Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 14 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Πριν ξεκινήσω να αναφέρω ότι είναι η πρώτη μου κριτική εδώ, την οποία παραθέτω γιατί νοιώθω ότι πρέπει κι εγώ να δώσω στην κοινότητα κάτι, καθώς έχω βοηθηθεί άπειρες φορές από τις εδώ κριτικές, καθότι παλιός εραστής του αθλήματος.
Στο δια ταύτα, να επισημάνω ότι είμαι πιο πολύ του PSE και ίσω αδικήσω ελαφρά την κοπέλα, η οποία είναι καθαρά για GFE καταστάσεις. Η συνάντηση δεν άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς, καθότι το ραντεβού ήταν στις 16:00, και μέχρι τις 4 παρά πέντε ακόμα δεν είχα πάρει sms με τον αριθμό δωματίου. Έστειλα λοιπόν μηνυματάκι και προς τιμή του πρακτορείου με πήραν πίσω και μου είπαν ότι θα αργούσε λιγάκι γιατί της έτυχε κάτι. Όντως μετά από περίπου 20 λεπτά με ξαναπήραν τηλέφωνο και μου έδωσαν αριθμό δωματίου.
Ανοίγοντας η πόρτα, συνάντησα ακριβώς αυτό που περίμενα. Μία πολύ εντυπωσιακή γυναίκα, με γερμανικά χαρακτηριστικά, απίθανες βυζάρες και καλοσχηματισμένο κορμί, με υποδέχτηκε φορώντας ένα πολύ ωραίο μαύρο συνολάκι και με ένα πολύ ζεστο χαμόγελο μου ζήτησε συγγνώμη για την καθυστέρηση.
Όλα καλά σκέφτομαι και μπαίνω για ντουζάκι. Το δωμάτιο ήταν σε γνωστό χλιδάτο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης και το μπάνιο είχε όλα τα κομφόρ εκτός από παντόφλες. Λίγο Listerine να φύγει η τσιγαρίλα κι έτοιμος για τη συνέχεια. Πρώτη κρυάδα στο φιλί, καθώς γλώσσα δεν έβαζε ούτε για δείγμα. Το παραβλέπω και ξαπλώνω για να αρχίσει ο πεοθηλασμός. Αξιοπρεπέστατη πίπα με ίση περιποίηση αρχιδιών και πέους και σοβαρές προσπάθειες για deepthroat, το οποίο δυστυχώς με εμένα δεν το κατάφερε. Την ώρα που με πίπωνε άρχισα να τη φιλάω στον ώμο και κάπου εκεί μου είπε ότι της αρέσει πολύ να τη φιλάνε στην πλάτη. Αποφάσισα ότι η συνάντησή μας θα ήταν εντελώς GFE κι άρχισα κι εγώ την περιποίηση. Κάπου εκεί έφαγα τη δεύτερη κρυάδα, καθώς αφαιρώντας το στριγκάκι της, ανακάλυψα ότι το μουνάκι της ήταν περιποιημενο μεν, με παραπάνω τρίχες απ' ότι θα ήθελα δε (το τρίχωμα δίπλα στα μουνόχειλα με χαλάει προσωπικά).
Έτσι συνέχισα απλά να τη φιλάω στην πλάτη, όταν ξαφνικά πήρε το λιπαντικό, το άπλωσε απο πίσω και με έβαλε κατευθείαν μέσα στο κολαράκι της. Η ευχάριστη έκπληξη μετριάστηκε επικίνδυνα όταν της ζήτησα να σπάσει τη μέση της προς τα κάτω για να την πάρω πιο βαθιά και δυνατά, κι εκείνη μου το αρνήθηκε. Παραβλέποντάς το, ανέβηκα εντελώς από πάνω της και μετά από κάνα 5λεπτο ιππασίας ήρθε η πρώτη εκτόνωση.
Ντουζάκι, μασαζάκι (αξιοπρεπέστατο) και ξανά στο στόμα για το δεύτερο γύρο (η πίπα είναι το καλύτερό της προσόν). Αφού "θέριεψαν" τα πράγματα, ανάσκελα για ιεραποστολικό και να 'σου ακόμα μια κρυάδα, καθώς αρνήθηκε να με αφησει να της σηκώσω τα πόδια για να την πάρω πιο βαθιά και δυνατά. Απογοητευμένος, αποφασίζω να τελειώσω στο στόμα της, αλλά είχα πλέον ξενερώσει τόσο πολύ, που παρά τις πραγματικά φιλότιμες προσπάθειές της (πρέπει να αναφέρω πως έκανε ό,τι μπορούσε για να με κάνει να χύσω) δεν τα κατάφερα. Κάπου εκεί αποφάσισα ότι είχε τελειώσει η συνάντησή μας κι έπαθα πλάκα ακούγοντάς της την ώρα του αποχαιρετισμού να μου λέει να ξαναπάω την επόμενη μέρα για το μισάωρο που απέμενε!!!
Συνοψίζοντας... στα υπέρ της η εμφάνιση, η πίπα και ο επαγγελματισμός της, στα κατά το αξύριστο (αλλά περιποιημένο) μουνάκι της και η άρνησή της για γλωσσόφιλα και κάποιες συγκεκριμένες στάσεις που της ζήτησα. Μάλλον δεν κόλλησε η χημεία μας και γι' αυτό εγώ μάλλον θα την πρότεινα για τους λάτρεις του φυσικού στήθους, του anal και των GFE καταστάσεων, παρόλο που θεωρώ ότι η σχέση τιμής και απόδοσης, μάλλον παίρνει τελικά αρνητικό πρόσημο.
Απ' ότι φαίνεται μεταξύ μας δε περπάτησε το πράγμα λόγω χημείας, αυτό δε σημαίνει όμως ότι το ίδιο θα συμβεί και με κάποιον άλλον. Ελπίζω να μη σας κούρασα, αλλά όπως είπα ήταν η πρώτη μου κριτική κι ελπίζω στο μέλλον να βελτιωθώ...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 09, 2011
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
600
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
erotikos
Μέλος
Εγγραφή:
30 Ιουν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
170
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού