Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 4 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Είχα προσπαθήσει και παλιότερα να συναντήσω τη συγκεκριμένη κοπέλα αλλά είχε σταθεί αδύνατον για διάφορους λόγους που δεν είναι του παρόντος. Τέλος πάντων, αυτή τη φορά τα κατάφερα σε χρόνο ρεκόρ με άριστη συνεργασία από το πρακτορείο εξ'ού και ο καλός βαθμός σε αυτό.
Σε ό,τι αφορά την κοπέλα έχω να πω ότι πραγματικά όταν την είδα χάζεψα από την ομορφιά της. Η κοπέλα είναι εξωφρενικά ωραία σε βαθμό που κάθεσαι και την κοιτάς (τουλάχιστον στην αρχή γιατί μετά το σκηνικό αλλάζει επί του πρακτέου...).
Πρόσωπο: Πολύ όμορφο και καυλιάρικο
Σώμα: ΤΕΛΕΙΟ (ίσως υποκειμενικό αυτό που λέω αλλά για τα γούστα μου έχει το τέλειο σώμα). Λεπτή, με απαλό και όμορφο δέρμα, τέλειο κώλο, απίθανα βυζιά, λεπτή μέση και απίθανα πόδια ενώ εντύπωση κάνει και ο "σχεδιασμός" του αιδοίου της. Προσωπικά δεν είδα ούτε μπυροκοιλιές, ούτε παχάκια και αντίστοιχες ατέλειες που έχω διαβάσει σε άλλες κριτικές, τουναντίον είχε και ψιλογραμμωμένα χέρια-μπράτσα.
Πιο συγκεκριμένα:
1. Πίπα: ΜΕ προφυλακτικό (επειδή εγώ το ζήτησα). Έπειτα απο άγχη κλπ που είχα από ακάπωτα που είχα κάνει παλιότερα, αποφάσισα ότι ποτέ ξανά ακάπωτο (αν και στο τσακ ήμουν να ενδώσω...).
2. Φωτογραφίες: Η κοπέλα είναι πιο ωραία από τις φωτό (προς ευχάριστη έκπληξή μου). Στις φωτό δείχνει μεγαλόσωμη και νταρντάνα ενώ στην πράξη δεν είναι.
3. Μιλάει μέτρια αγγλικά (πολύ καλύτερα όμως από τις διάφορες άμπαλες που κυκλοφορούν)
4. Στην εξυπηρέτηση είναι GFE, δεν δυσανασχετεί και κάνει ό,τι ζητήσεις και έχεις πληρώσει. Δέχεται extra ball ενώ δεν ξέρω τί θα κάνει αν της ζητήσεις να λειτουργήσει σε PSE mode.

Όπως και να έχει έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος αν και πήγα μία μέρα πριν τελειώσει το tour ενώ κι εγώ ο ίδιος ήμουν ψιλοπτώμα (αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα να αλλάξω το ραντεβού...).
Αυτά προς το παρόν. Σίγουρα θα "ξαναπάρω" τώρα που μπήκε το νερό στ'αυλάκι...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 18, 2011
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Μέλος
Εγγραφή:
17 Φεβ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
60
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού