Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 10 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Διθυραμβικές κριτικές,ατελείωτα πόδια....Οι φωτογραφίες της σε συνδυασμό με όλα τα προηγουμενα με έκαναν να κλείσω ένα ραντεβουδάκι σήμερα 11.30 το πρωί με την ελπίδα να ξεκινήσουμε δυνατά την μέρα μας. Πάμε από την άρχή...

Πρακτορείο.Αριστη και σύντομη (2 SMS) για να κλείστει το ραντεβου.

Ξενοδοχείο. Κεντρικό,πολυτελές και κανένα πρόβλημα στην είσοδο.

Πάμε στα προκείμενα...Ανοίγει την πόρτα και βλέπω μια απλά όμορφη,ψηλή,αδύνατη και γελαστή.ΟΚ λέω..Ντουζάκι και κατευθείαν στο θέμα.Παθιασμένα φιλιά,φιλοφρονήσεις για το όργανο μου και ξεκινάμε προκαταρτικά με καλή και αξιοπρεπή συμμετοχή με φωνούλες και φιλοφρονήσεις πάλι (τι ωραία που τον παίρνεις στο στόμα σου εγώ, τι ωραία που ξέρεις και γλύφεις αυτη...Εχει και σκουλαρικάκι το γουνάκι το οποίο την γαργαλάει στο γλύψιμο), σεξ με καλή συμμετοχή και τελείωμα στο σώμα της.

Μετά πιάσαμε την κουβέντα στην οποία κατέχει πολύ το άθλημα γιατί και καλά αγγλικά ξέρει και ξύπνια είναι και μπορείς να κουβεντιάσεις αρκετά μαζί της.

Μετά μου έκανε ένα απίστευτο μασαζ(προτιμήστε το θα σας αρέσει πάρα πολύ)

Ξεκινάμε δεύτερο γύρο και η πορεία ήταν ίδια με την πρώτη φορά.

Ειλικρινά δεν έχω να πω τίποτα με τρελή λεπτομέρια...Δεν είναι η Nataly από S.H, δεν είναι Margo δεν είναι Lois ή Bibi. Την κατατάσω στην κατηγορία των ακριβών CG και όχι των CT παρόλο που έχει καλά services...Η αίσθηση που μου άφησε όταν βγήκα από το δωμάτιο ήταν απροσδιόριστη!ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ που σας το λέω.Αν με ρωτήσετε θα πώ "Απλά καλή και λύση ανάγκης αν δεν μπορέσει κάποιος να κλείσει CT που γουστάρει"

Δεν θα προτιμήσω ξανά και ειλικρινά νιώθω ένα ξενέρωμα για 350€ που έδωσα και τα 90' που περασα μαζί της. Αλλά τονίζω και εξηγούμε για να μην παρεξηγούμε...!Αυτά είναι υποκειμενικά πράγματα!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 08, 2008
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
350
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Όχι
Σεβαστός
Εγγραφή:
19 Ιουλ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
14
Likes:
8
Πόντοι:
1.997
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού