Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 5 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Το κορίτσι ξεπέρασε τις επιφυλάξεις μου προ συνάντησης. Η μοναδική επέμβαση που διέκρινα στις φωτο είναι το στρογγύλεμα του φυσικού επιβλητικού της στήθους. Υψος-ηλικία πραγματικά. Φιλάει υπέροχα. Με υποδέχτηκε με τιγρέ one piece εσώρρουχο που αξιοποιούσε τις πλούσιες καμπύλες της & στις δύο όψεις, να ζηλεύεις τους μυθικούς εκατόγχειρες...

Νινάκι σοκολάτα-φράουλα που δεν το χόρταινα! Μύδι σατομπριάν ούτε στο πιό τολμηρό μου όνειρο δε φαντάστηκα πως θα γευόμουν! Δε συγκινείται εύκολα πάντως. Οταν όμως άρχισαν ν' ανεβοκατεβαίνουν τα βυζόμπαλα στο ρυθμό των γρήγορων αναπνοών της, ενώ άφριζα ανάμεσα στα πόδια της, βεβαιώθηκα πως θα περάσω καλά. Τότε μου ζήτησε να γυρίσουμε σε 69 και ΤΑ 'ΔΑ ΟΛΑ! Δυστυχώς με ψιλοδάγκωνε, μάλλον από ταραχή, γιατί δεν της λείπει η εμπειρία και μου το απέδειξε στο β' γύρο. Ετσι της ζήτησα να καβαλήσει όπου δεν άντεξα ούτε 5λεπτο! Γιατί το μύδι της είναι στρείδι κανονικό, απίστευτο για δημόσιας χρήσης! Το παρατεταμένο πισωκολλητό που οδήγησε στη 2η κορύφωση θα μου μείνει αξέχαστο.

Πραγματικά είχα καιρό να ξεχάσω τον "πόνο" του πληρωμένου πηδήματος.
Ελπίζω "pipo" να μη σημαίνει παππούς στα πορτογαλικά Βραζιλίας Χμμμ; Εκείνη πάντως μου το ερμήνεψε σαν το γαλλικό Jules που φυσικά αγνοεί.

Για να μη σας μπερδεύω παραπάνω είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα με αυθόρμητους τρόπους. Αν δεν κολλήσετε σε λεπτομέρειες μπορείτε να περάσετε αξέχαστα & σας το εύχομαι ολόψυχα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 24, 2010
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
400
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Κακή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
wings
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
6 Μαϊ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
60
Likes:
43
Πόντοι:
316
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού