Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 11 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
λοιπον, η κοπελα ειναι μ-ο-υ-ν-α-ρ-ο-ς!!!!!!!!!!! ειχα πληροφορηθει μεσες ακρες για την εμφανιση και την αποδοση της στο κρεβατι , αλλα η πραγματικοτητα τα ξεπερνα ολα . κι οταν λεω πως ειναι μουναρος, ειναι σε ολα της! της αφησα λιγο χρονο να ετοιμαστει και ηπια ενα καφε στο λομπυ του ξενοδοχειου . οταν ανεβηκα επανω, με υποδεχτηκε ολογυμνη οπως ακριβως ειχαμε συμφωνησει , φορωντας μονο τα ψηλοτακουνα της.

...τι ντουζ και μαλακιες ! εκει οπως ηταν, με το που μπαινω στο δωματιο πλακωνομαστε στα γλωσσοφιλα και το πρωτο πηδημα εγινε στα ορθια , κοντρα στη στο τοιχο , διπλα στη πορτα , εχασα το φως μου η γυναικα ειναι α-γ-ρ-ι-ο-γ-α-τ-α λες και την ειχανε πεινασμενη κι αγαμητη για μηνες και ξαφνικα βρηκε πουτσο . κορμαρα φυσικοτατη , μαυρισμενη με σολαριουμ, απιστευτο μουνι τοσο λαχταριστο που δεν σου φτανουν 2 ζωες να χαιρεσαι να το γλυφεις , υγρη με το καλημερα , εκφραση , αναστεναγμοι , τι να πρωτοπω , φιλια οχι απλα βαθια , αλλα η γλωσσα της εκανε περιπατο μεσα στο στομα μου κλπ κλπ κλπ. το καλυτερο? τα παιρνει ολα μεσα ! οταν θελησα να τελειωσω και της τον εδωσα στο στομα, ουτε καν σκεφτηκε να τραβηχτει. τα καταπιε ολα - η απολυτη καβλα να σε παιζει με τη γλωσσα την ωρα που χυνεις μεσα της. ουτε σταγονα χαμενη!!!!!!!!!

στο 2 ωρακι που εκλεισα (κι οταν εφυγα αισθανομουν οτι λιγο ητανε) δεν υπηρξε ουτε μια στιγμη που να νιωσω οτι εριχνε ρυθμο ! ειναι απιστευτο αυτο που συμβαινει με τις κοπελες του LL λες και τις διαλεγουν με βαση ποια ειναι η περισσοτερο λυσσαρα! ρομποτ κανονικο, δεν σταματαει με τιποτα . σε ολο το μεσοδιαστημα που ενω μολις ειχα χυσει επρεπε να ανακτησω τις δυναμεις μου για την επομενη ριξια , με χαιδευε και με εγλυφε απο πανω μεχρι κατω. η γυναικα ειναι τρελη για τον πουτσο και το δειχνει. προσωπικα την θεωρω ως σοβαρα ανερχομενο αστερι στο χωρο και μπαινει στον αγωνα πολυ δυναμικα, ελπιζω να το συνεχισει. δεν δοκιμασα ντουετο με το αλλο μεγαθηριο την paris , αλλα η σκεψη και μονο ειναι τρελα. αν μπορουσα να παρακαμψω τους περιορισμους της βαθμολογιας, στην διαθεση για σεξ θα της εβαζα 12 με αριστα το 10.

...θελει και ρωτημα αν θα την ξαναδω?

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 20, 2011
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
400
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
ViperMC
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
16 Μαρ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
0
Πόντοι:
231
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού