Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 16 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Το ραντεβού κανονίστηκε μετά από 5-6 μηνύματα μιας και η κοπέλα ήταν αρκετά busy και έπρεπε κάπως να με βολέψει και μένα...

Ραντεβού λοιπόν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας όπου η κοπέλα με υποδέχτηκε με ένα πλατύ χαμόγελο και μια ευγένεια και αθωότητα που μου θύμισε γκόμενες απ'τα φοιτητικά μου χρόνια. Η κοπέλα είναι πανέμορφη, με υποδέχτηκε με ένα ολόσωμο φορεματάκι που πολύ εύκολα βγήκε για να αποκαλύψει το τέλειο κορμί της.

Η κοπέλα ξέρει πολύ καλά πώς να σε κάνει να νιώσεις άνετα και να ξεχάσεις ότι πληρώνεις για το χρόνο της και είναι από τις περιπτώσεις που περιμένει τον πελάτη να πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων και αυτή ακολουθεί βλέποντας και μαθαίνοντας τα βίτσια του πελάτη.

Ωραίο τσιμπούκι με αποκορύφωμα τις ενέργειες της την ώρα της κατάθεσης στο στόμα, όπου με απαλές κινήσεις φροντίζει να ρουφήξει και την τελευταία σταγονίτσα για να μείνει καθαρό το κάτω κεφάλι.. Ακολούθως πάει κατευθείαν στο μπάνιο να τα φτύσει.

Συνεχίσαμε το δεύτερο γύρο με διάφορες στάσεις, πάντα καθοδηγούμενες από μένα, όπου δεν άντεξα πολύ προτού καταθέσω για δεύτερη φορα ενώ την έπερνα στα τέσσερα. Ολιγόλεπτη ομιλία μερί ανέμων και υδάτων πριν αποχαιρετιστούμε με ένα τρυφερό φιλί, το οποίο με άφησε να σκέφτομαι πότε θα την ξαναδώ.

Συνοπτικά, μην περιμένετε να αναλάβει ρόλο πορνοστάρ η κοπέλα γιατί δε θα το κάνει. Αν όμως θέλετε GFE, η Angel είναι το απόλυτο!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Μέλος
Εγγραφή:
27 Αυγ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
418
Πόντοι:
21
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού