Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 26 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Τη Julia τη συνάντησα μετά από θερμή παρότρυνση φίλου συμπαίκτη, ο οποίος προ 2ετίας είχε ένα πολύ επιτυχημένο meeting μαζί της, μολονότι αρχικά είχα σκοπό να περιοριστώ σε πιο οικονομικές και συμφέρουσες για τη τσέπη μας λύσεις. Όμως λίγο οι φωτογραφίες του πρακτορείου της, που σε ανύποπτο χρόνο, προτού δηλ. ανακοινωθεί το τουρ της στην Αθήνα, μου είχαν τραβήξει το ενδιαφέρον, λίγο η εμπιστοσύνη που έχω στο γούστο του συγκεκριμένου συμπαίκτη και λίγο οι κριτικές παλαιών και έμπειρων συμπαικτών, που στη μεγάλη πλειοψηφία τους ήταν πολύ εγκωμιαστικές, μ’ έκαναν να τ’ αποφασίσω, αν και μέχρι τη τελευταία στιγμή αμφιταλαντευόμουν.
Εμφανισιακά η Julia υστερεί κατ’ εμέ αρκετά σε σχέση με τις φωτογραφίες του πρακτορείου της, περισσότερο στο πρόσωπο και λιγότερο στο κορμί. Στο πρόσωπό της μου άρεσε κυρίως το σχήμα των ματιών της που είναι όπως στις φωτό, γατίσιο, καθώς και η λεπτή μύτη της. Από κει και πέρα όμως, το κλασσάτο, λαμπερό και σταράτο πρόσωπο μεσογειακής ομορφιάς που βλέπετε στις φωτό, ξεχάστε το! Πιο κοντά στη πραγματικότητα, αλλά και πάλι 2 κλικ πιο πάνω σε σχέση μ’ αυτήν, είναι οι φωτό του bourdela, όμως και σ’ αυτές δεν φαίνονται οι ατέλειες του προσώπου της, κυρίως όταν χαμογελάει.
Το κορμί της πάλι, ενώ προς Θεού δεν το λες άσχημο, από τη μέση και πάνω μου έδινε την αίσθηση του "εφηβικού", ιδιαίτερα λόγω του ανύπαρκτου στήθους της. Έχει βέβαια πολύ απαλή και φρέσκια επιδερμίδα και τα άκρα της, και ιδιαίτερα τα πόδια της, είναι μακριά και καλοσχηματισμένα, αν και πρόσεξα ότι είχαν μερικές μελανιές, ενώ και τα δάχτυλά της (χεριών – ποδιών) μου άρεσαν πολύ, γι’ αυτό και τα τίμησα δεόντως κατά τη διάρκεια του αγώνα. Και πάλι όμως η πραγματικότητα είναι 1 έως 2 κλικ κάτω από τις φωτό του πρακτορείου της, όπου σ’αυτές φαίνεται πιο γυμνασμένη και εξ αυτού του λόγου πιο γραμμωμένη απ’ αυτό που είναι πραγματικά.
Εκεί όμως που σίγουρα δεν υστερεί η Julia, σε σχέση με τις προσδοκίες που είχα προτού τη συναντήσω, είναι στις επιδόσεις της στο κρεβάτι: χωρίς βέβαια να κάνει "παπάδες", σε κάνει να περνάς πολύ καλά. Είναι πεντακάθαρη στα επίμαχα σημεία, με πολύ όμορφο στην όψη και φυσικά υγραινόμενο νινάκι, χωρίς δηλ. την ανάγκη χρήσης τζελ, τα φιλιά της είναι ζουμερά και χορταστικά και τα δίνει με προθυμία, της αρέσει πολύ να της περιποιούνται στοματικά το νινάκι της (φθάνοντας ενίοτε σε οργασμό) και το ανταποδίδει με αρκετή μαεστρία, με ιδιαίτερη μάλιστα έμφαση στα @@, εάν της ζητηθεί, χωρίς όμως να φθάνει στα επίπεδα άλλων ακόμα πιο ταλαντούχων στο τομέα αυτό κυριών. Κατά τη διάρκεια του κυρίως αγώνα είναι συμμετοχική και δεκτική και απόλυτα φυσική στις αντιδράσεις της, κι εμένα τουλάχιστον μου πρόσφερε την χαρά να ολοκληρώσω με ευκολία 2 γύρους μέσα σε 1 ώρα παιχνιδιού, μαζί με το ημίχρονο, που για την ηλικία μου δεν είναι πάντα εφικτό, γιατί πρέπει να σε εμπνέει και η συμπαίκτης. Στα μείον της μόνο να σημειώσω, για την πληρότητα της καταγραφής, την ελαφριά μυρωδιά οινοπνεύματος που είχε η αναπνοή της όταν τη φιλούσα, το γεγονός ότι η πίσω τρυπούλα της ήταν λίγο "φουσκωμένη" και όχι τόσο καλοσχηματισμένη όσο η μπροστινή, και την αίσθηση ότι ο όμορφος στην όψη κώλος της ήταν λίγο "νερουλός" όταν τον χούφτωσα και με τα δυό μου χέρια την ώρα που την είχα στα 4.
Κατά τα άλλα, στον υπόλοιπο εξωαγωνιστικό χρόνο της συνάντησης η Julia μ’έκανε να νιώσω ότι πρόκειται για μια ευχάριστη και έξυπνη κοπέλα που μπορείς να συζητήσεις με άνεση μαζί της, δεδομένου ότι τα Αγγλικά της είναι σε πολύ καλό επίπεδο, αρκεί να συνηθίσεις τη λίγο "βαρειά" προφορά της, αλλά και για μια συνειδητοποιημένη επαγγελματία του χώρου, που ξέρει δηλ. τι κάνει και γιατί το κάνει.
Συμπερασματικά, πρόκειται για μια καλή και αρκετά όμορφη για τα γούστα μου έσκορτ, που όμως κατ’ εμέ δεν δικαιολογεί πλέον το άλλο ψευδώνυμό της (Dea), που στα Ιταλικά σημαίνει «θεά», με το οποίο έχει δρέψει δάφνες στο παρελθόν στο εξωτερικό, ούτε και τις τόσο διθυραμβικές κριτικές που γράφτηκαν γι’ αυτήν στο site αυτό προ 2-3 ετών. Και μπορεί πραγματικά να μην το μετάνιωσα που τη συνάντησα για μια φορά, αλλά μόνο υπό συνθήκες (χαμηλότερη χρέωση και έλλειψη άλλων πιο αξιόλογων επιλογών τη συγκεκριμένη στιγμή) θα την ξανασυναντούσα στο μέλλον και δεύτερη φορά.

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας,
Kon.air

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 27, 2010
Διάρκεια συνάντησης
1μιση ώρα
Κόστος συνάντησης
325
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
26 Οκτ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
29
Likes:
87
Πόντοι:
246
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kaloeros

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού