Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 16 10
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Το ραντεβού με τη Stella κλείστηκε με «Αμερικανική Βοήθεια» , μια και το Outcall που ζήταγα δεν θα γινόταν διαφορετικά με καμία κυβέρνηση…πόσο μεν 20’ μακριά από εκεί που μένει , και σε Fuck Hotel όπως το αποκάλεσε δε . Όλα αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα να έρθει με 25’ καθυστέρηση αρκετά εκνευρισμένη , με μένα , το ταξιτζή , την Αθήνα με την κίνηση , μπλα μπλα μπλα . Δεν κρύβω , πως αν το ραντεβού το είχα κλείσει μόνος μου , εκεί και θα τελείωνε , αλλά σκέφτηκα άσε δε γαμιέται , μη μιλάς…και εκ του αποτελέσματος , καλά έκανα .

Όταν βγήκε από το ντουζ , ήταν σα να γύρισε το διακόπτη , και εμφανίστηκε μια ευδιάθετη , τρυφερή και παιχνιδιάρα γυναίκα που σε καμία περίπτωση δε θύμιζε τη κακομαθημένη και ανάγωγη Stella που είχε μπει στο δωμάτιο 5’ πριν…

Μου έδωσε να καταλάβω ότι της αρέσει να κάνει εκείνη παιχνίδι , και δεν είχα καμία αντίρρηση να ακολουθήσω . Η έκπληξη μου ήταν όταν μετά από 5-10’ αργών & συνάμα διερευνητικών προκαταρκτικών παιχνιδιών , σε καμία περίπτωση δεν αρνήθηκε τα βαθιά υγρά φιλιά ,όπως έχουν αναφέρει οι περισσότεροι ότι δεν δίνει ή δίνει με το σταγονόμετρο και μετά από κάποια ραντεβού κλπ.

Ο πρώτος γύρος παίχτηκε με εναλλαγές cowgirl & dogy . Περάσαμε σε ένα ημίχρονο αγκαλιασμένοι που ανταλλάσαμε βαθιά φιλιά και χάδια , που δεν άργησαν να με ξανά ερεθίσουν και να με οδηγήσουν στη σέντρα για το δεύτερο γύρο , που άρχισε και τελείωσε σε dogy…με αρκετά ηχητικά εφέ αυτή τη φορά .

Ένιωσα τόσο άνετα και οικεία μαζί της , που αν περίσσευε χρόνος ,αισθανόμουν πως την ήθελα και άλλο…δεν την είχα χορτάσει . Και αυτό μου συμβαίνει σπάνια . Αλλά για να μη μείνω στα κρύα του λουτρού στα λίγα λεπτά που απομένανε προτίμησα να τη γνωρίσω λίγο καλύτερα , μια και πέρα της αρχικής γκρίνιας δεν είχαμε ανταλλάξει κουβέντα . Τα αγγλικά της μου φάνηκαν αρκετά καλά , είναι πνευματώδης , αστεία ,και έχει πανέμορφο χαμόγελο . Είναι straight χαρακτήρας και δεν της αρέσουν τα αγαπητηλίκια .

Για να συνοψίσω , ήταν ένα από τα καλύτερα ραντεβού που είχα , παρότι ξεκίνησε με το χειρότερο τρόπο και που σίγουρα θα κοιτάξω να επαναλάβω , Incall αυτή τη φορά , όσο δύσκολο και αν μου είναι . Και θα της ζητήσω να μου φτιάξει και εμένα Condom Rabbits , που για αυτά κανένας αγαπούλης δεν έχει πει κουβέντα μέχρι τώρα .

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 24, 2010
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Μέτρια
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
kranidi2001
Σεβαστός
Εγγραφή:
28 Δεκ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
19
Likes:
0
Πόντοι:
2.007
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού