Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 17 10
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Το να μην υπάρχει υπάρχει κριτική μετά από μία εβδομάδα που πέρασε όλη η καλή κοινωνία από εκεί δεν το καταλαβαίνω αλλά το αντιπαρέρχομαι ως ελλάσον.

Κατά τις 20.00 εχθές κουμπώθηκα να μην κρυώσω και κατηφόρισα αφού τελικά κατάφερα να κάνω book με δανεικό κινητό γιτί το δικό μου νούμερο λένε τα "νούμερα" είναι black list από το πρακτορείο της γιατί έχω κάνει στο παρελθόν ακύρωση σε date.Δεν τόξερα να πηγαίνω να γαμάω βρέξει-χιονίσει επειδή έχω κάνει booking.Δεν φτάνει που τους ειδοποιώ κιόλας αλλά ας το αντιπαρέλθω και αυτό αφού δεν είναι εκεί το θέμα.



- Τί μούναρος είσαι εσύ μωρό μου...

σκέφτηκα μόλις την είδα να φοράει ξυπόλητη ένα μαύρο ολόσωμο κορμάκιπου το έσκιζαν οι πλαστικές βυζάρες της.

Αφού σπάσαμε τον πάγο με δυο τρεις τυπικές μαλιακιούλες μου λέει δεν πας για ντουζάκι,και καθώς πήγαινα μου ξαναλέει

-Πρόσεχε εκεί μέσα μην χτυπήσεις

- Γέλασα και της είπα καλά θα σου εξηγήσω ποιός θα χτυπήσει μόλις βγω



Πράγματι ξεκίνησε με βαθιές πίπες στο ζαρωμένο ακόμα πουλί μου αφού ακόμα προσπαθούσα να απομυθοποιήσω στο κεφάλι μου (το πάνω)αυτό που έβλεπα μπροστά μου προκειμένου να περάσω καλά.

Πήγα να την γυρίσω αλλά δεν δέχθηκε αρχικά και σκέφτηκα ¨ρε έχει γούστο¨αλλά δεν είχε.

Σε λίγο σηκώθηκε και εγώ έπεσα να γλύφω σαν το σκύλο το μυρωδάτο μουνάκι της που ακόμα δεν ήταν πολύ υγρό.

Οι κραυγές της ήταν πνιχτές αλλά είχα βάλει σκοπό να μην σταματήσω πριν το 10λεπτο και αφού θα είχε τελειώσει.

Κάναμε και μία παραλλαγή πλαγιαστού 69 που μου αρέσει πολύ, αφού η γκόμενα με το ένα πόδι στον αέρα δεν έχει αντιστάσεις και το κωλοδάχτυλο πάει σύννεφο, και έτσι φτάσαμε στο ξυροκάρπι.(φυστίκωμα)

Το γαμημένο το εξτένσιον της είχε μπλεξει πάνω στο πουλί μου και έτσι αφού το ξετυλίξαμε βάλαμε τα λάστιχα με τις μεγάλες αυλακώσεις για πολύ βρεγμένο δρόμο.

Μέσα στην αναμπουμπούλα μου βγάζει και ένα σωληνάριο τζελ και αρχίζει να αλλοίφεται οπότε όπως καταλαβαίνετε έχασα κάθε επαφή με την τρύπα αλλά δεν πτοήθηκσα.

-Θα σου αποξυράνω τη μουνάρα τώρα,της είπα (αφού το GFE με αυτό το γαμήδι το είχα βγάλει από το μυαλό μου)

Μάλλον νόμιζε πως μόλις την δω να με γαμάει στα τέσσερα θα πάθαινα κάτι,γιατί μετά από κανένα 5λεπτο κούνημα - στήψιμο, μου λέει

- γιατί δεν κουνιέσαι και εσύ?

- για να μην χαθεί ο ρυθμός καύλα μου ,της είπα,αλλά αφού επιμένεις τότε πάρε.

Επιασα το ξύλο του κρεβατιού από το προσκέφαλο και άρχισα να σπρώχνω με δύναμη μέχρι που άκουσε stop.Γύρισε ανάσκελα και άρχισε τα αεροπλανικά με τα πόδια φέρνοντάς τα πίσω από το κεφάλι.Της έπιασα τους αστραγάλους ,ίσιωσα τα γόνατα και άρχισα το σφυροκόπημα του πιστονιού μέχρι που ένιωσα την τρύπα να άνοίγει κιάλλο και εγώ παρακαλούσα τον θεούλη να μου δώσει άλλους 5 πόντους εκείνη την στιγμή να της τρυπήσω την μύτρα και να βρω αμυγδαλές.

Σταμάτησα για πολύ λίγο και βρήκε την ευκαιρία να γλυστήσει από κάτω μου και να έρθει με μία κίνηση καβάλα.Ετσι ξεκίνησε ο τρίτος γύρος -που δεν ήταν ο τελευταίος - αφού από το πολύ χτύπημα πάνω στον πουλί μου σε κάποια στιγμή αποκαμβμένη ξάπλωσε δίπλα μου τρίβωντας την κλειτορίδα της στο σεντόνι ακουμπώντας το κεφάλιτης στο στήθος μου.

Ξέκωλο της είπα τώρα θυμήθηκες τα GFE τώρα θα δεις και ήρθα από πάνω της όπως ήταν μπρούμητα με ενωμένα τα υπέροχα πόδια της και μπήκα βάζοντας τον αριστερό αντίχειρα να εξερευνήσει αν πίσω πόρτα ήταν ανοιχτή.

Θυμώμουν ή ήθελα να θυμώμουν πως τον έδινε (αλλά έκανα λάθος)και έτσι μόλις το νύχι μου χάθηκε στην τρύπα της ,εκείνη έφερε το χέρι της πίσω για να μου το τραβήξει.

Τί κάνεις εκεί ξέκωλο,της είπα,πιάνοντας της το χέρι πίσω από την πλάτη σαν το μπάτσο που πιάνει χουλιγκάνι φορτωμένο με μολότωφ.Κρατώντας της το χέρι έτσι πίσω από την πλάτη συνέχιζα να σπρώχνω με βία και εκείνη ανταποκρινόταν βγάζοντας άναρθρες κραυγές.

Λίγο πριν την εξάρθρωση της άφησα το χέρι ,ζητώντας ευγενικά συγνώμη και γύρισα πάλι στο ιεραποστολικό ανοίγωντας με τα χέρια μου τα πόδια της στον αέρα σε σπαγγάτο.

Γαμούσα με λύσα και χτύπαγα τα τοιχώματα της με δύναμη αλλά η κορύφωση δεν έλεγε να έρθει και έτσι το κορίτσι από κάτω μου πέρναγε δύσκολες ώρες όμοιες με τον σεισμό της Πάρνηθας το 2001 που έβγαλε στους δρόμους τους Αθηναίους.

Με τα πολλά ήρθε η ώρα της κάθετης εκτόνωσης μέσα στο ρίγμα της και αφού πέρασε και η τελευταία μετασεισμική δραστηρίοτητα ,την χαρακτήρισα "κίτρινη" (με απλές ρωγμές προς αναστήλωση δηλαδή όχι κόκκινη και κατεδαφιστέα) και έπεσα δίπλα της να πάρω καμμία ανάσα,λέγοντας "καλά μου τάλεγε ο φίλος μου"

Και τότε ακούστηκε το κορυφαίο

-ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΟS ΤΟΥ SUSHI GUY?

Και έπεσα κάτω από το κρεβάτι.

-Μα πως είναι δυνατόν της είπα να το καταλάβεις αυτό?

-I dont know I just had this feeling from the time I show you.



Και τώρα πείτε μου αλανιάρικα

ΓΑΜΑΕΙ Η ΔΕΝ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ?



Respect δις λοιπόν και εγώ ανεβάζω avatar με KITH RICHARDS,γιατί ένας είναι ο JAGGER και εγώ θα ζω μια ζωή στην σκιά του.

Θα είμαι πάντα ο φίλος του SUSHI GUY



Respect BABY

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 18, 2008
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
300
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Κακή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
NITRO
Τιμημένος
Εγγραφή:
1 Μαρ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
161
Likes:
5.815
Πόντοι:
37.127
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance, antisthenis

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού