Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 5 10
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Οι άλλοι συναγωνιστές τα είπαν αναλυτικά για την εμφάνιση του πιπινιού: 22-23 χρονώ, λεπτούλα, μικρό βυζάκι φυσικό (η μόνη αδυναμία του κορμιού της, για μένα) σφιχτό κωλαράκι, ξυρισμένο τέλεια και πεντακάθαρο, προσωπάκι συμπαθητικό (όχι η κουκλάρα που χαζεύεις αλλά βγάζει μια γλυκύτητα και μια πουτανιά, ταυτόχρονα). Το βασικό είναι φίλοι μου, η συμμετοχή: με υποδέχτηκε με στολή Αη-Βασίλη (!!) με κόκκινα εσώρουχα με άσπρα γουνάκια γύρω γύρω... μου είπε γλυκά ότι ήμουν το δώρο του Αγίου για μένα ... και έπιασε αμέσως δουλειά ! Ούτε να μου πει για λεφτά, ούτε ντους, ούτε να στείλει μήνυμα ότι το ραντεβού έγινε, τίποτα !! Στήσιμο για χαμούρεμα, γονάτιστή πεολειχία, δάχτυλάκια και γλείψιμο στο γατάκι της, ίσα που πρόλαβα να γδυθώ και να τη στήσω στα 4 για να σφυροκοπήσω το τρυφερό και στενό (παρά το δούλεμα) μ..άκι της! Καλύτερο καλωσόρισμα από τουρίστρια δεν είχα ποτέ στα τόσα χρόνια που τις συναναστρέφομαι ! άλλες είναι ξινές, άλλες μουγγές, οι περισσότερες ψυχρές επαγγελματίες: εδώ η Πατρίτσια τα δίνει αμέσως με χαμόγελο και πουτανιά, και νάζι και γουστάρει !!

Ντουσάκι και 2ος γύρος (μιλάει καλά αγγλικά αλλά, όπως μου είπε η ίδια "δεν ήρθες εδω να μιλήσουμε, αλλά να γαμηθούμε!" και έσκυψε πάλι στο μπουλκουμέ...) 69, δαχτυλάκια και στις 2 τρύπες, "θα σε γ..σω εγώ τώρα" και με καβάλησε χαιδεύοντας συνεχώς τα σαφρίδια μου, μετά από 5λεπτο και αφού (έκανε ότι) έχυσε, ξεπέζεψε και μου έστησε το κουλουράκι της: το ετοίμασε καλά καλά ανοίγοντάς το με τα δάχτυλά της (2 έβαλε παρακαλώ, μέσα), της τον έχωσα αργά και βασανιστικά και περίμενα να αρχίσει το χορό εκείνη. Και τι χορό!! Γλώσσα έστριβε σαν το χταπόδι... σφιχτή τρυπούλα, αντέχει τα ζόρια όμως, την έβγαλα και της έριξα την κρέμα μου στα κωλομέρια της στο τέλος. Την άλειψε καλά καλά εκείνη γλείφοντας και τα δάχτυλά της ... και ετοιμάστηκε για 3ο !! ένεκα η ώρα όμως, το ανέβαλα για την επόμενη.

ένα έχω να πω: αντοχή να έχετε παιδιά, η τύπισσα τραβάει στην ανηφόρα ! Πάρτε βιταμίνες, άνετα μπορεί να πηδιέται για ένα 2ωρο χωρίς διάλειμμα ! Είναι ό,τι καλύτερο έχω επισκεφτεί τον τελευταίο καιρό !! προτείνετα κάργα !!Χαμόγελο

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 16, 2010
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
300
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Σεβαστός
Εγγραφή:
18 Ιαν 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
97
Likes:
850
Πόντοι:
1.061
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού