Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.5 2 10
Γενική βαθμολογία
 
4.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
5.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Πρωί-πρωί λοιπόν, αφού έριξα μια ματιά στο σχετικό site για να δω τι παίζει απο CT στην Αθήνα καταλήγω στη Nina μιας και είναι κοπέλα του γούστου μου (σύμφωνα με τις φωτογραφίες που είδα πάντα). Αμέσως στέλνω μήνυμα στο πρακτορείο και με γρήγορη συνενόηση κλείνει το ραντεβού. Αν και έφτασα λίγο νωρίτερα στο hotel, το μωρό με δέχτηκε.
Χτυπάω την πόρτα, ανοίγει, και μένω ψιλο-μακάκας μιας και την είχα φανταστεί πολύ πιο ωραία έχοντας υπόψην τις φωτο. Στο πρόσωπο δεν είναι τόσο όμορφη όσο δείχνει στις φωτογραφίες αν και σαν σώμα είχε πολύ καλό όντως. Με υποδέχθηκε με ένα ωραίο μαύρο φορεματάκι, τα είπαμε λιγακι και εγώ μετά βουρ για μπάνιο. Βγαίνω και με περίμενε στο κρεβάτι μόνο με το στρινγκ και τις ζατιέρες...ορμάω και εγώ! Ξεκινήσαμε με χαδια, φιλιά και τα σχετικά, αμέσως μετά πίπα και γλύψιμο στα από κάτω χωρίς όμως deep throat. το πράγμα συνέχισε με 69, όπου ομολογώ ότι το νινάκι της το είχε πολύ περιποιημένο και καθαρό (κάτι που έχει τεράστια σημασία). Στο κυρίως πιάτο ύστερα ξεκινήσαμε με πισωκολλητό όπου είχα για θέα ένα τατουάζ που έχει στην πλάτη (πολύ σέξι), μετά την πήρα face2face (αφού τραβήχτηκε την ώρα που πήγα για ιεραποστολικό)..μετά από ανελέητο σφιροκόπημα τελοσπάντων μου έκανε μια ωραία πίπα όπου και τελείωσα στο στοματακι της. Με όλα αυτά είχαν περάσει 40-45 λεπτά και η συνέχεια ήταν ένα ωραίο μασαζάκι και μια όμορφη πίπαΜεγάλο χαμόγελο
Γενίκα πάντως δεν είχε σχεδόν καθόλου συμμετοχή στο σεξ, ούτε πρωτοβουλίες κάτι που με χάλασε ιδιαίτερα. Αυτή η κοπέλα πάντως μου φάνηκε πολύ ντροπαλή σε φάση που δεν αγγίζει ούτε καν το GFE και το 250άρικο υπερεκτιμημένο σε σχέση με αυτό που περίμενα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 26, 2011
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
24 Μαρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
227
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού