Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 14 10
Γενική βαθμολογία
 
5.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
3.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Λοιπόν θα προσπαθήσω να είμαι όσο αντικειμενικός μπορεί να γίνει, αφού μέχρι τώρα το κορίτσι έχει λάβει από καλές έως διθυραμβικές κριτικές.

Την πρώτη ξενέρα την έφαγα με το που μπήκα στο δωμάτιο. Ένα ψηλό , άχαρο κοριτσάκι με σπυράκια στο πρόσωπο, την πλάτη και τους ώμους. Εντελώς απεριποίητη μου είπε ότι ήταν κρυωμένη. Πρόσωπο εντελώς αδιάφορο, ούτε όμορφο, ούτε άσχημο, ούτε πρόστυχο ούτε γλυκό. Το σώμα ψιλόλιγνο με ωραίο κώλο, αλλά πάω να χαιδέψω την πλάτη και ήταν...σαγρέ από τα σπυράκια.

Το δωμάτιο και ο χώρος άθλιος και δεν φταίει το κορίτσι γι αυτό. Μικρό δωματιάκι θα γαμήσετε πάνω σε μία κουβέρτα, προφανώς όπως και οι προηγούμενοι.

Όπως ανέφερε και ο φίλος Butts καλό θα είναι να πάρετε μαζί σας και είδη μπάνιου (πετσέτες, σαπούνι κλπ.) αλλιώς θα σκουπιστείτε με μία πετσέτα που υπάρχει για όλους! Γύρω ακούγεται τρελή φασαρία από πιτσιρικάρες σε εκδρομή!

Αν όλα αυτά δε σας ξενερώνουν (γιατί εμένα με χάλασαν κάπως) από δω και πέρα αρχίζουν τα καλά....

Όπως έχουν όλοι αναφέρει πίπα βαθιά όσο πάει, φτυσίματα, και χύσιμο στο πρόσωπο, μάτια κλπ. Σεξ από παντού σε όση ένταση θες. Όλα αυτά όμως χωρίς κάτι πρόστυχο τσαχπίνικο ή ερωτικό από μέρους της. ΜΠορεί να μην υπήρχε χημεία, δεν ξέρω. Η τεχνική της όμως είναι εξαιρετική χωρίς αμφιβολία.

Απλά δεν θα ξανέπαιρνα την συγκεκριμένη κοπελίτσα γιατί την βρίσκω κάτω του μετρίου εμφανισιακά, σε επίπεδο call girl και σε τίποτα city tour.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 17, 2008
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Ναι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Όχι
Ανώτατος
Εγγραφή:
28 Ιουλ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
85
Likes:
2.468
Πόντοι:
12.930
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού