Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.4 2 10
Γενική βαθμολογία
 
3.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
3.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
3.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Η συνάντηση είχε γίνει πριν ένα χρόνο περίπου, σε λίγες μέρες έχω επέτειοΓλώσσα
Παρόλλα αυτά τη θυμάμαι σαν σήμερα. Ήταν μια τραυματική εμπειρία για μένα αλλά μου πρόσθεσε πολλά "κιλά" εμπειρίας σε όλα τα επίπεδα, από τον τρόπο που βλέπω τις φωτό μέχρι και τον τρόπο που κλείνω τα ραντεβού.
Γιατί την γράφω τώρα?....εύκολη απάντηση. Η Yana ήταν είναι και θα είναι ο "φάρος" που μου άνοιξε τα μάτια στο πως πρέπει να αντιμετωπίζω τις καταστάσεις έτσι ώστε να επιτυγχάνω το απόλυτο VFM για μένα. Και σε συνδιασμό με αυτό που συμβαίνει σήμερα στην "αγορά" των ct (κλείσιμο ζουζούνα, οικονομική κρίση, κλπ) είναι η κατάλληλη στιγμή για να σας διηγηθώ αυτήν την ιστορία. Και στο τέλος είμαι σίγουρος ότι θα βγάλετε τα σωστά συμπεράσματα....ο καθένας τα δικά του και για τον εαυτό του!!!!
Μόλις είχα δει τις φωτό, είχα πάθει ταράκουλο....φοβερό μωρό η Yana. Έκλεισα αμέσως και μάλιστα 2ωρο με discount παρακαλώ από 400 ευρώ στα 300, την 1η μέρα του τουρ, θα είχε δεν είχε προλάβει να προσγειωθεί. Τυφλωμένος από την καύλα και χωρίς να υπολογίζω τίποτα, δεν σκέφτηκα καθόλου πως γίνεται τέτοιο μούνο, το συγκεκριμένο αδηφάγο, καπιταλιστικό και από τα πιο αλήτικα γραφεία, να μου κάνει τέτοιο δώρο. Φθάνω στο χοτέλι και όπως πάντα με ταχύτητα και ακρίβεια δευτερολέπτου (το μόνο καλό του συγκεκριμένου γραφείου), το γραφείο με ενημερώνει για το δωμάτιο. Ανεβαίνω, κρατώντας μια σακούλα με τα κατάλληλα "εργαλεία" για να περάσω μια αξέχαστη βραδιά (μην φανταστείτε dildo και άλλες τέτοιες αρχιδιές!!!!!). Έχω πάρει στάση αλλά George Clooney στην πόρτα, ανοίγει η πόρτα, κάνω ένα βήμα μπροστά και σκυμμένος όπως είμαι πάω να μπω με φόρα και αέρα χολιγουντιανού σταρ στο δωμάτιο και πέφτω στο.....ΒΟΥΝΟ!!!!!
Τι το ήθελα το υφάκι και το στυλ?....η κιουρία λόγω βάρους, δεν πρόλαβε να μετακινηθεί και έπεσα σε βράχο!!!!!
Σηκώνω το κεφάλι και βλέπω μια κοπέλα ξανθιά, με εσώρουχα(ΧΧL!!!!)και τακούνια να με κοιτάει γελώντας και να με καλεί στα ενδότερα. Λέω από μέσα μου "καλά ρε μαλάκα, είναι δυνατόν να ήταν ο μούνος των φωτό και να πάρεις discount?.....πάρε 5 να μην στα χρωστάω και μπες μέσα να σου δώσω και τα άλλα 5 για τον δρόμο"!!!!!
Πραγματικά η κοπέλα καμία σχέση με τις φωτό, ήταν 15 κιλά περισσότερα από τα ενδεδειγμένα και κατανεμημένα σε όλο της το σώμα και όχι μόνο. Μπαίνω στο δωμάτιο και αρχίζω να παίρνω στροφές κρατώντας το κινητό μου και διαπιστώνω στον φωτισμό του δωματίου, ότι πράγματι η κοπέλα ήταν η Yana των φωτό αλλά 15 κιλά βαρύτερη, ακόμα και στο πρόσωπο είχε πάρει κιλά η ρουφιάνα...όσο και αν προσπάθησα δεν κατάφερα να πείσω τον εαυτό μου, όχι να την γαμήσω, όχι να την ακουμπήσω αλλά ούτε καν να της μιλήσω!!!!! Βγήκα από το δωμάτιο σιχτηρίζοντας και στέλνωντας μνμ στο γραφείο ότι έφυγα διότι η κοπέλα δεν ήταν αυτή για την οποία πήγα. Μα γιατί μου απαντάει, σου δώσαμε και discount......ρε ουστ λέμε, μάγκες τέτοιου τύπου βουνά δεν τα γαμάω ούτε τσάμπα, ειλικρινά!!!!!
Το συγκεκριμένο γραφείο, ειδικεύεται στο καλό πλασάρισμα των κοριτσιών του. Κλείνει γρήγορα και με ακρίβεια τα ραντεβού που του ζητάς, όταν του τα ζητάς, προσπαθώντας να υπερκεράσει το γεγονός ότι μας....ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ!!!!
Από τις 32 γκόμενες που έχει στείλει ως τώρα, μόνο οι 6-8 είναι με αληθινές και μη επεξεργασμένες φωτό, ενώ όλες οι υπόλοιπες ξεκινούν με ένα 30% φωτοσόπ, πριν "βγουν από το κατώφλι του σπιτιού τους". Στα του σέρβις, οι περισσότερες είναι ανύπαρκτες και άλλες επιπέδου cg (όσες βλέπονται) και όμως χρεώνουν το ένα άλλο ένα. Μάλιστα μερικές το "απέδειξαν" π.χ.η Μάργκο που δούλεψαν σαν cg για μερικά φεγγάρια.
Εις το επανειδίν......Κουλ

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 10, 2010
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
300
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Τήρηση υπηρεσιών
Η συνάντηση ΔΕΝ έγινε
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Με τίποτα!
Geopa
Τιμημένος
Εγγραφή:
14 Ιουλ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
34
Likes:
39
Πόντοι:
1.666
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού