Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 8 10
Sindy (Lady-Land) citytour Lady-Land
Εκκρεμεί έγκριση
Citytours
9770
Γενική βαθμολογία
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
10.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Η συνάντηση έγινε εκτός Ελλάδος όπως άλλωστε γράφω. Από τις ομορφότερες κοπέλες που έχω γνωρίσει. Υπέροχα γαλάζια μάτια που σε ταξιδεύουν, κορμί με τέλειες αναλογίες, στήθος που το κοιτάς κι αναρωτιέσαι αν είναι αληθινό και βλέμμα πολλά υποσχόμενο. Η προσωπική μου γνώμη είναι πως είναι πολύ πιο όμορφη από τις φωτογραφίες του προφίλ της. Μοναδική διαφορά σε σχέση με τις φωτογραφίες, είναι πως έχει πλέον κοντύνει τα μαλλιά της σε καρέ και δυστυχώς δεν πρόκειται να δείτε το μακρύ μαλλί των φωτογραφιών. Αν και άργησα περίπου 10 λεπτά στο ραντεβού μου, όχι μόνο δεν παραπονέθηκε, αλλά μου έδωσε επιπλέον χρόνο για να μην μείνω παραπονεμένος. Σε αυτό, ευτυχώς βοηθάει και το πρακτορείο που δεν της βάζει κολλητά ραντεβού κι έχει ευχέρεια χρόνου εάν χρειαστεί.
Διάβασα εκ των υστέρων τις άλλες της κριτικές στο φόρουμ για τις οποίες δεν ήμουν ενήμερος όταν την συνάντησα εγώ και θα συμφωνήσω πως έχει εμφάνιση να την πιεις στο ποτήρι. Στα του service, εμένα με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο, ίσως επειδή ήταν ξεκούραστη. Και φιλιά με γλώσσα έδινε, και foreplay γούσταρε, και τσιμπούκι έκανε με ενθουσιασμό, και στο γλυφομούνι δεν κρατιόταν και δεν με άφηνε να φύγω από εκεί κάτω, και στήθηκε μόνη της στα τέσσερα για να την καρφώσω όταν η κάβλα της ήταν στο peak. Αγαπημένη της στάση το doggy style κι αν της φερθείτε όμορφα θα το ανταποδώσει με το παραπάνω. Σίγουρα δεν μπορεί να είμαι εγώ η εξαίρεση που μου έκανε καλό κρεβάτι, σίγουρα θα υπάρχουν κι άλλοι που τους δίνεται και το γουστάρει μαζί τους.
Ήταν η πρώτη φορά που την συναντούσα, αλλά σίγουρα όχι η τελευταία. Μοναδικό σημείο που θα ήθελα να διορθώσει την επόμενη φορά, οι μουσικές επιλογές της κατά τη διάρκεια της συνάντησης (τα top hit της Ρωσίας μάλλον δεν με ενθουσίασαν) και τα φτωχά Αγγλικά της τα οποία θα πρέπει να βελτιώσει. Βέβαια, αυτό θα μπορούσε να είναι πλεονέκτημα, γιατί αν δεν συζητάς, τότε μένει χρόνος μόνο για σεξ που είναι και το ζητούμενο.
Διάβασα εκ των υστέρων τις άλλες της κριτικές στο φόρουμ για τις οποίες δεν ήμουν ενήμερος όταν την συνάντησα εγώ και θα συμφωνήσω πως έχει εμφάνιση να την πιεις στο ποτήρι. Στα του service, εμένα με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο, ίσως επειδή ήταν ξεκούραστη. Και φιλιά με γλώσσα έδινε, και foreplay γούσταρε, και τσιμπούκι έκανε με ενθουσιασμό, και στο γλυφομούνι δεν κρατιόταν και δεν με άφηνε να φύγω από εκεί κάτω, και στήθηκε μόνη της στα τέσσερα για να την καρφώσω όταν η κάβλα της ήταν στο peak. Αγαπημένη της στάση το doggy style κι αν της φερθείτε όμορφα θα το ανταποδώσει με το παραπάνω. Σίγουρα δεν μπορεί να είμαι εγώ η εξαίρεση που μου έκανε καλό κρεβάτι, σίγουρα θα υπάρχουν κι άλλοι που τους δίνεται και το γουστάρει μαζί τους.
Ήταν η πρώτη φορά που την συναντούσα, αλλά σίγουρα όχι η τελευταία. Μοναδικό σημείο που θα ήθελα να διορθώσει την επόμενη φορά, οι μουσικές επιλογές της κατά τη διάρκεια της συνάντησης (τα top hit της Ρωσίας μάλλον δεν με ενθουσίασαν) και τα φτωχά Αγγλικά της τα οποία θα πρέπει να βελτιώσει. Βέβαια, αυτό θα μπορούσε να είναι πλεονέκτημα, γιατί αν δεν συζητάς, τότε μένει χρόνος μόνο για σεξ που είναι και το ζητούμενο.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 09, 2011
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Βρυξέλλες (Βέλγιο)
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών