Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 16 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Συμπληρωματικά βίντεο και φωτογραφίες της Lauryn μπορείτε να βρείτε στο:
http://qwww.planetsuzy.org/t33792-lauren-may-lauryn-may-kissy-lauro-kissy.html

Το ραντεβού κλείστηκε και επιβεβαιώθηκε πριν από 3 μέρες πριν από το online form στο website του πρακτορείου και μια μέρα πριν μου έστειλε την ακριβή τοποθεσία με sms. Ανεβαίνω στο δωμάτιο της όπου έφτασα λίγο νωρίτερα. Μου άνοιξε μετά από κανένα 2-3λεπτο ντυμένη με sexy εσώρουχα. Εμφανισιακά είναι Θεά μούνναρα, γαλάζιες ματάρες ωραίο προσωπάκι υπέροχο τέλειο φυσικό σώμα μετρίου αναστήματος με φυσικό στητό βυζάκι ιδανικό για πιάσιμο. Πολύ πιο ωραία στην πραγματικότητα και από τις φωτογραφίες και από τα βίντεο της(οι φωτογραφίες που της έχει το site στο Ζουζάνα δεν την κολακεύουν τόσο πολύ στο πρόσωπο σε σύγκριση πάντα με την πραγματικότητα. Η πρώτη φωτογραφία την δείχνει ξινή και αλλήθωρη αν με ρωτάς που δεν ανταποκρίνεται καθόλου στην αλήθεια). Δεν θα έκανα κράτηση με τίποτα μαζί της εάν βασιζόμουν ως μοναδική πηγή τις φωτογραφίες από το site του πρακτορείου και δεν έβλεπα και άλλες πιο φυσικές φωτογραφίες από αλλού. Χαλάστηκα πολύ όμως που έβαλε πάρα πολύ μακιγιάζ , δεν μου άρεσε αυτό την ήθελα πιο φυσική. Συστάσεις φιλιά για να σπάσει ο πάγος και μπήκα για ντους. Ο χώρος της καθαρός γενικότερα και μπάνιο σε άριστη κατάσταση. Στο ντους πέρα από τα τετριμμένα ξενοδοχειακά αφρόλουτρα είχε και πιο καλό μυρωδάτο αφρόλουτρο και ανδρικό σαμπουάν (μας φροντίζει ο κορίτσαρος Γλώσσα).

Τέλος καθαριότητας και άφιξη στο κρεβάτι μαζί της. Γλωσσόφιλα υπέροχα και χαμούρεμα-γλύψιμο στο μυρωδάτο κορμάκι της. Κατέβηκα κάτω και της έκανα στοματικό στο ολοκάθαρο νινάκι της όπου αντιδρούσε θετικά με διάφορες εκφράσεις αναστάτωσης (μετακινούσε την λεκάνη της – με τα χέρια της άγγιζε το κεφάλι μου-κραυγούλες). Μετά γύρισα να απολαύσω το δικό της στοματικό. Ήταν καλό, με αρκετό και βαθύ deepthroat αλλά περίμενα περισσότερα. Ήθελα με περισσότερο σάλιο και με περισσότερη οπτική επαφή από μέρους της να βλέπω το γλυκό της προσωπάκι ενώ το έκανε καθώς και πρόστυχες ματιές από τα μπλε ματάκια της πράγμα που δεν έγινε. Κάτι άλλο που δεν έγινε σε ικανοποιητικό βαθμό ήταν γλείψιμο στα μπαλάκια όπου ήταν ελάχιστο. Επίσης δεν με άφηνε να της αγγίζω πολύ τα μαλλιά της. Ίσως σε ένα βαθμό να φταίω και εγώ που δεν την κατεύθυνα αρκετά, ίσως να έπρεπε να της μιλούσα πιο πολύ στο σεξ. Χμμμ;

Τέλος στο στοματικό όπου μου έβαλε condom (πρώτη απόπειρα το έβαλε ανάποδα και μετά μου έβαλε άλλο που μου το έβαλε σωστά) και ξεκίνησε το γαμίσι στο νινάκι της. Το κάναμε σε 2-3 στάσεις (cowgirl, doggy, ιεραποστολικό) και μετά της είπα να το γυρίσουμε σε πρωκτικό όπου πάρα πολύ ευγενικά είπε ναι και γύρισε τουρλώνοντας τον ολοστρόγγυλο κώλο της όπου μπήκα μέσα της. Πραγματικά το anal μαζί της είναι υπέροχη αίσθηση όπου το απόλαυσα σε αρκετές στάσεις. Ευχάριστα τρομερή έκπληξη ήταν καθώς η φάση ήταν σε cowgirl και πρωκτικό την παρακίνησα να γίνει πιο βίαιη μαζί μου και της βγήκε το mistress(=αφέντρα) από μέσα της κάτι που δεν είχα δει ούτε στις ταινίες της, πρωτόγνωρα απολαυστικό, της γαμούσα τον κώλο αλλά στην ουσία εκείνη με γαμούσε στη σφαλιάρα σφιξίματα και στα φτυσίματα.

Αλλάξαμε στάση στην καρέκλα δίπλα από το τραπεζάκι σε anal reverse cowgirl όπου καθήμενος εγώ στην καρέκλα και εκείνη από πάνω μου, χαζεύοντας για άλλη μια φορά το υπέροχο κωλαράκι της (και το λευκό βιβλίο της που είχε ακουμπημένο στο τραπεζάκι). Σε μια φάση σταμάτησε και μου έβγαλε το προφυλακτικό και το γύρισε σε πίπα πάλι όπου προσπαθούσε να με τελειώσει. Της είπα ότι ήθελα να την γαμήσω ακόμη αλλά εκείνη μου είπε “Cum”(=χύσε) και συνέχισε την πίπα όπου έβαζε αρκετό χέρι Λύπη αλλά δεν ήθελα διότι ήταν πολύ νωρίς Λύπη . Με είδε όμως ότι ξενέρωσα και μου έβαλε πάλι προφυλακτικό και γύρισε στα τέσσερα και μπήκα πάλι και μου είπε ότι έχω 10 λεπτά ακόμαMoney Mouth. Την ρώτησα «κανονικά δεν τελειώνουμε στις 4» και μου απάντησε «Ναι αλλά ήρθες 10 λεπτά νωρίτερα» αλλά κοίταξα το ρολόι αλλά είχα τουλάχιστον ένα 20 το λιγότερο 15λεπτο γεμάτο Χμμμ; . Μπορεί και να φταίει το ότι είδε την ώρα από το ρολόι μου το οποίο ήταν 10 λεπτά μπροστά και ίσως για αυτό να έγινε παρεξήγηση, αλλά δεν περίμενα πραγματικά να μου δημιουργήσει πρόβλημα για το χρόνο με τόσο αλμυρή και τσιμπημένη αμοιβή 450 ευρώ την ώρα φουλ σέρβις Εμμμμ . Μπορεί και να ήταν ζήτημα επικοινωνίας (πιστεύω έφταιγα και εγώ) όπου κατά εμένα όταν υπάρχει πρόβλημα στην επικοινωνία μεταξύ δύο ανθρώπων ,σε όλα τα είδη επικοινωνίας όχι μόνο σεξουαλικά, φταίνε και οι δύο , 50% ευθύνη ο καθένας και όχι μόνο ο ένας Χαμόγελο (για αυτό ο βαθμός που βάζω στην επικοινωνία (6) αφορά και τον εαυτό μου) . Σταμάτησα και την άφησα να μου ξαναπάρει στοματικό (της είχα πει ότι ήθελα να τελειώσω στο στόμα της) , με ξενέρωσε σε κάποια φάση διότι έβαζε πολύ χέρι (κατά εμένα το στοματικό της χρειάζεται βελτιώσεις που τις ανάφερα πιο πάνω) όπου την κατεύθυνα αυτή τη φορά και το απομάκρυνε και συνέχισε το τρομπόνι χωρίς χέρια που βελτιώθηκε αρκετά (με καύλωσε ξανά την ώρα που την ρώτησα αν θα τα καταπιεί και μου γνέφοντας και μουγκρίζοντας καταφατικά aham με νάζι Γλώσσα έχοντας τον μέσα στο στόμα της Γλώσσα) και τέλειωσα στο στόμα της όπου τα κατάπιε όλα Γλώσσα. Ήθελα λίγο χαμούρεμα μαζί της ακόμα μόλις έχυσα αλλά μου είπε πως ήμουν ιδρωμένος και δεν ήθελε και με έστειλε για μπάνιο. Της είχα προτείνει να κάνουμε μαζί αλλά πάλι μου αρνήθηκε διότι δεν ήθελε να βρέξει τα μαλλιά της. Μπανάκι πάλι και λίγη κουβεντούλα μαζί της. Στην αρχή μου απαντούσε λίγο μονολεκτικά αλλά όταν άλλαξα θέμα προς μουσική έγινε πιο ομιλητική Χαμόγελο.

Αναθεωρώντας την συνάντηση μου μαζί της και βλέποντας στο πρόγραμμά της ότι οι περισσότεροι συναγωνιστές κλείνουν δίωρο ή μιάμιση ώρα μαζί της πιστεύω έπρεπε να κάνω μια αβαρία και να έκλεινα λίγο περισσότερη ώρα μαζί της ακόμα μια ώρα μάλλον πιστεύω θα έσπαζε καλύτερα και περισσότερο ο πάγος. Την επόμενη φορά μάλλον και πιστεύω θα είναι πολύ καλύτερα (και να φύγω λίγο περισσότερο ευχαριστημένος και η γεύση να είναι μόνο γλυκεία σοκολάτα και καθόλου πικρή Γλώσσα ) και θα πω στο πρακτορείο για περισσότερη ώρα και με αυτά τα λόγια την αποχαιρέτισα πριν φύγω. Ελπίζω η κριτική να μην κούρασε αλλά να βοήθησε. Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 08, 2010
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
450
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
TurboThor
Σεβαστός
Εγγραφή:
26 Ιουλ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
22
Likes:
322
Πόντοι:
1.520
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού