Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 4 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Όπως και οι υπόλοιποι συναγωνιστές δήλωσαν, η τύπισσα είναι σίγουρα 40, χαμογελαστή και κάνει καλή παρέα αλλά είναι μόνο για τους λάτρεις των ΜΙΛΦ. Εγώ που προτιμώ τα πιπίνια, τη διάλεξα γιατί ήταν φθηνότερη και έδινε και κουλουράκι. Το ξενοδοχείο καλό και πρόσφατα ανακαινισμένο, εξυπηρετική η Λίντα, ντουζάκι και μετά στην πίπα. Εδώ πράγματι είναι καλή: περιποιείται το σύνολο, μπαλάκια και κατεβαίνει και χαμηλότερα για "τον γύρο του κόσμου" με αρκετό σάλιο και ρούφηγμα. Μετά της έγλειψα εγώ την καθαρή νουμάρα της (δεν είναι πιπίνι, είπαμε, οπότε έχει ένα μέγεθος το γατί της!) και την τρυπούλα της, με καβάλησε και άρχισε ένα καλό βυζομπαλάτο το οποίο και ολοκληρώθηκε όμορφα και καλά Κουλ

Ακολούθησε ωραιότατο μασαζάκι (το γνωρίζει και το κάνει σχεδόν επαγγελματικά, λαιμό, πλάτη και πόδια) χαλάρωσα πολύ και ... τότε με κρύωσε γιατί μου είπε ότι έχω μόνο 5' !! Απάντησα ότι δεν είχε κάνει καλό μασάζ στον άξονα τον κεντρικό που ήθελε ένα 2ο γύρο και δέχτηκε αλλά στα 4, στο νιμού της με κρεμούλα (άρα, δεν είχε κουλουράκι) και... αρχίσαμε. Τα καπούλια της είναι σφιχτά για την ηλικία της, οπότε με αρκετό ντέι ντέι στα 4, κατέθεσα την κρέμα μου.

Δεν θα ξαναπάρω γιατί είναι μεγάλη για μένα. Είναι όμως μια τίμια πρόταση για τους ΜΙΛΦαδες, είναι πρόσχαρη και κάνει καλό μασάζ !

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 26, 2010
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Όχι
Σεβαστός
Εγγραφή:
18 Ιαν 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
97
Likes:
850
Πόντοι:
1.061
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού