Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.7 1 10
Γενική βαθμολογία
 
3.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
4.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
4.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
"Veni, vidi, vici" είναι η διάσημη λατινική φράση που γράφτηκε από τον Ιούλιο Καίσαρα το 47 π.Χ. σχολιάζοντας τις συνοπτικές διαδικασίες με τις οποίες νίκησε στον Πόντο, τον στρατό του σατράπη Φαρνάκη Β' στην μάχη της Ζέλας.
Την ίδια φράση χρησιμοποιώ 2058 χρόνια μετά, σαν τίτλο της κριτικής του ραντεβού με την Neomy, αφού κι εγώ με σύντομο τρόπο έληξα την «μάχη».
Βέβαια μπορεί να θεωρηθεί ότι εγώ δεν κατέκτησα, μιας και δεν γάμησα τελικά, αλλά συνυπολογίζοντας το γεγονός ότι η εμφάνιση της κοπέλας είναι απαράδεκτη, η ήττα θα ήταν αν περνούσα μέσα.Κουλ
Οπότε μπορεί μόνο να είδον και να απήλθον άπραγος, αλλά θεωρώ ότι στην μάχη που γίνετε με τις σαβούρες, κατακτητής είναι αυτός που μπορεί να ελέγξει τον πούτσο του και να μην τον χώσει όπου να’ναι.Σπασίκλας
Σε ότι αφορά την κοπέλα ενημέρωσα ήδη τον admin να ενοποιήσει τα profile, πρόκειται για την παλιά Αdel που είναι μεγάλη σαβούρα.
Το μόνο ουσιαστικό που έγινε είναι να αλλάξουν το όνομα,Θυμός αλλά δυστυχώς αυτό δεν αλλάζει την εμφάνιση της κοπέλας.
Είτε πεις αυτό που βρίσκεται πίσω από το Νομισματοκοπείο «Οικισμό Ρομά» είτε το πεις «καταυλισμό γύφτων», την ίδια «μυρωδιά» έχει…
Γιατί η Neomy δεν έχει καμιά σχέση με τις φωτογραφίες, είναι άσχημη και μπορεί λόγω των γιορτών να έχουμε την καλή διάθεση να αντιμετωπίσουμε με μια γλύκα και χαριτωμενιά τα παραπανίσια της κιλά, υποθέτοντας ότι έγιναν από τους κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα, αλλά εγώ πήγα να γαμήσω το κωλαράκι των φωτογραφιών και όχι το πρησμένο ανθρωπάκι της Michelin.Θυμός
Διαισθητικά, πάντως, θα έλεγα ότι οι κουραμπιέδες δεν πρέπει να πήραν ανάσα, διότι το βούτυρο και η ζάχαρη, που αποτελούν τη βάση παρασκευής, προσφέρουν περισσότερα στο σώμα από τα μελομακάρονα που έχουν λιγότερες θερμίδες και παρασκευάζονται με ελαιόλαδο, μέλι και καρύδια.
Το 2011 φαίνεται ότι θα είναι η χρονιά με τον μικρότερο τζίρο όλων των εποχών στα city tours.
Με την σαβούρα που φιγουράρει στο escortnews και στις τιμές που την πλασάρουν, το σίγουρο είναι ότι μαζί με την υπόλοιπη αγορά θα στενάξουν πρακτορεία και κορίτσια.
Η υιοθέτηση του κανόνα value for money είναι πια επιτακτική, άσχετα με τα πόσα έχει ο καθείς στο ταμείο του.
Γι αυτό που δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για την ώρα, είναι η ποιότητα, που πέφτει όλο και περισσότερο, τα περισσότερα κομμάτια βράζουν στο ίδιο καζάνι….

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Τήρηση υπηρεσιών
Η συνάντηση ΔΕΝ έγινε
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Με τίποτα!
FANTOM12
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαϊ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
335
Likes:
5.390
Πόντοι:
23.305
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim, ZeroTolerance

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού