Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 20 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Πρόκειται για γερμανοτραφές Μιλφάκι, δουλεμένο (μη σας ξεγελάνε οι φωτο, είναι ρετουσαρισμένες...), με μεγάλα χείλια πάνω και κάτω, που ξέρει καλά τη δουλειά του και προσφέρει σωστές υπηρεσίες. Δεν είναι πιπίνι(γύρω στα 32 την κόβω), το βυζί είναι μικρό (2+;) και σχετικά χαλαρό, μουνάκι ξυρισμένο αλλά όλα τα λεφτά είναι το κουλούρι της ! Γουστάρει να τον δίνει, δέχεται δακτύλισμα αδιαμαρτήρητα, τον παίρνει όρθια, είναι σφιχτό παρά τη χρήση Χαμόγελο και (δείχνει να) το ευχαριστιέται.

Ωραία πίπα, βαθιά χωρίς χέρια, με γλείψιμο σαφρίδια και τρυπίδα, για μας τους μεγαλύτερους Γλώσσα, το πρώτο έπεσε μπροστά στον καθρέφτη όπου παίρνει (δήθεν) καυλωτικές πόζες. Μετά κουβέντα (μιλά πολύ καλά αγγλικά αν και Αυστριακή), έχει ταξιδέψει και μπορείς να περάσεις ώρα με ενδιαφέρουσα κουβέντα. Ξέρει όμως πότε να σταματήσει και να επιστρέψει στα καθήκοντά της ! 2ος γύρος με βαθιά πίπα, και με και χωρίς χέρια, γλείψιμο εξαιρετικό σε όλη την περιοχή και τελείωμα στο πρόσωπό της, πάντα με χαμόγελο.

Το αρνητικό είναι η ηλικία και το μικρό βυζί (αλλά εγώ είμαι και πιπινολάτρης και βυζολάτρης). Το καλό είναι ότι δίνει ωραίο κουλούρι, ξέρει να γαμιέται και δεν σε πρήζει με δήθεν τσιριμόνιες όπως τα περισσότερα ρωσιδάκια...Κουλ

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 01, 1970
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
300
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Ναι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
Σεβαστός
Εγγραφή:
18 Ιαν 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
97
Likes:
850
Πόντοι:
1.061
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού