Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 7 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η συνάντηση με την Diana , έγινε την τελευταία ημέρα της επίσκεψης της στην Αθήνα , Outcall . Με 2 μηνύματα κλείστηκε η συνάντηση .
Έφτασε με 15πτη καθυστέρηση , που με είχε ενημερώσει , λόγω κίνησης . Έκπληξη δεν ένιωσα όταν την είδα , γιατί είχα πάει διαβασμένος . Απλά επιβεβαιώθηκαν αυτά που περίμενα , ένα γλυκύτατο κορίτσι με πανέμορφο χαμόγελο , 24 ετών , 1.68 κατά δήλωση της , αδύνατη αλλά όχι skinny .
Αφού προσπεράσαμε τα τυπικά , γελάκια , ντουζάκια , κλπ , περάσαμε στον αγωνιστικό χώρο . Το μόνο ψεγάδι που κατάφερα να βρω επάνω της ήταν μια μικρή τομή . Της αρέσει να φιλάει και να την χαϊδεύουν , και το δείχνει . Οι κινήσεις της ήταν ερεθιστικά αργές , όπου κατέληξαν σε ένα αρκετά καλό deep throat με εναλλαγές στο γλείψιμο όλης της γύρω περιοχής . Από δική μου πρωτοβουλία , αλλάξαμε θέσεις , όπου και εγώ με τη σειρά μου έπαιζα εναλλάξ με δάχτυλα και γλώσσα και στις δύο τρύπες . Το Α’ ημίχρονο ολοκληρώθηκε με ένα σφυροκόπημα στα τέσσερα .
Οι διαφημίσεις δεν παίχτηκαν όμως ποτέ . Ξάπλωσε και κουλούριασε επάνω μου , που συνέχισε να παίζει σα ναζιάρα γάτα , είτε με τα φιλιά της είτε με τα χάδια της . Ήταν τόσο οικία , σα να είχαμε βρεθεί ξανά αρκετές φορές . Όσο «έπαιζε» μαζί μου το μόνο που ακουγόταν στο δωμάτιο ήταν οι βαθιές άναρθρες αναπνοές της , που σιγά σιγά με παρέσυραν στο ρυθμό της . Το Β’ ημίχρονο με έπαιξε μονότερμα και το ολοκλήρωσε όπως ήθελε εκείνη, αυτή Ontop , και εγώ να αισθάνομαι φοιτητής ξανά!!!
Για να συνοψίσω , άψογη GFE attitude , από ένα πολύ όμορφο , ευγενικό , και επικοινωνιακό κορίτσι , με τα δικά μου κριτήρια , που δεν κοιτάει το ρολόι , έκατσε 75 λεπτά . Πιστεύω όμως πως πραγματικά εκεί που θα άξιζε είναι σε Long meetings.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 13, 2010
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
280
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
kranidi2001
Σεβαστός
Εγγραφή:
28 Δεκ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
19
Likes:
0
Πόντοι:
2.007
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού