Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 2 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Εμφάνιση πάνω κάτω ότι βλέπετε! Πρόσωπο άγριο με μεγάλο στόμα που την βοηθά στον αγώνα! Αλλά για όσους αρεσκονται σε σκυλίσια αγριόφατσα έχει εμφάνιση ότι πρέπει! Πολύ μακριά μαλλιά με καστανοκόκκινο χρώμα!
Κορμί σφιχτό και λεπτό !Το σώμα της είναι μινιόν και χωρίς λίπος! Αλλά ο ζουμερός λοκος που φαίνεται στις φωτός απλά δεν υπάρχει! Λύπη Μέτρια δουλειά στα σιλικονουχα βυζιά της, καθώς σε μερικές γωνιές φαίνονται οι ουλές στην βάση του στήθους! Το κορμί της είναι διάστικτο με τατοο παντού! Ενώ τα νύχια της είναι πολύ περιποιημένα και ξέρει να τα χρησιμοποιεί όταν σε χαϊδεύει για να σε φτιάχνει!
Φιλάκια δεν δίνει !Και δεν τα ήθελα και εγώ γιατί μου ψιλό μύρισε λίγο τσιγάρο από τα πράσινα Μore που κάπνιζε! Παιχνίδι στην αρχή με τα νυχάκια της και με μια καλούτσικη πίπα που περιλάμβανε και περιποίηση στα @@! Καλή προσπάθεια με συμμετοχή βογκητά και μικρές πρωτοβουλίες από μέρους της! Καλά στησίματα και ειδικά στον δεύτερο γύρο που την ζόρισα πιο πολύ και την πήρα μπροστά στον καθρέπτη την ευχαριστήθηκα και εγώ πιο πολύ!
Μέτρια αγγλικά και συνεννόηση! Αρέσκεται στις συζητήσεις περί κινηματογράφου και μουσικήςκαι σιχαίνεται την τηλεόραση !Γκομενιασμενη με την άλλη την Ξανθιά που κάνουν καλό ντούο αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία!Κουλ Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
Δυστυχώς ο τύπος από κάτω της χάλασε λίγο την διάθεση και είχαμε κάποια προβλήματα μέχρι να ξεκινήσουμε αλλά μετά τα πράγματα βελτιωθήκαν αισθητά!
Από εκεί και πέρα ή κοπέλα προσφέρει ένα αξιοπρεπές GEE χωρίς να πιάνει πολύ μεγάλες αποδόσεις! Εκτός από το ντούο με την άλλη αλλά και πάλι αυτό δεν νομίζω να ενδιαφέρει τους περισσοτέρους!Κουλ
Όσοι ψάχνουν για αληθινό PSE, δεν θα το πάρουν!Λύπη Ακομα και αν τους παρασέρνει το γεγονός ότι η Sierra έχει παίξει σε μερικές πορνο ταινιες θα πρέπει να ψαξουν άλλου!

Να περνατε καλά παίχτες!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 17, 2010
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Όχι
Τιμημένος
Εγγραφή:
13 Αυγ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
61
Likes:
14
Πόντοι:
1.366
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού