι επάνω σου και τρίβεται με τις ρώγες της σε όλο σου το σώμα. Στην συνέχεια, όταν γυρίζεις να την δεις, ρίχνει το λάδι επάνω της και ορμάει να σε καταβροχθήσει. Η όλη κατάσταση οδήγησε σε κατάθεση στο στόμα και κατάποση μέχρι τελευταίας σταγόνας. Η δε κίνησή της, να βάλει με το δάκτυλο της στο στόμα της και μερικά γραμμάρια σπέρματος που χύθηκαν έξω, σε αφοπλίζει κανονικά και σε προετοιμάζει για τους επόμενους γύρους.
Γουστάρει να γαμιέται και δεν δυστάζει να το απαιτεί με όλους τους ρυθμούς και σε κάθε γωνιά του δωματίου.
Ήθελα να ήξερα σε μια 10ετία τι εμπειρία θα έχει αυτό το κορίτσι! Κύριοι, δεν είναι τυχαίο ότι στην Ρωσία, κατά κοινή ομολογία, βρίσκονται οι βασίλισες της τέχνης(γιατί για Τέχνη μιλάμε) του έρωτα.
Συμπερασματικά παιδιά αξίζει την προσοχή σας το εν λόγω Εργαλείο!! Δεν θα χάσετε και θα γουστάρετε! Φεύγοντας από το ξενοδοχείο, σκεφτόμουν ότι, ασχέτως των χρημάτων, άξιζε η εμπειρία.
Θα είναι κοντά μας, το επόμενο καλοκαίρι!
Να της αφιερώσω και το τραγούδι που γουστάρει: "MICHAEL JACKSON - BILLIE JEAN GOES TO HOLLYWOOD TONIGHT".
Μετά τιμής
Fortis

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 26, 2011
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
400
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
9 Μαϊ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
3
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ni xao

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού