Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 16 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Δύο ώρες με την Angel μου άλλαξαν ό,τι πίστευα. 20 λεπτά μαζί της με έκαναν να θέλω η συνάντηση να τραβήξει στις 3, στις 4 ώρες (που δυστυχώς δεν έγινε, η κοπέλλα ήταν φούλλι μπούκντ…). Κύριοι, μιλάμε για συνοδό κυρίων. Εξαίρετη στάση, αξιοπρεπής ακόμη κι όταν της τα δίνεις στο στόμα. Μα γίνεται; Ε, κάπως το κάνει. Ενώ θα σε αφήσει με ευχαρίστηση να την καταδυναστεύσεις (το να σε ικανοποιήσει είναι το ένα και μοναδικό μέλημα της), ποτέ δεν γίνεται τσουλί. Η απόλυτη αίσθηση girlfriend στην ωραιότερη έκφραση της. Ούτε μια στιγμή δεν νοιώθεις ότι πληρώνεις για αυτά που σου δίνει.

Και στα δίνει όλα. Ξεκινώντας από μια καταπληκτική εμφάνιση. Περί ορέξεως ουδείς λόγος, σύμφωνοι, αλλά τελικά κάποια πράγματα δεν ισοπεδώνονται από αμπελοφιλοσοφίες. Η κοπελλιά είναι όμορφη, τελεία. Εκτός κι αν ο ορισμός σου περί ομορφιάς εξυπακούει δίμετρες νταρτάνες. Δεν είναι. Η Angel όταν κατεβεί από τα ψηλοτάκουνα χτυπάει τον πήχη γύρω στο 1.66-1.68 μ. Που για μένα είναι μια χαρά. Ιδιαίτερα όταν αυτά τα εκατόν εξήντα επτά εκατοστά καταμερίζονται τόσο αρμονικά. Και απολήγουν σε ένα αβίαστα χαμογελαστό προσωπάκι με φίνα χαρακτηριστικά και φωτεινά μάτια.

Ναι, την θες για να γαμήσεις. Αλλά πειράζει να πεις και δυο λόγια; Tα Αγγλικά της Angel είναι ευχάριστα καλά, και οι κουβέντες της πιο ευχάριστα ευχάριστες. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα σου φάει τον χρόνο μιλώντας: θα πει μόνο τόσα όσα εσύ επιτρέπεις. Ξέρει ότι είναι εκεί για να σε ικανοποιήσει πρώτα στο κρεβάτι (ή στο χαλί -ή όπου εσύ στην διαδρομή αποφασίζεις). Και για να σε ικανοποιήσει, φραγμοί δεν υπάρχουν. Τί θέλεις -μπροστά, πίσω, στοματικό; Στοματικό από χωρίς χέρια μέχρι να στην παίζει ταυτόχρονα; Από το αιδείον στο στόμα και πάλι κάτω και πάλι πάνω; Στάση έτσι και στάση αλλοιώς, στάση δεμένη κόμπο; Γλύψιμο ατελείωτο, αργό, βασανιστικό, από πάνω μέχρι κάτω, ρούφηγμα των ορχέων σου; Θες να γλείψεις εσύ; Να βάλεις δάχτυλα εδώ, εκεί, στο στόμα; Το εκπληκτικό όμως είναι ότι όλα φαίνονται τόσο φυσικά. Τα κάνει και φαίνονται. Έτσι της βγαίνει. Η κοπέλλα αποπνέει μια πηγαία γλύκα, που σε συναρπάζει και σε σκλαβώνει συνάμα. Όχι ότι φτάνεις στο σημείο να αισθανθείς ενοχή που έχεις αυτό το κοριτσάκι και το παιδεύεις (όταν χαθεί το βάψιμο, αποκαλύπτεται νεαρώτερη από τις φωτό). Αλλά σίγουρα νοιώθεις ότι δεν είσαι με μια πουτάνα, έστω και πολυτελείας.

Είναι όλα τέλεια; Όχι βέβαια, η γυναίκα των ονείρων μας δεν υπάρχει. Ο πεοθηλασμός της Angel είναι ακριβώς αυτό, βαθειά πίπα δεν θα σου πάρει όσο και να σπρώχνεις. Μάλλον δεν μπορεί, αλλοιώς δεν εξηγείται γιατί ενώ καταλήγει το πρόσωπο της να έχει πνιγεί στο σάλιο και τα καθάρια γαλάζια μάτια να θολώνουν από το μπούκωμα, ούτε σε σταματάει αλλά ούτε και τον παίρνει ως το λαρύγγι.

Σούμα: αν θες πρόστυχη συμπεριφορά για να φτιαχτείς, ψάξε αλλού. Τούτη εδώ είναι μια νεαρή κυρία, που δεν θα σε ντροπιάσει στο μπράτσο σου όπου και να την πάρεις. Παράλληλα, απόσμενα και ανεξήγητα, δεν θα σε κάνει να ντραπείς για όποιες τυχόν ανωμαλιάρικες φαντασιώσεις κουβαλάς. Θα στις ικανοποιήσει ως να ήταν το φυσικώτερο πράγμα στον κόσμο.

Που είναι, δεν είναι; Υπάρχει τίποτε το προσποιητό όταν κάνεις έρωτα με την γκόμενα σου; Ωχ, ξέχασα, δεν ήταν η γκόμενα μου. Πριν να φύγει άνοιξα το συρτάρι και έβγαλα τα λεφτά της να την πληρώσω.

Πάλι καλά.

ΣΗΜ:
-Kάποιος φίλος εδώ έγραψε ότι δεν θέλει να φιλάει. Εμένα με φίλαγε βαθειά. Όταν της το σχολίασα είπε ότι δεν θα κάνει ποτέ το πρώτο βήμα. Αν ο πελάτης θέλει να την φιλήσει, θα ανταποκριθεί.
-Το στήθος της είναι μικρότερο από ότι δείχνουν οι φωτό (προφανώς φωτοσοπιαρισμένες εκεί). Ευτυχώς. Γιατί είναι τέλειο για την λεπτή της φόρμα. Και, αν και σιλικονάτο, δεν δίνει τέτοια αίσθηση ούτε στην όραση ούτε στην μάλαξη.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 15, 2011
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
460
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Μέλος
Εγγραφή:
12 Ιαν 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
6
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού