Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 11 10
Γενική βαθμολογία
 
5.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
3.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Όταν μέσα από το forum ενημερώθηκα την άφιξη του διδύμου Djulia – Paris , δεν χρειάστηκε δεύτερη σκέψη (τρομάρα μου)…SMS στο γραφείο για να προλάβω να μπλοκάρω την ώρα & μέρα που με βόλευε με το νέο αστέρι του Lady Land , τη Djulia . Πράγματι η απάντηση ήταν άμεση & θετική από τη πάντα ευγενική Natalia .

Φτάνοντας με υποδέχτηκε , με τη φόρμα εργασίας του γραφείου(παρόμοια ντυμένη ήταν και η Βανέσσα στο τελευταίο της τουρ)… κοντό μαύρο εφαρμοστό φουστάνι , ένα φανταχτερό fault bijoux και ψηλοτάκουνες γόβες . Μαλί & μακιγιάζ , στην εντέλεια και το δωμάτιο , το γνωστό interconnected , επιμελώς μαζεμένο . Ότι ακριβώς περιμένεις από ένα escort όταν κλείνεις με ένα σοβαρό γραφείο .

Ίσως παραπάνω ομιλητική από ότι θα ήθελα , εκμεταλλεύεται τα αρκετά καλά της αγγλικά , για να σπάσει υποτίθεται το πάγο …αλλά κάνοντας το , καθιστή σταυροπόδι στο σαλονάκι του δωματίου , εμένα προσωπικά το αντίθετο αποτέλεσμα έφερνε …άρχισα να νιώθω σα να έδινα προφορικές εξετάσεις και άμα έλεγα καμιά μ@λ@κί@ δεν είχε κοκό . Αναγκαστικά να τη διακόψω ολίγον αγενώς από το interview που με πέρναγε , και πήγα στο ντουζ .

Βγαίνοντας , με περίμενε ξαπλωμένη στο κρεβάτι . Μπορεί στο πρόσωπο να μην μου άρεσε τόσο , δεν είναι άσχημη απλά πολύ σκυλέ για τα δικά μου γούστα , αλλά το σώμα ήταν θάνατος . Οι περιγραφές περιττές , τα έχουν πει οι προηγούμενοι από εμένα . Ξέχασα και τα interview & τις κλειστές κουρτίνες με τη μαυρίλα του δωματίου που με είχε πιάσει ψυχοπλάκωμα και έπιασα δουλειά χωρίς άλλη καθυστέρηση , γιατί με τα πολλά είχε περάσει κανα δεκάλεπτο και ακόμα κοιταζόμασταν .

Το μενού που σερβίρει η Djulia , ξεκινάσει με κανα 3’ σε DFK …και μέχρι εκεί , πολύ μου ήταν !!! Στην πορεία μου γύρισε σε 69 . Εκεί διαπίστωσα αυτό που αρχικά διαισθάνθηκα με τα χέρια μου , ότι χρησιμοποιεί κάποιο είδος λιπαντικού , άοσμο & άγευστο μεν , αλλά σε συνδυασμό με την περιποίηση που της κάνεις καταντάει σαν πηγάδι μετά Λύπη Τέσπα , ας επανέλθω στο 69 , καλό deep throat και καλά σπασίματα μέσης . Όταν προφανώς βαρέθηκε , και χωρίς να ρωτήσει πάει και φέρνει προφυλακτικό . Εκεί μου βάζει το πρώτο χέρι . Όπως ανασηκώνομαι , ξεστρώνω λίγο το πάπλωμα για να βγάλω ένα μαξιλάρι και ακούω «Why are you doing this ????» σε πολύ έντονο ύφος !!! Να δεις που θα με βάλει τιμωρία στη γωνία με το ένα πόδι όρθιο αυτή σκέφτηκα...είπα μια σαχλαμάρα και το προσπέρασα , για να μην την σιχτιρίσω .

Στο Cow Girl δυστυχώς δεν είχα σκεφτεί να φέρω μαζί μου λάσο . Μια να την τραβάω εγώ επάνω μου , δύο να τραβιέται αυτή πίσω …λες και παίζαμε Διελκιστίδα . Αφού είδα και απόειδα της λέω σήκω , Doggy ? μου λέει . Αμ δε , που θα σου κάνω τη χάρη σκέφτηκα , Νο…missionery , και με φανερή τη ξυνίλα στη μούρη της , τη βάζω κάτω . Εδώ αρχίσαμε τις ντρίπλες , σα να κυνηγούσα να γαμήσω το Messi , δεξιά εγώ , αριστερά αυτή… και φτάνουμε στο αποκορύφωμα , μου πατάει κάτι φωνές και με πολύ αυστηρό και επικριτικό ύφος μου αμολάει " YΟU ARE PUSHING ME "

Aι στο διάολο πατσαβούρα @#$%&*@#$%^&

Προσπαθώντας να κρατήσω τη ψυχραιμία μου και να μην ξεφύγω , χωρίς να τελειώσω , επιτόπου σηκώθηκα και πήγα στο μπάνιο να κάνω ένα κρύο ντουζ και να ηρεμήσω . Βγαίνοντας με περίμενε , στρογγυλοκαθισμένη στη καρέκλα της Διευθύντριας , με ύφος 100 Καρδιναλίων, για να συνεχίσει το Interview από εκεί που την είχα διακόψει στην αρχή . Είχε το θράσος να με ρωτήσει τι δεν πήγε καλά και όταν της είπα ότι θα τα γράψω στο Review μου , αρχικά μου είπε ότι δεν την ένοιαζε , προφανώς τα είχε κλεισμένα όλα τα πελατάκια σαν τη χάρη μου . Κοντοστάθηκε όμως και το γύρισε εκεί …και ήρθε δίπλα μου την ώρα που ντυνόμουν για να μου κάνει μαλαγανιές για να κάτσω και να περάσουμε καλά όπως μου έλεγε .

Λυπάμαι , αλλά εγώ καπρίτσια από το κάθε κακομαθημένο πουτανάκι δεν ανέχομαι πια . Τα λεφτά είναι πολλά και οφείλουν να σέβονται το πελάτη τους . Αν δεν θέλουν να φιλάνε και να πηδιούνται σε απόσταση ,στο χωριό τους & σε κανένα Στουντιάκι !!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 19, 2011
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Με τίποτα!
kranidi2001
Σεβαστός
Εγγραφή:
28 Δεκ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
19
Likes:
0
Πόντοι:
2.007
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού