Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 18 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Η συνάντηση με τη Giselle έγινε με μεσολάβηση από «ψηλά» κλιμάκια , μια και ούτε στο email απάνταγε ούτε στο τηλέφωνο . Παρακάμπτοντας λοιπόν τις τεχνικές δυσκολίες , κατέφθασε με υφάκι 1000 καρδιναλίων , που συνοδευόταν από το ψύχος που είχε φέρει μαζί της από τη παγωμένη πατρίδα της .

Δυσανασχέτησε , όταν της είπα ότι η συνάντηση θα ήταν για μία ώρα , σε αυτό είχε δίκιο τελικά , και κατσούφιασε όταν μου ζήτησε να βάλουμε μουσική και συνειδητοποίησε ότι το χοτέλι δεν είχε ηχοσύστημα . Να πω την αλήθεια μου , μέχρι τώρα , δεν μου το είχε ζητήσει καμιά άλλη , και ίσα που κρατήθηκα να της πω , ότι την είχα φέρει για άλλο πράγμα και όχι για να χορέψουμε (η διατύπωση εδώ είναι στην ευγενική της μορφή) . Τελικά αρκέστηκε να βάλει μουσική στο iphone της . Κάπου εκεί άρχισε η παράσταση…

Η Giselle αρέσκεται προφανώς να ακολουθεί ένα τελετουργικό…αργό striptease , high heels show , και μάλλον της την έσπασα όταν της έδωσα να καταλάβει ότι δεν με ενδιαφέρουν αυτά και να προχωρήσουμε παρακάτω .

Εκεί ήταν που άρχισα να χαζεύω , και ξέχασα και τα κρύα αστεία της και τις ιδιοτροπίες της . Έχει ένα φανταστικό σώμα , με τα δικά μου γούστα , γυμνασμένο & σφιχτό , που πραγματικά σου παίρνει χρόνο , μέχρι να το εξερευνήσεις όλο . Είχε βάλει κάποιο body milk με stardust , και το φως του ήλιου έκανε απίστευτα παιχνίδια με το σώμα της . Πραγματικά δεν μπορούσα να το χορτάσω . Αν και δεν είμαι fun της σιλικόνης , οφείλω να παραδεχτώ ότι έχει κάνει πολύ καλή δουλειά , μεγάλα , καλοσχηματισμένα και ζουμερά .

Στa προκαταρκτικά τις αρέσει να παίρνει πρωτοβουλίες , με εναλλαγές cock teasing σε cow girl , 69 , Deep Throat & Face fucking και ότι άλλο της κατέβει . Δακτυλοσκοπήσεις άνετες , εκατέρωθεν , που όσο παίζεις μαζί τους μπορείς να γίνεις και πιο brutal . Με προσοχή μόνο όταν της έχεις γεμάτο το στόμα…αυτό το piercing , με τρόμαζε . Όταν τα εξαντλήσαμε όλα τα παιχνίδια , γυρνάει και μου λέει , Now Sex…do you want Anal ??? Αν και μέχρι τώρα δεν έπαιρνα , ο απίστευτα καλοσχηματισμένος κώλος της , με έπεισε να πω ναι . Και όντως ήταν όλα τα λεφτά !!!

Με βουτάει από το κρεβάτι , στήνεται μπροστά στο καθρέφτη , και χωρίς δεύτερη κουβέντα , τον έχωσε κατευθείαν στο κώλο της . Η θέα ήταν απίστευτη…ενώ οι φωνές της , fuck me…fuck my ass…με οδήγησαν σε ένα εκτός ελέγχου σφυροκόπημα , σκαμπιλίζοντας εναλλάξ τα κωλομάγουλα της και αυτή να με βρίζει στα Πολωνέζικα !!! Ούτε καν που διανοήθηκα για CIM…αρχή και τέλος εκεί.

Παρότι είχε μείνει κανά τέταρτο για δεύτερο γύρο , δεν το προσπάθησα…αγκαλιές , φιλιά μασάζ και ψιλοκουβέντα , μέχρι εκεί . Καλό κορίτσι μου φάνηκε , αλλά με τρελές ανασφάλειες με την εμφάνιση του . Όλη την ώρα σε τσεκάρει τι λες , μήπως την ειρωνευτείς ή πεις κάτι στραβό , και είναι αρκετά κλειστή και επιφυλακτική . Η στάση της αυτή , συν του χιούμορ της που δεν το έχει , μάλλον μερικούς θα τους χαλάσει . Η γνώμη μου , δώστε της λίγο χρόνο να ηρεμήσει , και μην πάρετε τις μετρητής κάτι που θα σας φανεί ενοχλητικό . Δεν το εννοεί . Η ευχάριστη έκπληξη που μου επιφύλαξε ήταν όταν φεύγαμε ,μου ζήτησε να περπατήσουμε μαζί για λίγο στη παραλία και να μην καλέσουμε taxi από τη reception . Εκεί ήταν πραγματικά που ανοίχτηκε , μίλησε για τον εαυτό της , τη προσωπική της ζωή , έγινε ζεστή και φιλική , μια άλλη Giselle !!!

Για να συνοψίσω λοιπόν η Giselle για μένα είναι ένα κορίτσι με όμορφο πρόσωπο , πολύ όμορφο & γυμνασμένο σώμα , που της αρέσει το sex και θέλει να περάσεις καλά μαζί της . Το ύψος της δεν με ενόχλησε μια και είμαι ψηλότερος από αυτή , αλλά αν ήμουν 1.70 θα με χάλαγε . Αν πάλι χαλιέται κάποιος από τα παράξενα αστεία , ας κάνει ότι δεν μιλάει αγγλικά και ας περάσει κατευθείαν στο παρασύνθημα . Εγώ σίγουρα θα την ξανασυναντήσω , σε δίωρο meeting αυτή τη φορά , πιστεύω ότι έχει και άλλα να μου δώσει .

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 07, 2010
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Μέτρια
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
kranidi2001
Σεβαστός
Εγγραφή:
28 Δεκ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
19
Likes:
0
Πόντοι:
2.007
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού