Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 18 10
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Τί να λέμε τώρα. Προσωπικά ο τίτλος και οι παρεχόμενες υπηρεσίες τα λένε όλα!!! Ως εμφάνιση οι συνάδελφοι έχουν ήδη αναφερθεί επιτρέψτε μου να επεταθώ λίγο στον ωραιότερο κώλο που έχω πάρει μέχρι σήμερα στην καριέρα μου. Ο λόγος προφανές και από το user name μου!!! Πρόκειται για έργο τέχνης!!! το οποίο μάλιστα της πρότεινα να ασφαλίσει άμεσα. Απίστευτα στρογγυλός, τρουλωτός με σωστή αναλογία μεγέθους σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα ...με δυο λόγια οι τέλειες καμπύλες..... Το κερασάκι στην υπέροχη αυτή τούρτα είναι η κωλοτρυπίδα. Σφιχτή απόχρωσης καφέ προς μαύρο και παρόλο το βάρος των τελευταίων ημερών αδούλευτη. Όποιος αφιέρωσε χρόνο και σαλιο καταλαβαίνει ακριβώς τι λέω. Σε κάθε περίπτωση αφιερώστε λίγο χρόνο και απλά περιεργαστείτε τον.....

Από υπηρεσίες και διάθεση θα αφήσω τα τετριμένα και θα σας πω μόνο ότι αυτόν τον υπέροχο κώλο ξέρει να τον χειρίζεται τέλεια..... Δεν είναι ότι είναι τέλειος αλλά στο δίνει απλόχερα σε όποια στάση γουστάρεις. Δοκιμάστε το reverse cow-girl όπου σε στάση pov θα απολαύσετε αυτό το έργο τέχνης να ανεβωκατεβαίνει πάνω κάτω στο όργανο... διαστέλοντας και συστέλοντας τον σφιχτήρα της πανέμορφης τρύπας!!!!!! ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!

Τελειώνοντας την πρώτη φορά και μετά από λίγη κουβεντούλα επανήλθα σε κατάσταση μάχης σε χρόνο ρεκόρ μόνο και μόνο που τον έβλεπα και σκεφτόμουν τις εικόνες της πρώτης φάσης. Αυτή την φορά βέβαια ασχολήθηκα μαζί του πρόσωπο με πρόσωπο σε στάση 69 όπου και τελιώμα για δεύτερη φορά με CIM.

Αν και ακριβή άξιξε τα λεφτά every penny!!! Σίγουρα θα τα ξαναπούμε σε κάνα μήνα όπως μου είπε η ωραία Ευγενία....

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 11, 2008
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
350
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Butts
Σπουδαίος
Εγγραφή:
13 Σεπ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
75
Likes:
1.684
Πόντοι:
3.137
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού