Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 5 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Για να μην μπερδευτούν μερικοί, πως γίνεται να συνάντησα την κιουρία πριν έρθει, σας ενημερώνω ότι είναι αυτή....
http://www.bourdela.com/city-tours/girls/nicole-russian-girls-forme/

Όταν πάω σε ένα ραντεβού, κάνω τα αδύνατα δυνατά να πετύχει το ραντεβού, για προφανείς λόγους. Και πριν πάω προσπαθώ να αντλήσω την οποιαδήποτε πληροφορία έτσι ώστε να αναλύσω όσο γίνεται καλύτερα την γκόμενα που θα συναντήσω και να πάρω την μέγιστη απόδοση. Η Νικόλ είναι όπως στις φωτό. Αμακιγιάριστη είναι εξίσου όμορφη και εγώ της προτιμώ έτσι ώστε να έχω καλύτερη άποψη. Σώμα ωραίο με μακριά πόδια, μικρό βυζί με ουδέτερες ρώγες που δεν ερεθίζονται εύκολα. Λίγα παχάκια στους γλουτούς και στην μέση αλλά μην φανταστείτε τίποτα κακό, μιλάω σε σχέση με τις φωτό. Πήγα προετοιμασμένος να "ιδρώσω". Ντυμένος στην τρίχα, με το κρασάκι μου παραμάσχαλα και το καλύτερο χαμόγελο μου. Μόλις άνοιξε η πόρτα, είχε το γνωστό ύφος "τι θα μου βγει αυτός τώρα?", που έχουν όλες οι γκόμενες που ξέρουν ότι είναι όμορφες. Τα πρώτα 20 λεπτά τα διέθεσα για να την κάνω όσο γίνεται να με εμπιστευτεί και να με "γνωρίσει". Φιλικός, χαμογελαστός και άνετος. Μια γυναίκα που παρότι είναι πολύ όμορφη, νιώθει ανασφαλής και για την εμφάνισή της αλλά κυρίως για το μέλλον της. Ψάχνει εναγωνίως διεξόδους από το αδιέξοδο που έχει βρεθεί και φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού ότι δεν το έχει το "άθλημα"....τα λεφτά όμως είναι καλά και εκμεταλλεύεται την ματαιοδοξία των ανδρών να βρεθούν στο κρεβάτι με μια όμορφη γυναίκα έστω και αν δεν γαμιέται καλά. Η συγκεκριμένη γουστάρει το σεξ, αλλά δεν το γουστάρει με ξένους, δεν της βγαίνει. Αν είσασταν γκόμενος, θα περνάγατε καλά και εδώ είναι το πρόβλημα.....δεν πληρώνουμε από το 3-4 ραντεβού και μετά, που θα μας έχει "γνωρίσει", αλλά από το 1ο και μάλιστα ακριβά. Δεν θα μιλήσω για το σέρβις της διότι και γλωσσόφιλα βαθιά και ερωτικά πήρα, αλλά και ακάποτο στοματικό το οποίο το κάνει καλά αλλά όχι να πεις "αυτό ήταν τσιμπούκι!!!!!". Όλη την ώρα ήμουν στην τσίτα και την καθοδηγούσα για να πάρω τα πάντα. Καλή σαν διαδικασία για μένα, με έβαλε σε εγρήγορση, αλλά για αυτούς που θα πάνε να γαμήσουν για να χαλαρώσουν δεν ενδύκνειται. Την επόμενη φορά, αν υπάρξει, θα πρέπει να έχετε χρόνο και να είστε σε καλή κατάσταση τόσο πνευματική όσο και φυσική. Να είστε διατεθειμένοι να "ιδρώσετε" την φανέλα εξίσου με αυτή. Όχι για άλλο λόγο, αλλά όπως είπα για να ικανοποιήσετε την περιέργειά σας και συγχρόνως να σας μείνει και κάτι από την συνάντηση. Θα πρέπει να είστε πολύ καλά ντυμένοι και να έχετε φρέσκια αναπνοή....πιστέψτε με θα σας βοηθήσει. Η γκόμενα με το που ανοίγει η πόρτα, σας "κόβει" από τα πόδια μέχρι το κεφάλι και παίζει μεγάλο ρόλο για αυτήν η εμφάνιση του πελάτη.....δυστυχώς. Μιλάει καλά αγγλικά, έχει χιούμορ, έχει το σωστό attitude, κάτι που την κάνει πολύ καλή επιλογή για να σας συνοδεύσει έξω.
Παρότι έγραψα ότι σίγουρα θα την ξανασυναντήσω, το VFM είναι το 5!!!
Το γεγονός ότι εγώ πέρασα καλά, δεν παραβλέπω όλα αυτά τα στοιχεία που περιγράφω παραπάνω και να αρχίσω να "κλείνω" το μάτι σε όλους αυτούς που λόγω εγωϊσμού και ματαιοδοξίας θα τρέξουν να την δουν!!!!
Και πιστέψτε με ότι ήμουν εκεί παραπάνω από 1 ώρα, δεν είναι δυνατόν να την προτείνω. Θα έλεγα ότι η κριτική του Νίτρο είναι πολύ κοντά, σε ποιους παίχτες ταιριάζει η γκόμενα....

Υ.Γ. Όταν γράφουμε κριτική, θα πρέπει να μπορούμε να αξιολογούμε την γκόμενα όχι μόνο πριν ή μετά το ραντεβού αλλά και όταν την "σπρώχνουμε". Την ώρα εκείνη είναι πολύ σημαντικό να μπορούμε να "συλλέγουμε" πληροφορίες, διότι εκείνη είναι η ώρα της "αλήθειας". Εκείνη την ώρα, από τις εκφράσεις, τα στησίματα, τους μορφασμούς, τα λόγια, τους αναστεναγμούς και όλα τα "στοιχεία" που συνθέτουν το σκηνικό της "μάχης", δημιουργούν το κατάλληλο παζλ για το αν η γκόμενα σέβεται τον πελάτη ή όχι. Όποιος δεν μπορεί, να σκέφτεται, να συλλέγει "πληροφορίες" και να το απολαμβάνει συγχρόνως, τότε καλύτερα να μην γράφει κριτικές. Αλλιώς θα πληρώνουμε πάντα, το ένα άλλο ένα....βεβαίως, αν δεν έχεις "ιδρώσει" για να τα κερδίσεις τότε τα λόγια είναι φτώχια!!!
Καλά να περνάτε πάντα!!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Geopa
Τιμημένος
Εγγραφή:
14 Ιουλ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
34
Likes:
39
Πόντοι:
1.666
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού