Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 5 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
H απόφαση μου το να συναντήσω τη Vesta/Nicol , είχε περισσότερο να κάνει με περιέργεια παρά με επιθυμία . Είχα διαβάσει τόσα για αυτήν από το προηγούμενο της Tour , τόσο για την εμφάνιση της , αλλά και για τις διάφορες εμμονές της με τα μικρόβια . Το ότι δεν θα έπαιρνα το service του αιώνα , σαφώς και το ήξερα , μάλλον για το αντίθετο με είχαν προειδοποιήσει όλοι , αλλά δεν με ένοιαξε . Κάποιος φίλος , ίσως διαβάζοντας αυτές τις γραμμές , να με αποκαλέσει συλλέκτη , και μάλλον να έχει δίκιο για τη συγκεκριμένη.

Το ραντεβού κλείστηκε εύκολα με 2-3 SMS . Φτάνοντας στο ξενοδοχείο , με περίμενε η πρώτη έκπληξη…. με υποδέχτηκε γυμνή , και μου έφυγε η μασέλα μόλις άνοιξε η πόρτα .Όχι κάτω από 25 , 1.78(αυτή μου το είπε) , μαυρισμένη (solarium) , μικρό φυσικό στήθος , αδύνατη, όχι skinny , αλλά παντελώς αγύμναστη . Μακρύ μαύρο , αληθινό και όχι αυτές οι τρέσες που νε νευριάζουν , μαλλί και πανέμορφα γαλανά μάτια . Με λίγα λόγια , μια Barbie σε version Brunette . Αγγλικά , κάτω του μετρίου , αλλά συνεννοείσαι . Για long date ακατάλληλη , εκτός αν θες να κάνεις μόστρα στους φίλους σου .

Στο αγωνιστικό τώρα κομμάτι , σαφώς δεν με ψέκασε και ούτε είδα κάποιο ψεκαστήρι με andibacterial . Η πίπα ήταν ακάπωτη , απλά με ρώτησε εγώ αν ήθελα διαφορετικά .Βαθιά γλωσσόφιλα , που δεν τα αρνήθηκε μεν , αλλά δεν τα δίνει και εύκολα δε . Δεν υπήρχαν εντάσεις ιδιαίτερες , και ούτε κάτι που θα μου μείνει από το service της...εκτός που με τίποτα δεν δεχόταν 69 και γενικότερα να τη περιποιηθείς . Σε κάποια στιγμή που τη ζόρισα και λιγάκι , πήγε να μου βάλει τα κλάματα...και είπα χέστο . Σε όλα τα άλλα είναι δεκτική , με λίγες όμως πρωτοβουλίες , το παιχνίδι πρέπει να το κάνεις εσύ. Ο πιο εύστοχος χαρακτηρισμός είναι ενός φίλου....Light Service , για να περάσεις μια ευχάριστη ώρα , με ένα αντικειμενικά πολύ όμορφο κορίτσι . Αλλά μέχρι εκεί .

Αυτό που θα μου μείνει από τη συνάντηση είναι η ομορφιά της και η ευγένεια της . Σίγουρα θα την ξανασυναντήσω στο επόμενο τουρ της , γιατί απλά πιστεύω ότι όσο οικειότητα αναπτύσσει με το πελάτη της , περνάς ακόμα καλύτερα . Για αυτούς όμως που αναζητούν δυνατό service , και η εμφάνιση είναι σε δεύτερη μοίρα , είναι σαφώς ακατάλληλη .

Y.Γ. Στο τέλος της συνάντησης , ντύθηκε για να κατέβει μαζί μου...ήθελε να πεταχτεί στα μαγαζιά . Πραγματικό Fashion Victim , casual ντύσιμο με εκπληκτικό γούστο .

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 01, 2011
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
kranidi2001
Σεβαστός
Εγγραφή:
28 Δεκ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
19
Likes:
0
Πόντοι:
2.007
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού