Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 17 10
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Tiffany Jewel.

Βλεποντας την προιγουμενη εβδομαδα τι ΜΟΥΦΑ φαγαν οσοι ειχαν κλεισει τα δυο μοντελα του Playboy που το ενα ηταν και το αλλο δεν ηταν αμφιταλαντευομουνα για την Tiffany και πολυ φοβομουν οτι θα φαμε πολλα σκατα , αλλα οπως εχουμε πει για τον ψαρα οτι εαν δεν βρεξει κωλο ωαρι δεν τρωει ετσι αποφασισα και εκλεισα μια ωριτσα για αναγνωριση.

Παω λοιπον στο γνωστο χοτελι του zuzuna μιας και τα κοριτσια εκει ηταν χτυπαω πορτα και ανοιγει μια προστυχοφατσα μεσα στην ΓΚΑΒΛΑ οπως λενε και οι φιλοι μου οι Σαλλονικεις.

Στις φωτο την εχουν φτιαξει σαν μια μικρουλα αθωα μουνιτσα ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.

Βυζους 3+ φτιαγμενους τουμπανιασμενους ετοιμους να εκραγουν.

Ματαρες Ξανθα μακρυα μαλλια λιγα κιλα παραπανω που της πανε τσιμπουκοχειλα απιστευτα και γλωσσαρα που την δουλευη σουπερ (μεχρι τον ουρανισκο μου την εβαλε η καριολα).

Τσιμπουκαρα με την μια με διαφορα κολπα και χτυπηματα στο καβλι με την γλωσσα και ολα τα λεφτα το γλειψιμο των @@ που μα τον θεο ξεπερναει την γνωστη μας ΣΟΝΙΑ που πιστευα οτι δεν υπαρχει δευτερη σε αυτον τον τομεα.

Να μην τα πολυλογω με καβαλαει και αρχιζει να χτυπιεται με τετοια ενταση που εχασα την μπαλα και η καριολα να μην με αφηνει να παρω το πανω χερι και να θελει αυτη να κανει κουμαντο (ΣΠΑΝΙΟ , ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ).

Μετα απο κανα 10λεπτο που την αφησα καβαλαρησα και αφου ενοιοθα σαν την Ντολη του Λουκι Λουκ της σφαλιαριζω τον κωλο και την γυρναω ιεραποστολικα οπου μου λεει θες να κανεις κουμαντο γελοντας.

Αφου την παιρνω και ετσι βγαινω και την βαζω να παιξη με την ξυρισμενη μουναρα της οπου ηταν σκετη απολαυση.

Γυρναμε στα 4 και ξεκιναμε απο ψηλα με δυναμη για να βλεπω την εξαισια κωλαρα οπου σιγα σιγα την κατεβαζω ευθεια με το κρεββατι και εκει που δεν το περιμενει με λαβη τζουντο την γυρναω αναποδα να βλεπει το ταβανι.

Βγαινω της τον δινω παλι στο στομα και εγω στα γονατα οπου με το ζορι κρατιομουνα αλλα ηθελα κιαλο , δευτερη καποτα και συνεχια στα ορθια και οι δυο φατσα με φατσα και η καριολα να μου ριχνει τετοια ρουφιχτα DFK φιλια που ειχα γινει πυραυλος ετοιμος για εκτοξευση.

Βγαινω και της τον δινω στο στομα οπου με ψιλιαστηκε και τον αρπαξε με το χερι και αρχισε να ρουφαει τις μπαλλες με τοση δυναμη που αρχισα να χανω το φως μου οπου επηλθε το μοιραιο.

Μην με ρωτατε που πηγαν τα φλοκια γιατι δεν εχω ιδεα.

Στα αρχιδια μου που δεν κανει CIM και που δεν δινει κωλο η κυρια αυτο που ξερω ειναι οτι φετος δεν με εχει γαμηση καμμια κυρια ετσι να το ευχαριστηθω τοσο πολυ και να το βαζω μεσα στα τρια καλυτερα γαμησια της χρονιας.

Απο την ΓΚΑΒΛΑ την ξανακλεισα επι τοπου για σημερα για ενα δυωρο με τα sushi μας και τα γνωστα οπου μαγκες θα γινει το ελα να δεις οπου θα σας τα πω αυριο.

Αν η γνωστη μας Kimberly ειναι μουναρος η ΤIFFANY ειναι ΚΑΡΑΜΟΥΝΑΡΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΡΕΛΛΑ ΓΑΜΗΣΙΑ.

Φανταστειται μονοι σας τι εγινε στις 14 του μηνα την επομενη μερα που ειχαμε δυωρο και πηγα και με τα καθιερωμενα sushi.

Τα καλυτερα λεφτα που εχω δωσει φετος και απο οτι μου φαινετε θα δωσω και το καλοκαιρακι μεγαλυτερο πακετακι.

BABY is a cool guy except the sushi guy.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 13, 2008
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
300
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
BABY(1)
Ανώτατος
Εγγραφή:
16 Ιουν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
287
Likes:
3.054
Πόντοι:
12.447
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού