Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 3 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Η συνάντηση με τη Nataly έγινε την πρώτη μέρα που έφτασε Αθήνα . Δεν έχει ξαναδουλέψει στα μέρη μας , ούτε γενικότερα στο Νότο όπως ανέφερε η ίδια , μάλλον εννοούσε Ιταλία & Τουρκία , αλλά κυρίως στο βορρά , Ιρλανδία & Φινλανδία . Κοινώς η συνάντηση , για τα δικά μου δεδομένα ήταν κασκαντεριλίκι , αφού δεν υπήρχαν πληροφορίες , παρόλα αυτά είπα να το κάνω .

Η συνάντηση για Outcall κλείστηκε μέσω του γραφείου με λίγα SMS . H Karin που με εξυπηρέτησε , ήταν πάρα πολύ ευγενική & εξυπηρετική . Η ενημέρωση από την πλευρά της , με ενημέρωσε ακόμα και για το πότε ξεκίναγε η Nataly από το ξενοδοχείο της να έρθει στο Outcall , άψογη . Λόγω του ότι υπήρχε πίεση χρόνου από δικής μου πλευράς , φρόντισε να μην υπάρξει καμία καθυστέρηση , στο σημείο που όταν έφτασε η Nataly μου έκανε παράπονα ότι αγχώθηκε .

Η Nataly τώρα , είναι ότι βλέπει κάποιος στις φωτογραφίες της , ίσως και λίγο καλύτερη ,μια και μου φάνηκε πιο αδύνατη . 25 χρονών , εγώ την έκανα και λίγο μικρότερη και όταν της το είπα μου είπε ότι της κάνω κομπλιμέντα , ψηλή 1.75 , με απαλή λευκή επιδερμίδα , φυσικό στήθος . Παρότι είναι λεπτή , μου φάνηκε αγύμναστη , χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι . Νεανικό , συμπαθητικό πρόσωπο , αλλά χωρίς κάτι το ιδιαίτερο . Αγγλικά κάτω του μετρίου , οπότε και η συνεννόηση πέρα των βασικών , είχε δυσκολίες . Πολλά από αυτά που μου έλεγε , ακόμα δεν έχω καταλάβει τι εννοούσε .

Το να κρίνω τη συνάντηση μας με μόνο υποκειμενικά κριτήρια , πιστεύω ότι θα είμαι άδικος απέναντι της , και δεν θέλω . Οπότε θα τη κρίνω την σαν CG , μια και σε αυτή την κατηγορία θα είναι πιο δίκαιο & λόγο κόστους , και σαν CT με το τι ψάχνω εγώ να βρω .

Αν κάποιος ψάχνει μια συνάντηση λοιπόν , με ένα νέο , όμορφο , κορίτσι , με καλό σώμα , που κάνει σχετικά καλή , υγρή πίπα , με χέρι κάποιες φορές , δεκτική σε όλες τις στάσεις , θέλει καθοδήγηση “What baby…what do you want now ?” , δίνει φιλάκια , άλλα βαθιά άλλα ρηχά , που γενικότερα θέλει να περάσεις καλά και προσπαθεί για αυτό , είναι μια χαρά . Αν βάλεις και ότι μένει σε πολύ καλό 5* ξενοδοχείο , σαφώς υπερτερεί από όλες αυτές που κυκλοφορούν από τα ελληνικά γραφεία με 140 & 150 ευρώ + Hotel .

Όταν όμως τα θεωρείς όλα τα παραπάνω δεδομένα , και περιμένεις εκείνη να σε μετρήσει στο τι θέλεις , να παίξει μαζί σου σα ναζιάρα γάτα , μέχρι να σε ανάψει , και κάποια στιγμή να μεταμορφωθεί σε πεινασμένη τίγρη και να σε κατασπαράξει , ξεχάστε το . Υπήρξε στιγμή που αναρωτήθηκα , τι κάνω εγώ εκεί , και ταυτόχρονα στεναχωριόμουνα να τη βλέπω να κάνει φιλότιμες προσπάθειες να περάσω καλά , και εγώ να μην ανταποκρίνομαι . Να φταίει το γεγονός , ότι κάποιες άλλες με κακομάθανε , ίσως . Όπως σίγουρα φταίει , ότι δεν συμβιβάζομαι με κάτι μέτριο ή απλά καλό , όταν έχω βιώσει το καλύτερο , με τα δικά μου πάντα δεδομένα .

Στο ερώτημα λοιπόν αν θα την ξανασυναντούσα , σίγουρα όχι . Αν θα σύστηνα σε κάποιον να πάει… ας κρίνετε μόνοι σας .

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 10, 2010
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Όχι
kranidi2001
Σεβαστός
Εγγραφή:
28 Δεκ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
19
Likes:
0
Πόντοι:
2.007
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού