Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 3 10
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Με το προκάτοχο πρακτορείο (Ladies Tours) δεν είχα και την καλύτερη εντύπωση αφού μας έχει στείλει αρκετά fake κορίτσια. Ελπίζω εκτός από επωνυμία να άλλαξε και πολιτική και να έγινε πιο έντιμο σε αυτό το θέμα.
Για την κοπέλα τώρα. Είναι η κοπέλα των φωτογραφιών με μικρή επεξεργασία στο πρόσωπο, εκεί να υπολογίζεται ένα 20% λιγότερο. Σωματότυπος μοντέλου με αδύνατα μακριά πόδια και μικρό κωλαράκι. Σκουλαρίκι στον αφαλό και καλοσχηματισμένα αλλά σκληρά ψεύτικά στήθη. Το ύψος (1,73m) που αναγράφει στο προφίλ της το έχει. Τα αγγλικά της είναι χάλια οπότε η συνεννόηση είναι μόνο για τα βασικά.
Αρχίζει με καλή πίπα, χωρίς χέρια και με αρκετά deep throat και μετά προφυλακτικό για το κυρίως πιάτο. Εκεί η κοπέλα μου έβγαλε αρκετή ενέργεια. Οποιαδήποτε στάση και αν κάναμε είχε μεγάλη κινητικότητα και διάθεση και γενικά το σεξ μαζί της ήταν μία ευχάριστη έκπληξη σε σχέση με το μέσο όρο των citytour. Να ομολογήσω πως τεμπέλιασα λίγο και άφησα αυτήν να κάνει όλη την δουλεία Κουλ. Δίνει και καλό κουλούρι για τους πιο μερακλήδες. Από άποψη καθαριότητας ήταν καλή και στις δυο τρύπες.
Συνοψίζοντας καλή στην εμφάνιση, το service της με πολύ ενέργεια, που εμένα με άφησε πλήρως ικανοποιημένο, αλλά χάλια social time. Το GFE μπορεί να το έχει σαν διάθεση αλλά λόγο των φτωχών αγγλικών μάλλον θα καταλήξετε σε PSE που το κατέχει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 10, 2011
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Μέτρια
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
4 Φεβ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
39
Likes:
6
Πόντοι:
601
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 sithlord

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού